Προς το περιεχόμενο

Multisession or not? (Nero question!)

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες οταν καιω ενα σιντακι, αν βαλω να ΜΗΝ κανει multisession και μετα βαλω να αφησει ανοιχτο το σιντι (να μπορω δηλαδη να προσθεσω δεδομενα αργοτερα) θα μπορω να προσθεσω μετα οτι θελω;

ή πρεπει για να γινει αυτο να ξεκινησω multisession?

Δημοσ.

Εγω το γραφω χωρις multisession, αφηνω ανοικτο το δισκακι και παντα παιζει να μπορεις να το συνεχισεις οσα session θελεις...

Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει οτι αμα το κανεις αυτο, ναι μεν μπορεις να φτιαξεις νεο session αλλα υπαρχει πιθανοτητα, αναλογα το recorder σου, να μην μπορει να δει το προηγουμενο session.

Βεβαια δεν μου εχει τυχει ποτε, αλλα ειπα να το αναφερω :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Εγω το γραφω χωρις multisession, αφηνω ανοικτο το δισκακι και παντα παιζει να μπορεις να το συνεχισεις οσα session θελεις...

Απ' ότι κατάλαβα το multisession δεν έχει καμία σχέση με το αν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης ή όχι αρχείων στο CD/DVD! Τι ακριβώς είναι λοιπόν;

Δημοσ.

Φανταζομαι η διαφορα τους θα ειναι οτι στο Multisession απο default θα εχει απενεργοποιημενο το κλεισιμο του CD, επειδη αλλη διαφορα δεν υπαρχει...

Εγω το βαζω παντα χωρις multisession και χωρις κλεισιμο του CD και χραφω οσα session χρειαζομαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...