apopetro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Έχω αποθηκεύσει ένα κείμενο και μόλις πάω να το επεξεργαστώ μου βγάζει: Η εφαρμογή MIcrosoft Word αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. ...... Και μετά κάνει ανάκτηση και πάλι το ίδιο έχω τα Office 2003 Τι να κάνω?
realestate Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Έχω αποθηκεύσει ένα κείμενο και μόλις πάω να το επεξεργαστώ μου βγάζει:Η εφαρμογή MIcrosoft Word αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. ...... Και μετά κάνει ανάκτηση και πάλι το ίδιο έχω τα Office 2003 Τι να κάνω? Αν γνωρίζεις καλά το office προτίμησε να κατεβάσεις το office 2007 beta Δεν έχει καμμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη έκδοση ,τόσο σε ευκολία , όσο σε χρηστικότητα και περιβαλλον εργασίας!
Καριώτης1 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Αν γνωρίζεις καλά το office προτίμησε να κατεβάσεις το office 2007 betaΔεν έχει καμμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη έκδοση ' date='τόσο σε ευκολία , όσο σε χρηστικότητα και περιβαλλον εργασίας![/quote'] Μην μου λες για 2007 beta το έβαλα και δεν μου άνοιγε έγραφα που είχα φτιάξει με Office XP.
realestate Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Προφανώς το πρόβλημα είναι μόνο δικό σου. Προσπάθησε να δείς τι φταίει και σου δημιουργεί αυτη την ανωμαλία.Το μοναδικό ισως πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι με την access αλλα αυτό δυστυχώς εμφανίζεται απο το office xp και μετά , αλλά λύνεται πανεύκολα Εμένα πάντως μου δουλεύουν υπέροχα και τα εχω καταευχαριστηθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.