asmilon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εμενα φιλε μου αυτα τα sites δε μου δειχνουν οτι ειναι ανοιχτες οι Ports μου, παρολο που εχω ορισει ενα range για να χρησιμοποιω απο τα διαφορα προγραμματα και τα οποια φυσικα συνδεονται χωρις προβλημα. Οποτε δε θα εμπιστευομουν πολυ αυτα τα sites... Δοκιμασε το port foward τεστ που κανει το utorrent, παντα μου δειχνει την σωστη κατασταση των ports μου... Ενεργοποιησε και το UPNP αν δε το εχεις ηδη. Serive Pack 2 εχεις φανταζομαι σωστα? Χρησιμοποιεις την τελευταια εκδοση του Azureus?
banny Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εμενα φιλε μου αυτα τα sites δε μου δειχνουν οτι ειναι ανοιχτες οι Ports μου, παρολο που εχω ορισει ενα range για να χρησιμοποιω απο τα διαφορα προγραμματα και τα οποια φυσικα συνδεονται χωρις προβλημα. Οποτε δε θα εμπιστευομουν πολυ αυτα τα sites... Δοκιμασε το port foward τεστ που κανει το utorrent, παντα μου δειχνει την σωστη κατασταση των ports μου... Ενεργοποιησε και το UPNP αν δε το εχεις ηδη. Serive Pack 2 εχεις φανταζομαι σωστα? Χρησιμοποιεις την τελευταια εκδοση του Azureus? Γεια! Επειδη βλεπω οτι το κατέχεις το αθλημα θα ειθελα να με βοηθησεις. 1) εχω ρυθμησει τις πορτεσ σωστα οπως λεει το port forward (το τσεκαρα κι ολας) 2) εχω ανοιξει και τον firewall των windows xp α) ομως καθε φορα που προσπαθω να κατεβασω ενα torrent ενω ξεκιναει και φτανει στο 0,3% κοβεται και μου βγάζει ενδειξη "Torrent Σφαλμα το ....ταδε αρχειο torrent Δεν επιτρέπετε η πρόσβαση. β) Επισεις πρεπει να κανω κατι στο Upnp του Sagem F@ast 1500/1540WG? Στις επιλογες του Utorrent 1.7.2 πρεπει να το ξετσεκαρω? Εχω windows xp firewall, Antivirus Symantec. Μια βοηθεια ζηταω....asmilon
asmilon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Γενικα για να εχουμε τα επιθυμητα αποτελεσματα στο port foward κανουμε τα ακολουθα βηματα: 1ο Βημα: Ορισμος Στατικης ΙΡ Πηγαινε στον Πινακα Ελεγχου->Συνδεσεις Δικτυου->Τοπικη συνδεση->Ιδιοτητες->Πρωτοκολλο Ιντερνετ (TCP/IP)->Ιδιοτητες και βαλε: Διυθυνση ΙΡ 192.168.2.2 Μασκα υποδικτυου 255.255.255.0 Προεπιλεγμενη πυλη 192.168.2.1 Προτιμωμενος διακομιστης DNS 192.168.2.1 2ο Βημα: Ρυθμιση Port Foward στον router σου Ακολουθα κατα γραμμα τις οδηγιες που σου δινει αυτη η σελιδα: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Sagem/Fast1500WG/Utorrent.htm 3ο Βημα: Ανοιγμα Port στο firewall σου για το προγραμμα που θελεις Παλι ακολουθας κατα γραμμα τις οδηγιες που δινονται σε αυτο το link: http://www.portforward.com/english/routers/firewalling/Microsoft/WindowsXPFirewallProgram/UtorrentIn.htm Βεβαιωσου πως ειναι ολα σωστα και απο εκει και περα βλεπουμε αν χρειαζεται κατι αλλο. Η ενδειξη του utorrent κατω κατω τι χρωμα ειναι? Πρασινη ή κιτρινη/κοκκινη? Το Upnp δε το χρειαζεσαι αν εχεις κανει σωστα τα πιο πανω βηματα...
nop_1990 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 EXW ENA PROVLIMa..MPOREI NATO KSANASIZITISATE, EXW KI EGW SAGEM 1500WG KAI DE MPORW NA MPW STI SELIDA 192.168.2.1 GIA NA ORISW PORTS STO UTORRENT.OTAN PAW NA MPW DIAKOPTETAI H SYNDESH. MPOREI KAPOIOS NA BOHTHISEI? PLEASE..
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 A.KALOS IRTHES STO FORUM.b.min grafeis kefalea.trito kane reset sta default kai xanasetare to.c.firmware update??d.apo allo pc?
nop_1990 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 euxaristw gia to kalosorisma! to problima lithike. eftaige o internet explorer. me firefox anoigei. thanks anyway! twra pali exw problhma me to pws na anoigw ports gia utorren,emule alla tha psaksw sto forum mipws kai brw tpt.
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 sto http://www.portforward.com isos grafei pos na anixeis ports.
xenofontas_hw Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Κάτι άσχετο αλλά για να μην ανοίγω νεο topic .. το modem/router αυτό υποστηρίζει adsl2+ ?? το επίσημο manual του λέει όχι , αλλά υπάρχει επιλογή στο μεσω του web interface του στο πεδίο advanced , για operation mode ... G.992.5 ADSL2+ αλλά δε μου συνδέεται με την 1mbit συνδεση που έχω ( κάνω test αν υποστηρίζει 24αρα κοινός ) ..
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 αν εχει adsl2+τοτε παιζει μεχρι 24.τωρα με την απλη συνδεση αν το βαλεις καρφωτα adsl2+ λογικο ειναι να μην παιξει αφου στις περισσοτερες απλες γραμμες με εξαιρεση λιγα dslam κουμπωνεις g.dmt. χωρις να δινω ορκο νομιζω οτι το 1500 δεν ειναι adsl2+ αλλα το 1540 ειναι.νομιζω δεν το εχο λειτουργησει .μια φορα εχω σεταρει.λογικα αμα πας 24 8α σου δωσουν αλλο αλλα το κανεις μια δοκιμη και αυτο.kanto και ενα firmware update γιατι εχει διαφορα παραξενα 8εματα οπως λενε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.