Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα αναπαραγωγής βίντεο μετά από εγκατάσταση νέων drivers

PredGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες εγκατέστησα τους 91.31 drivers της Nvidia (αφού πρώτα έκανα uninstall τους προηγούμενους) και από τότε ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σε παιχνίδια κλπ, όταν δοκιμάζω στα Windows να τρέξω κάποιο βίντεο (οποιασδήποτε μορφής - avi/mpeg/wmv κ.α) και με οποιοδήποτε πρόγραμμα (Windows Media Player, VLC, Media Player Classic) το μηχάνημα φαίνεται πως προσπαθεί να ανοίξει το βίντεο αλλά σέρνεται κυριολεκτικά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ καν να κλείσω το πρόγραμμα και αναγκαστικά να κάνω reset..

Δοκίμασα να εγκαταστήσω και την τελευταία έκδοση του K-Lite Codec Pack αλλά τίποτα.

Επίσης κολλάει όταν πάω Nvidia Control Panel -> Βίντεο και Τηλεόραση -> Αλλαγή ρυθμίσεων χρώματος βίντεο.

Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

bori na exei kapio provlima i version ton drivers pu katevases (kana bug i tpt tetio) tha su protina na to vgaleis kai na egatastiseis ksana tus drivers me tus opius eixes parei tin karta grafikon sou i tulaxiston ka katevazes mia version argotera apo aftin pu su dimiurgei provlimata....

elpizw na voithisa :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή κάποιο παιδί είχε το ίδιο πρόβλημα και με ρώτησε μέσω ΠΜ, είπα να γράψω κι εδώ πως το έλυσα μήπως και βοηθήσω κάποιον...

Ψάχνωντας στο Ίντερνετ είδα πως πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα και προερχόταν όντως από τους drivers.. Η λύση είναι η εγκατάσταση των 84.43 drivers που είναι πολύ σταθεροί και αξιόπιστοι.

Δημοσ.

file mou apo tin stigmi pou anakinose i nvidia tous 91.31 den perasan kai poles meres gia tin kikloforia neon drivers (91.47) opote simeni mallon oti ixan kapio problima.

katebase tous 91.47 kai dokimase to sistima sou. pisteuo tha ise ok...

episis ektos apo tin apegatastasi ton palion drivers diergapse kai to arxio pou dimiourgoun i odigi ston disko sou. eki mesa krata se ipofakelous ola ta arxia ton odigon pou kanis egatastasi. to path an den kano lathos einai C:\NVIDIA\2KXP

OI NEOI DRIVERS 91.47 EINAI EDO

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_91.47.html

Δημοσ.

file kai egw ebgala tous drivers 91.47 giati ola mou ta video itan maura kai nomiza oti eftaige to TuneUp Utilities giati eixa meiwsei ta Visual Effect..Otan ksana egkatestisa tous 78.01 apo to CD tis GPU ola itan roloi meta

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κι εγώ εγκατέστησα τους καινούριους drivers (93.71) και έχω τα ίδια προβλήματα...

Τους απεγκατέστησα, έβαλα τους δικούς μου από το cd και πάλι τίποτα...

Δοκίμασα και άλλες εκδόσεις αλλά δεν έγινε κάτι, πάλι μαύρα φαίνονται τα video!

Όταν δεν έχω εγκατεστημένους drivers παίζουν, αλλά με χάλια ποιότητα!!!

Υπάρχει καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...