beman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μετα απο φορματ εγκατεστησα στον ιδιο σκληρο τα windows στο πρωτο μερος οπου λειτουργουν κανονικα και στο δευτερο μερος μονο τον φακελο με τα προσωρινα αρχεια περιπου 500ΜΒ ...οχι ολη την εγκατασταση... μετα τα διεγραψα και εκανα φορματ το δευτερο μεροσ .. παρολου αυτα τα windows ταν ανοιγουν βλεπουν 2 λειτουργικα...μου δινει 25 sec να διαλεξω και μετα ξεκινουν κανονικα απο το πρωτο μερος ...ετσι και αλλιωσ δεν μπορουν να ξεκινησουν απο το δευτερο γιατι δεν υπαρχον καθολου αρχεια !!! πως μπορω να σβησω αυτην την επιλογη η τουλαχιστον να βαλω 1sec καθυστερηση για να μην περιμενω να ξεκινησει ? ευχαριστω παιδια...
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Φανταζομαι το λειτουργικο σου φορτωνει απο το C:\ ετσι δε ειναι? Ακου τι να κανεις: Εναρξη->Εκτελεση->γραψε c:\boot.ini και πατα enter To Boot.ini πρεπει να ειναι οπως παρακατω, οτιδηποτε σου λεει παραπανω σβησε το και θα εισαι ΟΚ μετα... > [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
beman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 φιλε μου μου βγαζει μια ακομη σειρα με το multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2......... το διαγραφω το κανω αποθηκευση ...αλλα μου ζηταει αλλο ονομα ..και δεν σβηνει το παλιο που λεει οτι ειναι μονο για αναγνωση ... κανω αναζηηση αλλα δεν το βρισκω να το διαγραψω εγω και μετα να κανω αποθηκευση το καινουργιο ...που ειναι στο συστεμ 32 η καπου αλλου ?
Draculina Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 το αρχείο boot.ini βρίσκεται στο c:\ έτσι χύμα,όχι σε φάκελο...Επέλεξε από τις επιλογές φακέλων να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και ξετίκαρε εκεί που λέει hide protected operating system files. Μετά αν δεις στο C:\ θα στο εμφανίζει,λιγάκι αχνο.Κανε δεξι κλικ στο αρχείο και στα properties ξετίκαρε το read only, έτσι ώστε να μπορείς να το επεξεργαστείς!!Μπορείς να το ανοίξεις με οποιοδήποτε editor,και το notepad...Δώστου ακριβώς τη μορφή που σου είπε ο Asmillon! 'multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2.........' - αυτό σβήστο!! Αν προσέξεις στο default γράφει ότι και στα operating systems στο αρχείο του Asmillon, έτσι θα το φτιάξεις και εσυ....
takis456 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Πήγαινε Start => Run => Γράψε cmd.exe και μετά ok Στο νέο παράθυρο γράψε: cd \ <enter> attrib -s -h -r boot.ini <enter> notepad boot.ini <enter> <το αλλάζεις όπως θες, το σώζεις και μετά γράφεις> attrib +s +h +r boot.ini <enter> Και κλείνεις το παράθυρο 8)
beman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Draculina... συγνωμη πειραζει που εγω δεν καταλαβατιποτα απο αυτα που λες ????????? καταλαβα πολυ καλα τι μου ειπε και τι θα κανω ...το εκανα ηδη ... ρωτησα το αρχειο αυτο μετα 20 αναζητησεις σε ολους τους φακελους και αρχεια δεν το βρηκα !!!!!!!!!! βρηκα αρχεια ...deflwk ,dwup, secsetup, setup security...αλλα boot ini...arxeio πουθενα ..ουτε χυμα ουτε σε υποφακελους ουτε σε κρυμενα αρχεια ... αν μπορει καποιος ευγενικα να βοηθησει να βρω αυτο το αρχειο (μονο αυτο τα ααλα τα καταλαβα) ας το κανει ..γιατι εσπασαν τα νευρα μου τοση ωρα που ψαχνω...
asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Πινακας Ελεγχου -> Συστημα -> Για προχωρημενους->Εκκινηση και αποκατασταση->Ρυθμισεις->Επεξεργιασια και εκει σβησε οτι ειναι παραπανω, το σωζεις και εισαι ΟΚ
beman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 takis456......... ευχαριστω παρα πολυ ...ειμαι υποχρεομενος........... ακολουθησα τις οδηγιες σου και μετα απο 1-2 μικρολαθακια ....βρηκα το αρχειο το διορθωσα ,αποθηκευση και ολα καλα ....εκανα και 3 επανεκκινησεις ...αψογα.......... τελικα το 2006 με winxp pro me cpu 3800 X 2 gyrname sto DOS για επιλυση προβληματων ? δεν κρατουσαμε το dos θα γλυτωναμε και πολλα λεφτα ... δυστυχως εγω δεν το δουλεψα καθολου, ξεκινησα απο τα 95... ευχαριστω και παλι !
beman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 asmilon .. σε ευχαριστω πολυ για το ενδοιαφερον σου ...λυθηκε το προβλημα ..πρωτη φορα αλωστε μου τυχαινε κατι τετοιο.... δεν δοκιμασα την λυση σου αν μου την ελεγες απο την αρχη θα το εκανα ..ξερεις δεν ειμαστε ολοι προγραματιστες εδω μεσα...αλλα ουτε και ασχετοι... καλυτερα ομως γιατι ειχα πολυ καιρο να μπω σε DOS MOD ...θυμηθηκα κατι παλιες , ωραιες εικονες!!! και δεν σε κρυβω οτι το ευχαριστηθηκα ...
asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Τιποα φιλε beman απλα δεν ηθελα να σε μπλεξω με τον πινακα ελεγχου, αλλα ειχα ξεχασει οτι ειναι read only αν δεις το boot.ini απο τον Explorer... Χαιρομαι που σου δουλεψε οκ τωρα
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 OFFTOPIC Asmilon eise foveros oti kai an sou rotithei to ksereis!!! Ena bravo sou apo emena
asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 -off topic- Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Dark-Shadow, απλα μου αρεσει να βοηθαω και οπου μπορω το κανω Ασε που με εξασκει και παντα κατι καινουριο μαθαινω και εγω για να το χρησιμοποιησω καποια αλλη φορα ;-)
beman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 OFFTOPIC ναι αληθεια ? αυριο του ετοιμαζω μια ποιο δυσκολη ερωτηση...(να δω ακριβως τα συμπτωματα του pc...)
asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 -off topic- Bring it on beman! Aν ειναι κατι που μπορω να σε βοηθησω θα το λυσουμε μαζι ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.