Arkassa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Χμμμ, μήπως να κοιτούσαμε τι σημαίνει η λέξη "Τουρκόσπορος" ;;; Το λέω, γιατί μερικοί Ελληναράδες, ίσως βρίζουν άθελά τους κάποιους δυο φορές Έλληνες!!! Τουρκόσπορος είναι το τέκνο Τούρκου και χριστιανής και φυσικά είναι λέξη μειωτική! Έχει όμως περισσότερο χρησιμοποιηθεί από τους Ελληναράδες, για να μειώσει τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, ιδίως από το προσφυγικό κύμα του '22 και μετά. Έτσι το να λέμε ότι ο Σεφέρης είναι από τη Σμύρνη και ο Σεφέρης είναι τουρκόσπορος δηλώνουν "σχεδόν" το ίδιο πράγμα, με τη δεύτερη φράση να είναι άκρως προσβλητική!!! Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αλλά νομίζω ότι είναι μία λέξη που ΔΕΝ χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει κάποιον τουρκικής καταγωγής.
Goacore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ωπ...η επιστροφή του θεριακλή εβραιοφάγου' date=' τώρα και σε τουρκική version Μα κι εσύ...αντί να κάτσεις να προβληματιστείς κατά το διάστημα της απουσίας σου, επέστρεψες με διάθεση να ακούσεις τα σχολιανά σου πάλι; Κάτσε στη σειρά σου Νώντα... Και δε βλέπεις τίποτα το οξύμωρο στην παρατιθέμενη πρόταση; Φαντάσου τι φτωχομπινέδες είμαστε με τη σειρά μας, [/quote'] Ναι και εβραιοφαγος ειμαι και τουρκοφαγος ειμαι απλα τωρα που γραφω αναρωτιεμε αν πρεπει να μπω στην διαδικασια να σου απαντησω στα σοβαρα η οχι γιατι εισαι γνωστος για την "ποιοτητα" της συζητησης που κανεις (ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο, που παρεπειπτοντως δηλωνει πιο μορρφωμενος και απο τον επιστημων-Φυσικο, Λιακοπουλο, που σε καθε συζητηση σοβαρη πεταγετε και σου μιλαει για συνταγες και μελιτζανες).. οσο για το αν ειμαστε φτωχομπινεδες... εγω θα το εθετα αλλιως... φτωχομπινέδες μας ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ οι 300 της βουλης να ειμαστε..δεν ειμαστε με την θεληση μας. ειναι γνωστο οτι στην Ελλαδα υπαρχει ενα καθεστως και μονο: Kοινοβουλευτικη δικτατορια. και μη μου πεις μη τους ψηφιζεις γιατι ξερεις πολυ καλα οτι ειναι ανεκδοτο αυτο. εκτος του οτι δεν εκλεγει ο λαος κυβερνησεις, "φυτευοντε" πολοι απο το πουθενα (μη εκλεγμενοι) σε υπουργικες θεσεις. ---------------------------------------------------------------------- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Dikemou Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Κατούρα και λίγο... Χαλαρά δηλώνω κι εγώ καλύτερος από το Λιακό... Οι Τούρκοι είναι με τη θέλησή τους φτωχομπινεδιάρηδες;
Chrisxxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 world championship 2006 http://www.fiba.com/pages/eng/fe/06_wcm/teamPlay/team/fe_teamPlay_teamCounInfo.asp?selNodeID=703&openNodeIDs=703&roundID=3507&teamNumber=376&langLC=en&eventID=3507 απο ποτε οι Τουρκοι εχουν τετοιο motto??? Motto: Peace at Home, Peace in the World
Goacore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Κατούρα και λίγο... Χαλαρά δηλώνω κι εγώ καλύτερος από το Λιακό... Οι Τούρκοι είναι με τη θέλησή τους φτωχομπινεδιάρηδες; 1. το κανω ΚΑΙ αυτο no worries 2. αν εισουν καλυτερος δεν θα σαπιζες μεσα στο ινσομνια ποσταροντας αλλα θα προσφερες κατι στην κοινωνια οπως αυτος. 3. εισαι ανενημερωτος και δεν επιασες το νοημα 4. ναι ειναι εγγυς
blueviper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ναι και εβραιοφαγος ειμαι και τουρκοφαγος ειμαι Τι 300 του Λεωνίδα κι αηδίες...Goacore κύριοι. Το φαγανό παιδί σε νέες περιπέτειες! απλα τωρα που γραφω αναρωτιεμε αν πρεπει να μπω στην διαδικασια να σου απαντησω στα σοβαρα η οχι γιατι εισαι γνωστος για την "ποιοτητα" της συζητησης που κανεις (ο μοναδικος ανθρωπος στον κοσμο, που παρεπειπτοντως δηλωνει πιο μορρφωμενος και απο τον επιστημων-Φυσικο, Λιακοπουλο, που σε καθε συζητηση σοβαρη πεταγετε και σου μιλαει για συνταγες και μελιτζανες).. Όταν με το καλό ο επιστήμονας ξάδελφός σου Λιάκουρας με το όνομα, πάψει να γράφει βιβλία με αρχαιολογικά ευρήματα, γλωσσολογικές/συμβολικές παρατηρήσεις, θεοληπτικούς στοχασμούς κα στη φάση του "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" που ουδεμία σχέση με το αντικείμενο της επιστήμης του έχουν, τότε μπορεί να πάψω να ασχολούμαι κι ο ίδιος. Αν ο κάθε χλέμπουρας γράφει βιβλία επί παντός επιστητού, νομίζω πως δικαιούμαι να αναπαράγω κι ο ίδιος συνταγές ως απάντηση στα ακράδαντα επιχειρήματά τους. Ομολογώ πάντως πως δεν περίμενα να συναντήσω ποτέ groupie του Λιακόπουλου. Ελπίζω να μην τον έχεις και poster στην κρεβατοκάμαρά σου. οσο για το αν ειμαστε φτωχομπινεδες...εγω θα το εθετα αλλιως... φτωχομπινέδες μας ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ οι 300 της βουλης να ειμαστε..δεν ειμαστε με την θεληση μας. ειναι γνωστο οτι στην Ελλαδα υπαρχει ενα καθεστως και μονο: Kοινοβουλευτικη δικτατορια. και μη μου πεις μη τους ψηφιζεις γιατι ξερεις πολυ καλα οτι ειναι ανεκδοτο αυτο. εκτος του οτι δεν εκλεγει ο λαος κυβερνησεις, "φυτευοντε" πολοι απο το πουθενα (μη εκλεγμενοι) σε υπουργικες θεσεις. "Κοινοβουλευτική δικτατορία" (όπως την περιγράφεις) έχουν στην πλειονότητα του κόσμου...σε ορισμένες δε περιπτώσεις, ούτε καν κοινοβουλευτική. Το καθεστώς μάλιστα των Τουρκόσπορων είναι ακόμα χειρότερο, χάρη στις στρατοκρατούμενες συνθήκες που επικρατούν. Αν εμείς λοιπόν δικαιολογούμαστε, τότε αναρωτιέμαι τι θα έπρεπε να ισχύει σε αυτούς...έτσι για να έχουμε και καλό ρώτημα. Edit: Και κάτι ακόμα γενικής φύσεως...πολύ τουμπεκί βλέπω μετά τις "καταγγελίες" του θιγμένου της υπόθεσης administrator που έριχνε το κυρίαρχο βάρος της ευθύνης σε κάτι εθνικιστικά στοιχεία. Φαίνεται όταν φταίνε τα δικά μας καλόπαιδα, κάνουμε μόκο και δεν το παίζουμε Ελληνοφάγοι, αλλά τις κατάρες για τους άλλους τις έχουμε έτοιμες σε χρόνο dt, χωρίς να το πολυσκεφτούμε κι όλας. Να χαρώ αντικειμενικότητα!
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μια ευγενική χορηγία μιας φίλης του γράφοντος: [21:47] <earthling> fantasou an ypirxe to irc prin kati xronia [21:47] <earthling> de tha eixan talaipwrithei toso oi anthrwpoi [21:48] <earthling> tha itan poly aplo [21:48] <earthling> /nick Kokkinos_stratos [21:48] <earthling> /j #Berlin
Goacore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Όταν με το καλό ο επιστήμονας ξάδελφός σου Λιάκουρας με το όνομα' date=' πάψει να γράφει βιβλία με αρχαιολογικά ευρήματα, γλωσσολογικές/συμβολικές παρατηρήσεις, θεοληπτικούς στοχασμούς κα στη φάση του "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" που ουδεμία σχέση με το αντικείμενο της επιστήμης του έχουν, τότε μπορεί να πάψω να ασχολούμαι κι ο ίδιος. Αν ο κάθε χλέμπουρας γράφει βιβλία επί παντός επιστητού, νομίζω πως δικαιούμαι να αναπαράγω κι ο ίδιος συνταγές ως απάντηση στα ακράδαντα επιχειρήματά τους. [/quote'] Διακρινω μια ζηλια για τις επυτιχιες του Λιακο? επισης καλο θα ηταν στο μελλον να λες "κατα την γνωμη μου μπλα μπλα" ακουγεσε τοσο απολυτος σε αυτα που λες, σαν να μιλας μονος σου εδω μεσα : επισης εχε υπ'οψην σου πως οταν χλευαζεις αυτον, χλευαζεις μαζι και ολους οσους αγοραζουν τα βιβλια του και ενοειτε πως δεν τους εξαναγκαζει να τα αγοραζει..αρα θα επρεπε να δειχνεις ενα σεβασμο αν μη τι αλλο μιας και στην πραγματικοτητα προσβαλεις χιλιαδες κοσμο.
blueviper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Διακρινω μια ζηλια για τις επυτιχιες του Λιακο? Για τις "επυτιχίες" του έχω μεγάλη ζήλια...για τις "επιτυχίες" του πάλι όχι. Ακόμα πάντως δε μου είπες πως ακριβώς η επιστημονική ιδιότητα του φυσικού τον νομιμοποιεί να γράφει για τον Ορθόδοξο Πούτιν και τους μαιάνδρους στα Νησιά του Πάσχα. Θα πήρε κανένα ειδικό μάθημα στην κατεύθυνση ως φοιτητής επισης καλο θα ηταν στο μελλον να λες "κατα την γνωμη μου μπλα μπλα" ακουγεσε τοσο απολυτος σε αυτα που λες, σαν να μιλας μονος σου εδω μεσα : Όσο παραμένεις συνομιλητής μου, φυσικά κι αισθάνομαι μόνος μου. επισης εχε υπ'οψην σου πως οταν χλευαζεις αυτον, χλευαζεις μαζι και ολους οσους αγοραζουν τα βιβλια του και ενοειτε πως δεν τους εξαναγκαζει να τα αγοραζει..αρα θα επρεπε να δειχνεις ενα σεβασμο αν μη τι αλλο μιας και στην πραγματικοτητα προσβαλεις χιλιαδες κοσμο. Θα στο πω με όση ευγένεια διαθέτω...γραμμένο έχω κι αυτόν και τους συνειδητούς αναγνώστες του που αποτελούν δακτυλοδεικτούμενα χαφτάνια και μωρόπιστοι. Κι εσύ βλέπω δε φείδεσαι σεβασμού όταν τσουβαλιάζεις Τούρκους κι Εβραίους...σύνολο ορισμένα εκατομμύρια κόσμου. Έχει πολύ γέλιο πάντως η παρουσία του στη Wikipedia...ακόμα περισσότερο γέλιο περιλαμβάνει το αγγλικό άρθρο. Μου υπενθύμισε πως ο super ήρωάς σου είχε κάνει τη μέγιστη πατάτα να προβάλλει ένα πλαστό έκθεμα, ως απόδειξη της ύπαρξης Κενταύρων. Να τον χαίρεσαι!
Goacore Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Για τις "επυτιχίες" του έχω μεγάλη ζήλια...για τις "επιτυχίες" του πάλι όχι. Ακόμα πάντως δε μου είπες πως ακριβώς η επιστημονική ιδιότητα του φυσικού τον νομιμοποιεί να γράφει για τον Ορθόδοξο Πούτιν και τους μαιάνδρους στα Νησιά του Πάσχα. Θα πήρε κανένα ειδικό μάθημα στην κατεύθυνση ως φοιτητής Όσο παραμένεις συνομιλητής μου' date=' φυσικά κι αισθάνομαι μόνος μου. Θα στο πω με όση ευγένεια διαθέτω...γραμμένο έχω κι αυτόν και τους συνειδητούς αναγνώστες του που αποτελούν δακτυλοδεικτούμενα χαφτάνια και μωρόπιστοι. Κι εσύ βλέπω δε φείδεσαι σεβασμού όταν τσουβαλιάζεις Τούρκους κι Εβραίους...σύνολο ορισμένα εκατομμύρια κόσμου. Έχει πολύ γέλιο πάντως η παρουσία του στη Wikipedia...ακόμα περισσότερο γέλιο περιλαμβάνει το αγγλικό άρθρο. Μου υπενθύμισε πως ο super ήρωάς σου είχε κάνει τη μέγιστη πατάτα να προβάλλει ένα πλαστό έκθεμα, ως απόδειξη της ύπαρξης Κενταύρων. Να τον χαίρεσαι! αντι να μου παρουσιαζεις ανθελληνικα σαιτς καλο θα ηταν να μιλας με επειχηρηματα..το μονο που κανεις ειναι να χλευαζεις και να ειρωνευσε. προσπαθεις με προπαγανδα να τον παρουσιασεις σαν λαοπλανο αλλα ενα ευχαριστω δεν ειδα να λες για αυτο http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AE_%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82 αν δεν ηταν αυτος (ναι αυτος το ανεδειξε οσο και αν σε ποναει) ακομα θα πιστευες πως την θεωρια της σχετικοτητας την ερμηνευσε ο αινσταιν. επισης θα ηταν καλο πριν πυροβολησεις καποιον να εχεις ενα δειγμα απο τα γραφομενα του ωστε να εισαι σε θεση να κρινεις αντικειμενικα, και οχι τα δειγματα σου να ειναι χαβαλετζιδικα λινκς. και επειδη η κουβεντα δεν βγαζει πουθενα μαζι σου (αλλωστε σε οπλιζει με θαρος και η απιστευστη ασυλια που εχεις απο τους moderators) σταματαω να ασχολουμε μαζι σου πλεον. σε αφηνω στην μοναξια του 0.1% του ελληνικου λαου που εχουν τις ιδιες "προοδευτικες" αποψεις με τις δικες σου. χερετισμους πολλους δωσε στους συντροφους σου μεσα στην συναγωγη.
blueviper Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 αντι να μου παρουσιαζεις ανθελληνικα σαιτς καλο θα ηταν να μιλας με επειχηρηματα..το μονο που κανεις ειναι να χλευαζεις και να ειρωνευσε.προσπαθεις με προπαγανδα να τον παρουσιασεις σαν λαοπλανο αλλα ενα ευχαριστω δεν ειδα να λες για αυτο http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AE_%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82 Θες κι επιχειρήματα τρομάρα σου. Αφού λοιπόν σε χαλάνε τα links που σου έδωσα κι εκθέτουν τον ξάδελφό σου' date=' ορίστε λοιπόν και το άρθρο από τη Livepedia που φαίνεται πως θεωρείς και πιο έγκυρη για να την επικαλείσαι. Παρατήρηση...το κείμενο είναι το ίδιο ακριβώς με εκείνο της Wikipedia που σε χάλασε! Χοχοχοχοχο! αν δεν ηταν αυτος (ναι αυτος το ανεδειξε οσο και αν σε ποναει)ακομα θα πιστευες πως την θεωρια της σχετικοτητας την ερμηνευσε ο αινσταιν. Ναι...αν δεν ήταν ο Λιακόπουλος, η παγκόσμια γραμματεία θα αγνοούσε τον Καραθεοδωρή. Ρε πήγαινε πέσ' τα σε τίποτα κουτόφραγκους, που θα μας πείσεις πως περιμέναμε τον εθνικό μας μυστικιστή για να μας γνωστοποιήσει την ύπαρξη του Καραθεοδωρή και του έργου του. επισης θα ηταν καλο πριν πυροβολησεις καποιον να εχεις ενα δειγμα απο τα γραφομενα του ωστε να εισαι σε θεση να κρινεις αντικειμενικα, και οχι τα δειγματα σου να ειναι χαβαλετζιδικα λινκς. Έχεις δίκιο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μιλήσουμε με ντοκουμέντα...ορίστε μια φωογραφία που αποδεικνύει την ύπαρξη Κενταύρων: Ένα παιδάκι την έφτιαξε κι ως γνωστόν, από μικρό κι από τρελό (Λιακόπουλο) μαθαίνεις την αλήθεια. Συγκλίνουν λοιπόν οι απόψεις. και επειδη η κουβεντα δεν βγαζει πουθενα μαζι σου (αλλωστε σε οπλιζει με θαρος και η απιστευστη ασυλια που εχεις απο τους moderators)σταματαω να ασχολουμε μαζι σου πλεον. σε αφηνω στην μοναξια του 0.1% του ελληνικου λαου που εχουν τις ιδιες "προοδευτικες" αποψεις με τις δικες σου. Ένα περίεργο πράγμα. Άλλοι έχουν ασυλία κι άλλοι είναι για το άσυλο. χερετισμους πολλους δωσε στους συντροφους σου μεσα στην συναγωγη. Να 'σαι καλά. Να μου φιλήσεις τον ξάδελφο και πες του να βγάλει κανένα βιβλίο για το κλύσμα, γιατί τώρα τελευταία, όποτε τον βλέπω, πεισμώνει το παχύ έντερο και δεν μπορώ να αφοδεύσω.
kyrnikos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 ...όποτε τον βλέπω' date=' πεισμώνει το παχύ έντερο και δεν μπορώ να αφοδεύσω.[/quote'] Αντίθετα,εμένα μου φεύγουν από τα γέλια !!! Εχει γεμίσει ο τόπος γκιόζιδες που οι αφελείς τους θεωρούν αυθεντίες.... Ρε που πάαααμε ρε .... Ρίξτε ρε παιδιά ένα λουκέτο .Βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια... ΥΓ: για το έργο του Καραθεοδωρή (που κάποιοι ανακάλυψαν πρόσφατα) υπήρχε κείμενο στα σχολικά βιβλία εδώ και πολλά πολλά χρόνια . Απλά δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να το διαβάσουν.
Goacore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Αντίθετα' date='εμένα μου φεύγουν από τα γέλια !!! ΥΓ: για το έργο του Καραθεοδωρή (που κάποιοι ανακάλυψαν πρόσφατα) υπήρχε κείμενο στα σχολικά βιβλία εδώ και πολλά πολλά χρόνια . Απλά δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να το διαβάσουν.[/quote'] μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι.... αυτοι οι "καποιοι" το γνωριζανε καλα.. απλα μιλαμε οτι στην περιπτωση αυτη εφυγε απο τα στενα πλαισια του σχολειου και περασε σε ολο τον κοσμο...για αυτο λεω και θα το ξαναπω σε οσους νομιζουν οτι τα φορουμς ειναι χωρος για να ξερνανε κακια και ξερολιτιδα: μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι!! και αν πραγματικα τα βαρεθηκες ολα αυτα και τα σιχαθηκες οπως λες..στειλε ενα π.μ στους moderators..μια και η ΜΟΝΙΜΗ πηγη του κακου σε ολες τις λογομαχιες ακουει στο ονομα blueviper. αλλωστε το εχει παραδεχτει..εχει πει σε αλλο thread κυνικοτατα οτι εχει μαζοχιστικες τασεις. χαρακτηριστικα θα θυμισω τον επι 3ημερο καυγα του με τον dark-shadow στο thread για το rapidshare (οπου στην συνεχεια τα εκανε edit OLA τα ποστς του προφανως απο τυψεις) επισης στο thread λιβανος ωρα 0 αποκαλεσε τον κοσμο ηλιθιους, φασιστες και βλακες κλπ (χωρις παλι να τον ενοχλησει κανεις moderator) σε αλλο thread λογομαχισε με καποιο παιδι επειδη τολμησε να πει πως το ταδε firewall ειναι το καλυτερο.. κλπ κλπ... ειναι γνωστος πλεον ο βιος και η πολιτεια του..αλλα ειπαμε..δεν γινετε να φταιει ο γαιδαρος και να χτυπας το σαμαρι..η ανοχη απο τους moderators ειναι σκανδαλωδης.
vagos789 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 ωρα ειναι να μετονομαστει το thread σε "Κι αλλο λουκέτο?"
Goacore Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 ωρα ειναι να μετονομαστει το thread σε "Κι αλλο λουκέτο?" oxi..απλα ειναι ωρα οι moderators να απαντησουν γιατι εκαναν ban σε μενα 2 φορες (δικεολογημενα το ομολογω (μονο το 2ο), αν και προκληθηκα αγρια) με την αιτιολογια οτι εξυβρισα χρηστες...και να μας απαντησουν γιατι οταν βριζει ο blueviper τους χρηστες ισχυουν αλλα μετρα και αλλα σταθμα! αλλα προφανως δεν προκειτε να απαντηθει ποτε αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.