Hamurabi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Ρε παιδες οταν καιω ενα σιντακι, αν βαλω να ΜΗΝ κανει multisession και μετα βαλω να αφησει ανοιχτο το σιντι (να μπορω δηλαδη να προσθεσω δεδομενα αργοτερα) θα μπορω να προσθεσω μετα οτι θελω; ή πρεπει για να γινει αυτο να ξεκινησω multisession?
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Εγω το γραφω χωρις multisession, αφηνω ανοικτο το δισκακι και παντα παιζει να μπορεις να το συνεχισεις οσα session θελεις...
mprou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Καπου ειχα διαβασει οτι αμα το κανεις αυτο, ναι μεν μπορεις να φτιαξεις νεο session αλλα υπαρχει πιθανοτητα, αναλογα το recorder σου, να μην μπορει να δει το προηγουμενο session. Βεβαια δεν μου εχει τυχει ποτε, αλλα ειπα να το αναφερω
asmilon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Φανταζομαι κατι τετοιο θα πρεπει να ισχυει σε πολυυυ παλια recorders..
Vatos_locos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 k na isxiei me to sobuster mporeis na deis ola ta session pou exei ena diskaki mesa k na ta antgrapsis
pusher Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Εγω το γραφω χωρις multisession, αφηνω ανοικτο το δισκακι και παντα παιζει να μπορεις να το συνεχισεις οσα session θελεις... Απ' ότι κατάλαβα το multisession δεν έχει καμία σχέση με το αν υπάρχει δυνατότητα προσθήκης ή όχι αρχείων στο CD/DVD! Τι ακριβώς είναι λοιπόν;
asmilon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Φανταζομαι η διαφορα τους θα ειναι οτι στο Multisession απο default θα εχει απενεργοποιημενο το κλεισιμο του CD, επειδη αλλη διαφορα δεν υπαρχει... Εγω το βαζω παντα χωρις multisession και χωρις κλεισιμο του CD και χραφω οσα session χρειαζομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.