Προς το περιεχόμενο

Ντροπη ο ANT1!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βαλτε και δειτε! ολες αυτες οι βλακειες με τα σταυρολεξα και τις ερωτησεις.. αρχισανε παλι. καλα δεν ντρεπονται;

:evil:

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί δηλαδή ο ΑΝΤ-1 να βγάλει την ουρά του απ'έξω αφού υπάρχει ψωμί! Η εκπομπή απ'ότι είπε η χαζοξανθιά παρουσιάστρια είναι ωριαία και τουλάχιστον αυτοί δεν βάζουν 2-3 ανθρώπους να τηλεφωνούν και να λένε άλλα αντ' άλλων!

Και καλά τώρα η συγκεκριμένη εκπομπή είναι η μοναδική που σε ενόχλησε; Ότι ξανάρχισαν πάλι τα 90 11 με τις γνωστές τσοντοπροβολές και τα 90 11 με τις προβλέψεις δεν σε ενόχλησαν;

Τελικά ένας έφαγε το ξύλο και δυστυχώς όλοι οι υπόλοιποι δεν παραδειγματίστηκαν, πήραν τα σκήπτρα και συνεχίζουν ακάθεκτοι να παρασέρνουν και να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη! :evil:

Δημοσ.
τι έγινε ρε παιδιά ποιος έφαγε ξύλο . Για ενημερώστε και εμάς τους αδαείς.

Μη μου πεις ότι δεν θυμάσαι τις γνωστά τηλεοπτικά παιχνίδια στην αρχή με τον αναγραμματισμό και μετά με τις διαφορές στις όμοιες φωτογραφίες; Διάβασε κάτι σχετικό εδώ κι άλλο ένα εδώ. Όταν είχε παρουσιαστεί στον ανακριτή για την υπόθεση ήταν αγνώριστος' η μούρη του ήταν πρησμένη και μπλαβιά απ'το ξύλο που έφαγε!

Δημοσ.

Έχω δει τη συγκεκριμένη εκπομπή σε ζάππινγκ αλλά δε έτυχε να δώ κάποιον να απαντά. Λένε κι εκεί απίθασνες στημένες απαντήσεις του στύλ

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ( τ α γ α ) κι ο άλλος λέει "Ιπποπόταμος" ?

Δημοσ.

Ρε παιδια , τι μου θυμησατε τωρα????!!!! Ειναι λιγο ψιλοασχετο , αλλα και σχετικο!!! Πριν κανα 3αρι χρονια που υπηρχαν αυτες οι εκπομπες(συγκεκριμενα αυτες που ηταν να συμπληρωσεις παροιμιες),την εβλεπα ενα βραδυ.Η παροιμια που επρεπε να συμπληρωθει ηταν η εξης: "Συνηθισμενα τα βουνα...."???.

Και περνει ενας και τηλ λεει????

"Συνηθισμενα τα βουνα απο τα ορτυκια"!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Δεν θα το ξεχασω ποτε αυτο!!!!

Τουλαχιστον τωρα δεν ειναι τοσο ελεεινα τα πραγματα!

Δημοσ.

8α παιρνει τηλ και ο ρεγκουζας να κερδισει?

αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχ

Δημοσ.

Μόλις πετυχαίνω κάτι τέτοιο στον Αντ1 και όχι μόνο, αλλάζω απευθείας κανάλι…

Βασικά έναν καραγκιόζη από reality θυμάμαι που βγαίνει και ρωτάει κάτι αστεία πράγματα, και μετά σε ρωτάει, βρες ποια ημερομηνία είναι πίσω από την παρούσα ημερομηνία! Αυτό για να το βρει κάποιος πρέπει να είναι μάντης! (Για όσους δεν το έχουν πετύχει η ημερομηνίες και οι μήνες είναι ανακατεμένα).

Όποιος το βρίσκει ανά κάποια χρονικά διαστήματα, σίγουρα στημένο θα είναι.

Δημοσ.

Βλέπεις ο ΑΝΤ1 πήρε τον Ευαγγελάτο οπότε "γλίτωσε" ένα κράξιμο, γιατί που να κουνηθεί ο Ευαγγελάτος στο Αφεντικό τον Μίνωα.

Εκεί που τον πέρνει κάνει μόνο τον μάγκα.

Δημοσ.

παει στον αντ1 ο ευαγγελατος?αχ θα ναι μαζι με την τατιαωα το παλικαρι λοοολ

εμενα αυτος μου την σπαει ποιο πολυ απο την γυναικα του ;P

Δημοσ.
παει στον αντ1 ο ευαγγελατος?αχ θα ναι μαζι με την τατιαωα το παλικαρι λοοολ

εμενα αυτος μου την σπαει ποιο πολυ απο την γυναικα του ;P

και οι 2 ίδια ζώα είναι :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...