gherudos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 όταν πάω να γράψω ένα sms μου δίνει μόνο 50 γράμματα αν γράψω στα ελληνικά.Αν γράψω με αγγλικούς χαρακτήρες μου δίνει 160 χαρακτήρες.Γιατί γίνεται αυτό;Μπορώ να το φτιάξω κάπως η αναγκαστικά θα γράφω σε greeklish;
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Ρυθμισε το να γραφεις Ελληνικα με κεφαλαια και θα σου γραφει κανονικα SMS με 160 χαρακτηρες μετα. Δε θυμαμαι πως λεγεται ακριβως αλλα το ρυθμιζεις μεσα απο το SMS αυτο...
DoSMaN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Sta ellinika exei auto to provlima to ericsson genika. San epilogi gia na grafeis vale Tipiko ABC pou exei k agglika grammata k ellinika. Apla tha prepi na ta grafeis KEFALAIA OLA gia na min exeis provlima typou "Γeia Σou Δhmhtrh. Ti kaneiΣ ΦiΛe?"
DoSMaN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Ρυθμισε το να γραφεις Ελληνικα με κεφαλαια και θα σου γραφει κανονικα SMS με 160 χαρακτηρες μετα. Δε θυμαμαι πως λεγεται ακριβως αλλα το ρυθμιζεις μεσα απο το SMS αυτο... Vasika an mpei mesa k patisei to prwto gramma meta an patisei to # tha pane ola ta upoloipa kefalaia... Den kserw an tha piasei auto. mporei na to dokimasei k na mas pei... egw gia mena xrisimopoiw tin lisi pou tou eipa.
KOSMAS73 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 όταν πάω να γράψω ένα sms μου δίνει μόνο 50 γράμματα αν γράψω στα ελληνικά.Αν γράψω με αγγλικούς χαρακτήρες μου δίνει 160 χαρακτήρες.Γιατί γίνεται αυτό;Μπορώ να το φτιάξω κάπως η αναγκαστικά θα γράφω σε greeklish; θα απενεργοπιησεις τους εθνικους χαρακτηρες και ολα θα ειναι οκ.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δε θυμαμαι την επιλογη, παντως αν πας στο μενου του οταν γραφεις SMS ειναι απο τις τελευταιες επιλογες. Μου φαινεται λεγεται χρηση πεζων, αν το απενεργοποιησεις, μπορεις να γραφεις ελληνικα χωρις να καταφευγεις στο abc...
louben Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Παιδια τελικα δεν καταλαβα τι να κανω για να μου τα βγαζει ολα κεφαλαια στα ελληνικα.Επισης που φαινεται ποσοι χαρακτηρες υπολειπονται ακομη?
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Οταν φτασεις στους τελευταιους 20 στο δειχνει πανω δεξια να μετραει ως το τελος. Μπορεις να γραψεις τις επιλογες που σου δινει οταν πας να γραψεις ενα SMS? Για να σου πω που να πας...
DoSMaN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Pigaine sta sms. Neo SMS kai ekei pata epiloges.. pata Glwssa eisagwgis k vale TYPIKO ABC. tha eisai ok meta apo auto...
louben Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Ekana to typiko abc alla moy ta bgazei greeklish.Kamia symboylh gia ellhnika(me T9 an einai dynaton).
DoSMaN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δε θυμαμαι την επιλογη, παντως αν πας στο μενου του οταν γραφεις SMS ειναι απο τις τελευταιες επιλογες. Μου φαινεται λεγεται χρηση πεζων, αν το απενεργοποιησεις, μπορεις να γραφεις ελληνικα χωρις να καταφευγεις στο abc... Egw exw to k700i k tetoia epilogi den exei... molis to epsaksa arketa kala giati den imoun 1000% sigouros.. Den nomizw na exei oute sto diko tou. opote i kaliteri lisi einai eite auto pou tou eipa eite na exei auto pou exei twra apla na ta grafei OLA sta KEFALAIA. (gia to 2o den kserw kata poso pianei) Oso gia apenergopoiisi ethinkwn xaraktirwn pou leei o filos kosmas73, to diko mou den exei tetoia epilogi. oso gia to k750i den gnwrizw pali.
DoSMaN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Ekana to typiko abc alla moy ta bgazei greeklish.Kamia symboylh gia ellhnika(me T9 an einai dynaton). Koitakses kala ti sou eipa pio panw? exei k ellinika. apla gia na min grafeis ta misa ellinika KEFALAIA kai ta alla misa agglika grapse ta panta sta kefalaia den tha exeis provlima ta ellinika einai mono kefalaia. auto einai provlima logismikou kinitou. k i nokia to eixe kapote mexri pou to diwrthose.. twra i ericsson giati den to kanei den katalavainw... EDIT : Den nomizw na exei T9 to kinito. Gia kefalaia patas to * k oxi to # pou eipa prin
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Παιδια μην λεμε οτι θελουμε εγω ειχα το Τ68 και το Τ610 και μπορουσα να γραψω ανετα ελληνικα και παντα με Τ9. Σας λεω το θεμα ειναι να ενεργοποιηθουν τα κεφαλαια ελληνικα. louben βαλε γλωσσα ελληνικα στα SMS και πες μου τις επιλογες που σου εχει στα SMS για να σου πω που να πας...
DoSMaN Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Παιδια μην λεμε οτι θελουμε εγω ειχα το Τ68 και το Τ610 και μπορουσα να γραψω ανετα ελληνικα και παντα με Τ9. Σας λεω το θεμα ειναι να ενεργοποιηθουν τα κεφαλαια ελληνικα. louben βαλε γλωσσα ελληνικα στα SMS και πες μου τις επιλογες που σου εχει στα SMS για να σου πω που να πας... Guys zitw tapina signwmi... to girisa sta ellinika k vrika k T9 k tous ethikous xaraktires... opote apenergopoiise tous ethinikous xaraktires k dokimase na grapseis me T9 kai pes mas... Sorry alla den to epsaksa polu otan to peira to kinito... to evala amesws sto ABC kai egrafa apo kei ellinika. Den eixa proseksei oti allazan oi epiloges otan to girizes sta ellinika.. Kai pali Sorry... :oops:
johnnyestia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Είμαι περίεργος να δώ πότε θα φτιάξει αυτή η ericsson την πατάτα με τους εθνικούς χαρακτήρες.Τι τους έχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.