Προς το περιεχόμενο

Κι άλλο Τουρκικό hack ?

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα στο αναγνωρίσω Goacore...έχεις παροιμιώδες θράσος! :)

Δεν έχεις προτάξει ούτε μισό επιχείρημα, που να μην ξεγυμνώθηκε από τις ίδιες τις πηγές σου, αλλά παρ' όλα αυτά συνεχίζεις ακάθεκτος να διαλέγεσαι σα να μην τρέχει τίποτα. Μετά από όσα σου παρέθεσαν και κυρίως όσα αυτο-υπονομευτηκά πρόσθεσες ο ίδιος, θα είχα φροντίσει στη θέση σου να κρυφτώ στο λαγούμι μου και να μην ξεμυτίσω μέχρι να γράψω χίλιες φορές στο τετράδιο "δεν ματαξανασυμμετέχω χωρίς επιχειρήματα", μπας και συνετιστώ.

Περιληπτικά:

Με εγκαλείς πρώτος για έλλειψη επιστημονικής κατάρτισης (αν κι αγνοείς το ποιος είμαι), αλλά δεν ξέρεις τι να πεις για το σοφό σου ήρωα που έχει ξεπατωθεί να γράφει βιβλία για χίλια διαφορετικά επιστημονικά αντικείμενα, που ουδεμία σχέση με τη φυσική έχουν.

Αποκαλείς τα links που σου πρόσφερα "ανθελληνικα" (Wikipedia) και το σκοπό μου παραπλανητικό, αντιπαραθέτοντας ως εγκυρότερη μια πηγή (Livepedia)που χρησιμοποιεί αυτούσιο το κείμενο των links που σου έδωσα για να περιγράψει το καμάρι σου. Παράνοια! :D

Σου δίνω συγκεκριμένο δεσμό που περιγράφει επαρκώς το φιάσκο με το Κένταυρο και την καζούρα που έπαθε ο πεφωτισμένος και το κάνεις γαργάρα.

Έμαθες ο ίδιος τον Καραθεοδωρή από τον "δυνατά κι ελληνικά" και νομίζεις πως του χρωστάμε και χάρη όλοι οι υπόλοιποι που τον γνωρίζαμε ήδη και χωρίς τη συμβολή του. Μην έχεις την απαίτηση να ανεβάσουμε άπαντες το poster με τη μούρη του στην κρεβατοκάμαρά μας. Προσωπικά αγριεύομαι...

Και μετά από όλα αυτά που συνιστούν ξεκούμπωμα ρόμπας, κάνεις ό,τι μπορείς για να μετατοπίσεις την ουσία της συζήτησης στα περί δόλιων συζητητών που αρέσκονται στα flames και μόνο. Δυστυχώς για σένα, υπάρχουν κι οι προαναφερθείσες πηγές που εκθέτουν τα ψήγματα της επιχειρηματολογίας σου.

Edit:

Το πιθανότερο είναι να την κάνεις γυριστή και πάλι, με κανένα ευφυολόγημα του τύπου "δεν απαντώ στους υβριστές". Συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το χαβα του ο πολυχρονης...εγω του μιλαω για θαλασσα και αυτος για το βουνο...

εγω επικεντρωθηκα στην αναρμοστη συμπεριφορα σου απεναντι στους αλλους χρηστες και αυτο που βρηκες να απαντησεις ειναι για τον λιακοπουλο? λολ ελεος..και μετα μου λες "δεν ξερεις πιος ειμαι" να σου πω κατι? αν εισουν κατι σημαντικο δεν θα σαπιζες μεσα στο ινσομνια ολη μερα αλλα θα προσεφερες κατι στην κοινωνια...προφανως εισαι με το πτυχιο στο χερι και δεν ξερεις τι να το κανεις και εχουν σπασει τα νευρα σου..

για πες λοιπον...γιατι εκανες γυρω στα 10 ποστς σου EDIT σε αυτο το thread? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=148405&page=31

μηπως καταλαβες εκ των υστερων ποσο προκλητικος εισαι? και μαλιστα χωρις αφορμη? η μηπως φοβηθηκες το ban? αν το εκανες για τον τελευταιο λογο τζαμπα ο κοπος...ειπαμε εχεις ασυλια..

αληθεια εκανες edit και στο thread ΛΙΒΑΝΟΣ ΩΡΑ 0? αν οχι οποιος ενδιαφερετε ας δει το λεξιλογιο που χρησιμοποιησε ο τυπος απο δω...και μετα ας αναρωτηθει με την ησυχια του γιατι δεν πηγε προς την εξοδο.

οσο για την επαρση που εχεις για την αξια σου...εγω ενα πραγμα ξερω..οταν εισαι κατι δεν το φωναζεις γιατι πολυ απλα φαινετε...

οποιος εχει αναγκη να το φωναξει τοτε υπαρχει προβλημα με το εγω του for sure

Δημοσ.

εγω επικεντρωθηκα στην αναρμοστη συμπεριφορα σου απεναντι στους αλλους χρηστες και αυτο που βρηκες να απαντησεις ειναι για τον λιακοπουλο? λολ ελεος..και μετα μου λες "δεν ξερεις πιος ειμαι" να σου πω κατι? αν εισουν κατι σημαντικο δεν θα σαπιζες μεσα στο ινσομνια ολη μερα αλλα θα προσεφερες κατι στην κοινωνια...προφανως εισαι με το πτυχιο στο χερι και δεν ξερεις τι να το κανεις και εχουν σπασει τα νευρα σου..

για πες λοιπον...γιατι εκανες γυρω στα 10 ποστς σου EDIT σε αυτο το thread? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=148405&page=31

μηπως καταλαβες εκ των υστερων ποσο προκλητικος εισαι? και μαλιστα χωρις αφορμη? η μηπως φοβηθηκες το ban? αν το εκανες για τον τελευταιο λογο τζαμπα ο κοπος...ειπαμε εχεις ασυλια..

αληθεια εκανες edit και στο thread ΛΙΒΑΝΟΣ ΩΡΑ 0? αν οχι οποιος ενδιαφερετε ας δει το λεξιλογιο που χρησιμοποιησε ο τυπος απο δω...και μετα ας αναρωτηθει με την ησυχια του γιατι δεν πηγε προς την εξοδο.

οσο για την επαρση που εχεις για την αξια σου...εγω ενα πραγμα ξερω..οταν εισαι κατι δεν το φωναζεις γιατι πολυ απλα φαινετε...

EDIT: σε αυτο το λινκ μπορει ο καθενας να διαπιστωσει με πιο τροπο μιλαει στους αλλους χρηστες και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του¨http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151984&page=2&highlight=%CB%C9%C2%C1%CD%CF%D3

(αν προλαβετε βεβαια γιατι εχει την ταση να τα κανει edit και να σβηνει τα ιχνη του)..

Δημοσ.
Αν το κάνουν split και το φέρουν στο μπλαμπλα όμως, κερνάτε μπύρες ε.

Μωρέ και μπεκρή μεζέ κερνάω...πρόταση: βαλ' το στα ανέκδοτα! :)

Αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει πως το ουσιώδες είναι το περιεχόμενο κι όχι το πακέτο. Θέλεις όμως να μετατοπίσουμε την ουσία στο δεύτερο...κανένα πρόβλημα. Άλλωστε για το πρώτο δεν κατόρθωσες να πεις και τίποτα. Ανεπάρκεια βλέπεις!

Γεια σου Κάλχα! :D

Υπάρχει πράγματι κάτι ανάρμοστο στην όλη στιχομυθία και δε διστάζω να το κατονομάσω. Η συνεχής υποτίμηση των συνομιλητών σου μέσα από την πλήρη ανικανότητα έλλογης συμμετοχής. Είναι αμαρτία να σου δείχνω από που στάζει το σουρωτύρι που χρησιμοποιείς ως επιχειρηματολογία και να μετατοπίζεις μονίμως το βάρος της συζήτησης στο γύρω γύρω.

Έχεις πάντως ένα ψιλοκόλλημα με την προσφορά στην κοινωνία. Δεν μπορώ να πω...το προσόν του Λιακόπουλου είναι πως προσφέρει το άφθονο γέλιο. Αλλά καλύτερα να μην μιλάω γι' αυτόν, μια και δεν είναι το θέμα προς συζήτηση. :P

για πες λοιπον...γιατι εκανες γυρω στα 10 ποστς σου EDIT σε αυτο το thread? http://www.insomnia.gr/vb3/showthrea...148405&page=31

Που το θυμήθηκες βρε μασκαρά; Έπεσε βλέπω έρευνα επιπέδου Επιθεωρητή Σαΐνη! :D

Να σε κατατοπίσω λοιπόν, μια και φαίνεται πως ή δεν παρακολούθησες τη συζήτηση ή έχεις προβληματική μνήμη.

Ο μοναδικός λόγος για τον οποίον εξαφανίσθηκαν τα post, δεν ήταν για να καλύψω τις πομπές μου φυσικά και θα στο αποδείξω και στη συνέχεια. Από σεβασμό στο έργο και την προσφορά του MrTryANalyzer, αποφάσισα να απομακρύνω τα post εκείνα που μπορούσαν να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από το επίκεντρο που θα έπρεπε να είναι το πρόγραμμά του. Η συντριπτική πλειονότητα των thread ξεφεύγει φυσικά από τα στενά πλαίσια του topic (όπως συμβαίνει και στο παρόν), αλλά συνειδητοποίησα έστω κι εκ των υστέρων πως δεν αξίζει μια τέτοια στάση στο φίλο MrTryANalyzer. Το πλέον συνετό λοιπόν θα ήταν να διαγράψω για τα καλά όσα έκρινα πως δεν είχαν ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης, εν αντιθέσει με άλλους που τα άφησαν να υφίστανται. Ο καθένας κρίνεται...

Μπα...το 'χεις χάσει εντελώς! :D

Που με είδες να επαίρομαι ακριβώς; Εδώ καλά καλά δε σου έχω αναφέρει ούτε τι επαγγέλομαι, ούτε τι έχω σπουδάσει. Την οίηση μπορείς να την αναζητήσεις στον αγαπητικό σου.

EDIT: σε αυτο το λινκ μπορει ο καθενας να διαπιστωσει με πιο τροπο μιλαει στους αλλους χρηστες και ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του¨http://www.insomnia.gr/vb3/showthrea...C2%C1%CD%CF%D3

(αν προλαβετε βεβαια γιατι εχει την ταση να τα κανει edit και να σβηνει τα ιχνη του)..

Πολύ κακομοιριά ρε c Goacore. Δεν το χώνεψες ακόμα το ban που έφαγες και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να αποδείξεις πως πετάει ο γάιδαρος, μήπως και βρεις εκ των υστέρων το δίκιο σου.

Δεν κάνεις όμως καλή δουλειά και φοβάμαι πως πρέπει να αναλάβω δράση, μπας και πετύχουμε εν τέλει το ποθητό. Αν θες πραγματικά να με πετάξουν έξω, άσε στην άκρη αυτά τα πταίσματα και κοινοποίησε στους αρμοδίους αυτό το thread, που καταφαίνεται πέραν πάσης αμφιβολίας το ποιόν μου. Μετά από τέτοια παραβατική συμπεριφορά, αν παραμείνω εντός του forum θα αποτελεί σκάνδαλο και απαύγασμα ευνοιοκρατίας. Βάλε φτερά στα δάχτυλα και μπες εκεί να δεις τα αίσχη, γιατί στο τσακ είμαι να κάνω edit, για να σώσω το τομάρι μου. :P

Έτσι θα καταλάβεις και καλύτερα πως μπροστά σε αυτό που ο ίδιος θεωρώ συνετό κι αρμόζον, αδιαφορώ αν θα φάω σουτ. Μέχρι τότε όμως, μην αναμένεις κανένα σεβασμό που δεν έχεις κατορθώσει να κερδίσεις μέσα από τόσα post που έχεις κάνει στις μεταξύ μας συνομιλίες. Όλα ήταν ένα κι ένα και στη θέση σου το πιθανότερο θα ήταν να είχα βάλει την ουρά στα σκέλια, μέχρι να αναθεωρήσω τους αστήριχτους ισχυρισμούς μου. Είπαμε όμως...θράσος και μάλιστα απύθμενο! ;)

Και κάτι έσχατο...τι κουμάσι είμαι κι ο ίδιος, φαντάζομαι το έχουν καταλάβει για τα καλά ήδη οι αρμόδιοι. Αμφιβάλλω λοιπόν αν θα τους ανοίξεις περαιτέρω τα μάτια, περισσότερο από όσο το κάνω καθημερινά ο ίδιος. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντως.

Δημοσ.

1) σε ευχαριστω που εκατσες και εγραψες τοσα πραγματα καιρο τωρα για καποιον που δεν τον γουσταρεις (αυτο χρηζει ψυχοπαθολογικων αιτιων)

2) δεν θα σου κανω την χαρη να σχολιασω τιποτα απο οσα ειπες..για τον απλουστατο λογο οτι δεν ειναι δυνατον να κανει κανεις σοβαρη κουβεντα με κουναλακηδες, μπιστηδες, και γενικα με ατομα που εχουν ωσ σημαια τους τον ανθελληνισμο, τον χλευασμο καθε αξιας και ιδανικου, χλευασμο πιστης, κλπ κλπ

3) το ποσο αρρωστες ειναι οι αποψεις σου φενετε απο το thread ΛΙΒΑΝΟΣ.

οπως επισης εκει φαινετε ποσο ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ εισαι...

ειναι φανερο οτι εισαι προπαγανδιστης..και εισαι υπερ αυτου που λενε

"πες πες κατι μενει στο τελος" σου λεει 1 στους 10 να πιστεψει την προπαγανδα μου ειναι κερδος...γιατι απλουστατα ολοι εσεις οι Νεοταξιτες τρεμετε ενα πραγμα: την αφυπνιση του Ελληνα! ελα ομως που ο Ελληνας (ο γνησιος οχι ο γιαλντζι οπως εσυ) το εχει στο DNA του να μη τρωει παπα!!

;)

χαμενος κοπος λοιπον η χολη και η προπαγανδα..ειστε τραγικη μειοψηφια..

τελος θα πω 2 λογια για την ΕΜΜΟΝΗ που εχεις παθει με τον Λιακοπουλο..

(τον οποιο τον εχεις αναφερει ουτε ξερω και εγω ποσες φορες και με τετοια λογια σε σημειο που θα πιστεψω στο τελος οτι ειναι ο επερχομενος αντιχριστος (το λιγοτερο) lol...

δεν θα πω πολλα...περα απο το γνωστο με τον Καραθεοδωρή

θα θυμισω ενα γεγονος...ειχε γραψει πριν 2 χρονια οτι οι πραγματικοι πλανηταρχες ειναι οι ρωσοι..και ολοι τον κοροιδευαν τοτε και ελεγαν ..καλα μας δουλευει αυτος? αυτοι να φανε δεν εχουν..ψαξε να βρεις εσενα που σαρεσει να ψαχνεις στο νετ, να δεις πια χωρα εχει τα μεγαλυτερα εσοδα απο πωλησεις οπλων, στο αεριο, πετρελαιο κλπ στον κοσμο..και εδω επεσε μεσα..

μηπως ηταν μουφα και οι χαρτες που εδειξε με τα σκοπια οπου το μεχρι το 2ο παγκοσμιο πολεμο λεγοταν vardarska? λαοπλανος και εδω?

και ποσα ακομα θα μπορουσα να σου πω...αλλα οπως ειναι γνωστο ουδεις προφητης στον τοπο του....

υποτιμας την νοημοσυνη του κοσμου που χιλιαδες εξ αυτων αγοραζουν τα βιβλια του...εσυ εισαι δηλαδη ο open minded και ολοι οι αλλοι ειμαστε προβατα...

μονο και μονο για αυτη σου την αποψη εισαι αξιος ΛΥΠΗΣΗΣ!

τελος για το ban που λεσ οτι δεν το χωνεψα...εγω φιλε david μπορω να ζησω και χωρις τα forums...δεν μου καιγετε καρφακι αν με κανουν και μονιμο ακομα..για σενα δεν ξερω! που προλαβες σε 7 μηνες να εχεις 1557 ποστς..και οπου οποια μερα και αν μπηκα τετοια ωρα εισαι παντα online...

αυτη ειναι η ζωη σου λοιπον...να βριζεις να χλευαζεις..να κατηγορεις ανθρωπους καταξιωμενους εν απουσια τους και χωρις καν να εχεις διαβασει ενα εστω βιβλιο του, (απλα οτι πηρε το αυτι μας)

καιρος να βρεις κανα φιλο να βγεις εξω να παρεις λιγο αερα..γιατι σε εχει χαζεψει το νετ ολη μερα online...

αλλα θα μου πεις ...πιος τρελος θα εκανε παρεα με ενα ανθελληνα, μονιμα γκρινιαρη, και κριτη των παντων! σωστα.

αυτα...ετοιμασε τωρα την απαντηση σου να μας "εντυπωσιασεις" ολους με την ευχερεια λογου σου για αλλη 1 φορα...

μη ξεχασεις τον λιακοπουλο ομως ε? ειπαμε η ψυχωση ειναι ψυχωση!

Δημοσ.

ενα τελευταιο θα πω και αυτη τη φορα ΟΡΙΣΤΙΚΑ θα σταματησω να ασχολουμε μαζι σου david.

σε αλλο thread του ινσμoνια ο τυπος απο δω αποκαλεσε τους Ελληνες ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

τον παραδιδω στην κριση σας.

και με αυτο πλεον τελειωσα με σενα..ciao david.

Δημοσ.

Με συγκίνησες! :D

Τους Σιωνιστάς και τον μουμιοποιημένο πήγασο που δε βρέθηκε ακόμα, αλλά όλο και κάποια παιδιά του νηπιαγωγείου θα τον φτιάξουν από οδοντογλυφίδες ξέχασες, για να δέσει το γλυκό. Θα σου έριχνα και μια συνταγούλα τώρα (που σε πιάνει παραλήρημα), να γουστάρεις, αλλά είπα να κάνω καλύτερο συνδυασμό. ;)

320172liakopoulos33vz.gif

Τσίμπα ένα κεφτέ!

Δημοσ.
τον παραδιδω στην κριση σας.

Ωιμέ...τι είπε το σκουλήκι! Άκου ρατσιστές και μάλιστα βαθύτατα. Αιδώς...ντροπή...αίσχος!!!

Κύριε Πρόεδρε...κύριοι ένορκοι...η κατηγορούσα αρχή προτείνει τον ομαδικό του παρά φύσιν βιασμό! :mrgreen:

Edit:

Μια έσχατη παράκληση...θα μπορούσες να μου αποκαλύψεις τι βαθμό συγγένειας έχετε με το Λιάκουρα; :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...