sleepless_102 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα, έχω ένα σκληρό τον οποίο έχω μοιράσει σε δύο partitions και στο ένα έχω βάλει linux και στο άλλο windows. Όταν ανοίγει ο υπολογιστής μου βγάζει την οθόνη επιλογής λειτουργικού κτλ. ..Λοιπόν... το πρόβλημα τώρα είναι πως θέλω να σβήσω το partition των linux, ώστε να έχω μόνο τα windows σ'αυτό το σκληρό. Αν το σβήσω με partition manager αλλά απ' ότι ξέρω ο υπολογιστής δεν θα bootarei καθόλου. Με ποιο τρόπο θα μπορούσα να σβήσω το partition χωρίς να πειραχτούν τα windows και το σύστημα να ξεκινάει κατευθείαν στα windows? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Mεσα απο την διανομη του Linux σου απενεργοποιησε τον Boot loader που χρησιμοποιει και μετα μεσα απο τα Windows απλα σβησε το partition του Linux σου και θα εισαι οκ μετα ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepless_102 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 οκ, σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το δοκιμάσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Φιλε μη μπλεξεις ..... κανε κατι πιο απλο Μπουταρε με cd windowsxp και επελεξε recovery console.... οταν σε βγαλει σε command promt δωσε την εντολη fixmbr. αυτό θα βάλει το bootloader twn Windows. μετά περασε στα windows ενα partition manager που να βλεπει linux partitions και σβησε το.....ειναι απλο και ασφαλες: 1) recovery console --> εντολη--> fixmbr 2) διαγραφή με οποιο τροπο θες του linux partition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.