Melissa_virus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 και πιο πολύ "ζώα" αυτοί που τους βλέπουν σωστός... Μια φορά έτυχε να είμαι στο πλοίο και τα ταξιδεύω. Μεσημεράκι τώρα, να έχουν το Αντ1 με την χαζοβιόλα... και ζήτησα να αλλάξουν κανάλι επειδή σε 2 κοντινές tv είχαν το ίδιο κανάλι και παραλίγο να με φάνε τα φυτά που ταξίδευαν μαζί μου. Ευτυχώς άλλαξε τελικά κανάλι ο τύπος από το προσωπικό του πλοίου. Προφανώς δεν γούσταρε και αυτός τέτοιου τύπου εκπομπές.
Highlander Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Από τη μία σκέφτομαι, καλά κάνουν και τους τρώνε τα φράγκα (ευρώ πλέον) έτσι γιατί είναι εντελώς στόκοι μερικοί και μερικές, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι αν το έκανα εγώ αυτό που κάνει το κανάλι, θα με είχαν ήδη χώσει στη στενή. (Τώρα τελευταία όμως, έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες στις φυλακές, οπότε μπορεί να αξίζει το ρίσκο :mrgreen: )
despotakis007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Τουλαχιστων δεν ειναι ποια παρουσιαστης ο αλλος ο ηλι......ς που μιλαει σαν αλβανος. Κατι ειναι και αυτο.
Luxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 τουλάχιστον αυτοί δεν βάζουν 2-3 ανθρώπους να τηλεφωνούν και να λένε άλλα αντ' άλλων!!!! στο χθεσινο με το σταυρολεξο, επρεπε να βρουμε μια λεξη που να ταιριαζει με τα εξης : _ _ _ _ _ καταληξια _ _ _ _ _ μορφος _ _ _ _ _ ( δεν θυμαμαι τι ειχε εδω ) βοηθησε κιολας, γιατι ειναι και δυσκολο! ειπε οτι ειναι συνωνυμο του μοιαζει,ταιριαζει.. και τηλεφωναει μια και λεει την λεξη ομοια!! λαθος λεει η παρουσιαστρια, τι κριμα λεει η αλλη.. ΕΛΕΟΣ!!!
DrLo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Τι σκέφτηκα ? Φαντάζεστε σταυρολεξο-παίχνιδο με greeklish ? και να πρέπει η γιαγιά να βρει ότι το ξ είναι το 3 ?
panagos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Λοιπόν πάρτε ένα γαμάτο videaki απο την εκπομπή του Γεωργίου. Ίσως οι περισσότεροι να το έχουν δει αλλά για όσους δεν το έχουν.. αξίζει να το κατεβάσετε! Εδώ
TonyMontana Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 και οι 2 ίδια ζώα είναι κάλα αυτό νομίζετε; εγώ πιστεύω πως είναι πολύ φυσιολογικά άτομα που απλά έχουν βρεί αυτό που πουλάει. όσο κάποιοι τους θεωρούν ζώα αυτοί βλέπουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους να μεγαλώνουν και κάνουν την ζωή τους. Νομίζετε δεν ξέρουν οτι ξεκατινιάζουν κόσμο και κοσμάκη; Σας πληροφορώ έχουν πλήρη επίγνωση αλλά αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν καλά μέχρι τώρα. Μπορεί να αρνούμαι να δω τατιάνα στην τηλεόραση αλλά δεν θα είχα καμία αντίρηση να συζητήσω μαζί της πίνοντας καφέ. Επίσης είναι πολύ ωραία γυναίκα και new alexi andrioti face.
electroasd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Παιδια παντως χτες εκατσα απο περιεργεια και την ειδα την εκπομπη!!!! Ολα τα καταλαβα , εκτος απο ενα : Πως γινεται μεσα σε 1 με 2 λεπτα το τζακ ποτ να αυξανεται κατα 1000Ε. Δηλαδη ενω ειναι 8000Ε , ξαφνικα γινεται 9000Ε και παει λεγοντας.Περιεργα πραγματα..... ΥΓ: Μπραβο σε αυτους που περνουν εκει , και σε ολα τα παρομοια , τηελφωνο! Νομιμη Κλεψια την λεω εγω παντως...
Melissa_virus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Σωστός TonyMontana. Αλλά για την Σκατιάνα συνεχίζω να πιστεύω ότι και να μην ήταν χαζή, κόλλησε βλακεία από την εκπομπή της... Luxx τί ώρα βάζουν το σταυρόλεξο?
djapal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Εγώ πιστεύω ότι αν το παιχνίδι ήταν "Γδύστε την παρουσιάστρια" και με κάθε σωστή απάντηση να έχουμε και στριπτιζ, τότε οι ερωτήσεις θα ήταν επιστημονικού επιπέδου!!!! λοοοοοοολ
takis3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Λοιπόν πάρτε ένα γαμάτο videaki απο την εκπομπή του Γεωργίου. Ίσως οι περισσότεροι να το έχουν δει αλλά για όσους δεν το έχουν.. αξίζει να το κατεβάσετε! Εδώ Εμενα δε μου πεζει αυτο το λινκ.Το δοκιμασε κανεις?
Luxx Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Παιδια παντως χτες εκατσα απο περιεργεια και την ειδα την εκπομπη!!!! Ολα τα καταλαβα , εκτος απο ενα : Πως γινεται μεσα σε 1 με 2 λεπτα το τζακ ποτ να αυξανεται κατα 1000Ε. Δηλαδη ενω ειναι 8000Ε , ξαφνικα γινεται 9000Ε και παει λεγοντας.Περιεργα πραγματα.....ναι, το αυξανουν επειδη υποτιθεται οτι δεν τηλεφωνει κανενας..!!
Kandinsky Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 κάλα αυτό νομίζετε; εγώ πιστεύω πως είναι πολύ φυσιολογικά άτομα που απλά έχουν βρεί αυτό που πουλάει. όσο κάποιοι τους θεωρούν ζώα αυτοί βλέπουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους να μεγαλώνουν και κάνουν την ζωή τους. Νομίζετε δεν ξέρουν οτι ξεκατινιάζουν κόσμο και κοσμάκη; Άρα είναι όντως ζώα και ακόμα χειρότερα, με πλήρη επίγνωση αυτού. Για την ακρίβεια μάλιστα, ύαινες ή γύπες. Σ' αυτή την κολωζωή, υπάρχουν τρόποι και τρόποι για να την περάσεις καλά. Έχουμε καταντήσει να επικροτούμε το κάθε σούργελο απλώς και μόνο επειδή βγάζει λεφτά είτε διακωμωδώντας τους άλλους (Πάνια) είτε με κουτσομπολίστικα (Τατιάνα) είτε με ψεύτικα ρεπορτάζ (Εισαγγελάτος)....
TonyMontana Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Άρα είναι όντως ζώα και ακόμα χειρότερα' date=' με πλήρη επίγνωση αυτού. Για την ακρίβεια μάλιστα, ύαινες ή γύπες. Σ' αυτή την κολωζωή, υπάρχουν τρόποι και τρόποι για να την περάσεις καλά. Έχουμε καταντήσει να επικροτούμε το κάθε σούργελο απλώς και μόνο επειδή βγάζει λεφτά είτε διακωμωδώντας τους άλλους (Πάνια) είτε με κουτσομπολίστικα (Τατιάνα) είτε με ψεύτικα ρεπορτάζ (Εισαγγελάτος)....[/quote'] τα μισά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε ή γενικότερα τα περισσότερα πράγματα που απολαμβάνουμε - και εσύ και εγώ - έχουν πίσω τους τέτοια άτομα. Τι να σου πρωτοαναφέρω τι κρύβεται πίσω από την βενζίνη που καίς ή από το γιαούρτι που τρώς ή μήπως για το ξενοδοχείο που πήγες διακοπές. Ζώα ίσως στην ζούγκλα-γη αλλά στην επιλογή της φύσης για το ποιός θα επιβιώσει δεν χωράνε σχολιασμοί. Δεν πρέπει να επικροτούμε τα σούργελα αλλά ίσως τα σούργελα έχουν κάτι να μας πουν για το πού ζούμε και τι καμιά φορά χρειάζεται να κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε. Η διαφόρα είναι σε αυτούς που βλέπουν πάνια και διασκεδάζουν (ή και θέλουν να λάβουν μέρος) και σε αυτούς που βλέπουν την εκπομπή και αναρωτιούνται για το που βαδίζουμε αλλάζοντας κανάλι είτε γνωρίζοντας την απάντηση είτε δεν ενδιαφέρονται να την μάθουν λόγω της πολυπλοκότητας της... Οι υπόλοιποι τρόποι που αναφέρεις για να την περάσουμε καλά... θα ήθελα να επεκταθείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.