rufous Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Παιδιά ζω στη Δυτ. Μακεδονία. Θέλω να αγοράσω ένα από τα πακέτα των παραπάνω εταιριών για πρσόβαση στο internet. Ποιο προτείνεται περισσότερο σαν ποιότητα σύνδεσης, παροχής υπηρεσιών και αξιοπιστίας; Ευχαριστώ... Υ.Γ. Η Vivodi τι λέει; Εϊναι καλή;
apopetro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 otenet και forthnet είναι οι κορυφαίες. Τώρα για εμένα καλύτερα να εμπιστευτείς την otenet που είναι μακράν η καλύτερη και αποτελεί εγγύηση κρατικός φορέας. Όμως και forthnet που έχω τώρα pstn δεν έχω πρόβλημα. από εκεί και πέρα όλες οι άλλες είναι για τα μπάζα ...
urezin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 παντοσ με τελλας 1μεγαμπιτ σταθερα 100κ κορυφη
paparoupas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Απ'οτι καταλαβαινω ειναι ο,τι σου τυχει... Ενας φιλος που εβαλε Tellas καθε δευτερη μερα δεν εχει ιντερνετ, ενω ο urezin προφανως σταθηκε πιο τυχερος. Εγω με vivo ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αλλα υπαρχει κοσμος που τη βριζει. Για τον ΟΤΕ μην το αναλυσουμε... Γενικα ειναι ο,τι σου λαχει...
DIMERR Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 και αν πεσεις σε πιταρισμενο dslam τοτε πραγματικα δεν εχει νοημα τι εταιρια θα εχεις.
urezin Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 το 1mbit κραταει ακομη χαμος γινεται στα 512 384 Σε λιγο ομως ..... παμε για 4mbit για να απολαυσουμε την μοναξια του dslam
rufous Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μάλιστα παίδες! Τη HOL θέλω να τη στηρίξω μόνο για τη μαγκιά που έκανε με τη δωρέαν 3μηνη στο RAM το περσινό φθίνόπωρο. Ανάμεσα Otenet - Forhtnet παίζω κυρίως. Συγκεκριμένα (μέχρι και 20/08/2006): Otenet: 104€ για 4 μήνες. Τους υπόλοιπους 8 μήνες, 26€/μήνα. Forthnet:117€ για 5 μήνες. Τους υπόλοιπους 7 μήνες, 26€/μήνα. Και για τις 2 περιπτώσεις, απαιτείται ελάχιστος χρόνος σύμβασης 12 μηνών.
gregdais Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 den stathike mono o urezin tixeros kathws exoun kamia 10aria gnostoi mou 384 kai katevazoun stathera me 40ares egw kai alloi 3 filoi mou exoume onebiill tellas pali alla 512 kai pali stathera me 56k ! enas filos exei 1024 kai katevazei stathera me 110 peripou! i tellas einai arketa kali alla den apefthinetai stous poli psagmenous xristes pou theloun me ameso reboot tou router na ksanasindethei me alli ip... kai den exei poli kala pings!
madboy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Eixa Forthnet 1 mbit kai ebala Tellas 1 mbit kai oi taxythtes einai idies. 117 kb kai sto site ths forthnet exo 952 kbits download. H grammh einai sto onoma mou kai apla allaxa syndromh se isp.
greeneye Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 apo otenet kai forthnet enoite na protimhseis forthnet. ARKETA DE MAS ROUFIKSE TOSA XRONIA O POTE TO AIMA? kai mhn akouso kamia paparia oti allo ote kai allo otenet kai alo potenet. idia *kat* einai. h korifaia sto xoro gia mena synolika apo thema aksiopistias texnikhs eksipirethshs ktl ktl ine h forthnet.
FISHERMAN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά είμαι και εγω σε αυτή τη φάση και κάπου μπερδεύτικα..μήπως κάνω τπτ λάθος..και ερωτώ με τη σειρά μου.Γιατί να παώ να πάρω οτενετ και να κόψω την γραμμή μου και να περιμένω και ενα μήνα κλπ κλπ και να μην παω στην forthnet ?Πως γίνεται και οι 2 να δίνουν 1024 με 25-26ευρώ και η οτενετ να θέλει και 1μήνα για να σου κάνει τη δουλειά?Δεν είναι πιστεύω σημαντικός ο λόγος 104 ή 117 ευρώ για αρχή που ζητάνε...αγνοώ κάτι?
greeneye Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 117 i forthnet dinei 5 mhnes se 512 o ote me ta 104 dinei 4 mhnes katalaves; idia pragmata ousiastika me ti diafora oti DEN prepei na enisxyseis ton ote afou tou dosame polla eos tora kai mas roufaei to aima me 10 kalamakia. Ektos toutou se thema taxythtas aksiopistias ktl h forthnet DEN sigkrinetai me ton ote. pane se forthnet na hsyxaseis
asusnet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Θα διαφωνήσω ριζικά με πολλούς.... HOL, είναι η πρώτη εταιρεία εκτός ΟΤΕ που φτιάχνει δικές τις γραμμές και ήδη σε τρεις περιοχές της Αθήνας έχει δοκιμαστικά 4άρα γραμμή (τη συνιστώ ανεπιφύλακτα).... Μάλιστα είναι η μοναδική που σου δίνει router με voiceip το τηλεφωνό σου.... 'Οσο για τον ΟΤΕ, όλο προβλήματα παρουσιάζει και η συνηθισμένη διακαιολογία: κάνουμε αναβάθμιση.... Forthnet, σταθερή και σίγουρη όπως πάντα....
_DiMoN_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Παιδιά ζω στη Δυτ. Μακεδονία.Θέλω να αγοράσω ένα από τα πακέτα των παραπάνω εταιριών για πρσόβαση στο internet. Ποιο προτείνεται περισσότερο σαν ποιότητα σύνδεσης' date=' παροχής υπηρεσιών και αξιοπιστίας; Ευχαριστώ... Υ.Γ. Η Vivodi τι λέει; Εϊναι καλή;[/quote'] Να σου απαντήσω με ειλικρίνια Forthnet - Vivodi - Tellas - HOL - OTEnet Κοίταξε να δεις και οι 5 είναι μεγάλες εταιρίες, από άποψη ποιότητας σύνδεσης θα είναι ίδιες. Τώρα εδώ θα βρεις πολλούς που θα λένε εγώ είχα την τάδε εταιρία και έπαθα το τάδε πράγμα, άρα η εταιρία είναι χάλια. Δεν είναι έτσι όμως γιατί και οι 5 έχουν χιλιάδες πελάτες. Αυτό που θα σου πρότεινα να κοιτάξεις έιναι ποιά έχει καλύτερο site, ποιά σου αρέσει από άποψη εξυπηρέτησης και ίσως να κοιτάξεις το μέλλον. Με λίγα λόγια θα πρότεινα HOL γιατί μπορεί στο μέλλον αν βάλει 4MBit στην περιοχή σου να κάνεις αναβάθμιση, άσε που μια φορά μου είπαν στο τηλέφωνο ότι θα κάνουν την αναβαθμίση του ΟΤΕ και αυτοί δηλαδή το Σεπτέμβρη που ο ΟΤΕ θα συ δώσει 2048 θα σου δώσουν και αυτοί. Πάντως επέλεξε άφοβα μία από τις πέντε. Ποιά σου κάθεται καλύτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.