Προς το περιεχόμενο

Ένα αρχείο .bat για τον windows explorer

Death_In_Paradise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου καταρχήν είναι το εξής...ΌΛΑ (όλα) τα εικονίδια απο το tray εξαφανήστικαν...(όχι δεν χρησιμοποίησηα tweak) Αυτό πρέπει να έγινε όταν κόλησε το explorer.exe και αναγκάστηκα να το κλείσω απο το task manager...Τότε "χάθηκαν" μερικά εικονίδια αλλά υπέθεσα ότι στο επόμενο restart θα ξαναεμφανηστούν...τζίφος...τεσπα την λύση την βρήκα: Μέσω του task manager κλείνω την διεργασία του explorer.exe και την ξαναρχίζω μέσω εκτέλεσης νέας εργασίας...

Στα του παρόντος....

Θέλω να bat αρχείο που να περιέχει τις παρακάτω εντολές:

kill explorer.exe

run explorer.exe

Βασικά θέλω κάτι παρόμοιο για να το βάλω στο startup και να κάνει restart το explorer.exe

(kill & run δεν ξέρω αν μπορουν να χρησιμοποιηθούν σε bat αρχείο..

Δημοσ.

Μηπως θα ηταν καλυτερα να λυσεις την αιτια του προβληματος αντι να κανεις κατι τετοιο, επειδη δεν ειναι φυσιολικη συμπεριφορα του Explorer αυτη οποτε κατι δε παει καλα στο μηχανημα σου...

Μπες σε Ασφαλη λειτουργια και κανε ελεγχο για ιους με καποιο ενημερωνο antivirus (προτεινω Kaspersky ή NOD32) και ελεγξε για spyware/adware με τα Adaware, Spybot, Ewido Αntispyware...

Δοκιμασε και το Autoruns που σου λεει ακριβως τι ξεκιναει με τον υπολογιστη σου και απενεργοποιησε οτι σου φαινεται περιεργο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...