top-gear Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Είναι τέταρτη φορά που μου το παρουσιάζει, σε διαφορετικό υπολογιστή. Εγκαθιστώ windows XP, όχι ίδια έκδοση (στα 2 ήταν corp και στα άλλα 2 retail). Τις πρώτες 2-3 μέρες δουλεύει καλά και ύστερα ό,τι αρχείο και αν κατεβάσω το κατεβάζει corrupted. Ακόμα και βιντεάκια στο youtube τα δείχνει μισά. Δεν ξέρω τι να κάνω μιας και δοκίμασα τα πάντα. Και automatic updates άνοιξα στο 1 και δεν έγινε τίποτα, και antivirus πέρασα. Δεν εγκαθιστώ τίποτα περίεργο που να μπορεί να μου κάνει τέτοιο πρόβλημα. Μόνο 2-3 προγράμματα που χρησιμοποιώ εδώ και πάρα πολύ καιρό για τη δουλειά μου. Να σημειώσω ότι και οι 4 υπολογιστές που το έπαθαν είναι amd x64 με msi μητρική.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Πιο antivirus τρεχεις? Εμενα μου ακουγεται για ιος παντως... Στο ιντερνετ πως μπαινεις? Τρεχεις και καποιο firewall? Αν θες δοκιμασε να κανεις ελεγχο μνημης και ενα BIOS Update μπορει να σε βοηθησουν...
top-gear Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Έχω vpn με ενα μαγαζί από όπου και παίρνω το νετ. Έτρεξα το ΕΖ antivirus που σου δίνει 12 μήνες δωρεάν χρήσης η microsoft. Στο άλλο είχα δοκιμάσει και το zonealarm αλλά πάλι τίποτα. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως φταίει το δισκάκι των win, αλλά από το ίδιο τρέχουν 120 υπολογιστές στο μαγαζί και δεν έχουν πρόβλημα. Βέβαια εκεί τρέχει guard και ό,τι κάνεις χάνεται στο restart. Δεν ξέρω τι να κάνω είναι απελπισία.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Σου προτεινω να δοκιμασεις μερικες μερες το Kaspersky Antivirus Personal 6 και το ΖοneAlarm Pro για να εισαι πιο σιγουρος οτι εισαι πιο ασφαλης απο εξωτερικους παραγοντες, που μπορει να σου κανουν ζημια. Αν σε ικανοποιουν τα κρατας κιολας ;-) Επισης τρεξε ενα memtest, μηπως εχεις κανενα προβλημα εκει και κανε και BIOS Update στα μηχανηματα σου...
top-gear Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Σευχαριστώ θα τα δοκιμάσω! Πρόβλημα στη μνήμη δύσκολο και στα 4 μηχανήματα... Bios update ακούγεται καλή ιδέα μιας και όλα έχουν το ίδιο version. Όμως είμαι τελείως noobas σε αυτό γιατί δεν έχω ξανακάνει και φοβάμαι μην το βιάσω
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 δεν έχω ξανακάνει και φοβάμαι μην το βιάσω Ωραιος Μην φοβασαι, πες μου την μητρικη σου ποια ειναι και θα σου πω πως να το κανεις, ειναι ανωδυνη εργασια αν γινει σωστα...
top-gear Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 χεχε! MSI neo4 είναι... και ευχαριστώ που ασχολείσαι!
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Λοιπον ακου τι θα κανεις... Πρωτα θα σου προτεινα να κανεις ενα metest για να σιγουρευτεις οτι παιζει καλα η μνημη σου,αν κατι δε παιζει καλα μπορει να γινει ζημια για αυτο σου λεω :-? Η MSI εχει ενα πολυ ωραιο utility το LiveUpdate 3 το οποιο εντοπιζει τα καταλληλα updates για την μητρικη σου συμπεριλαμβανομενου του BIOS Update... Οταν το τρεξεις, βεβαιωσου οτι ειναι κλειστα antivirus/firewall/system tuning προγραμματα που μπορει να παρεμβληθουν στην διαδικασια του update. Πατας εκει που λεει Live BIOS και το μονο που κανεις ειναι να επιβεβαιωνεις καθε βημα δε κανεις κατι παραπανω. Οταν ολοκληρωθει η διαδικασια κανεις επανεκκινηση και εισαι ετοιμος ;-)
top-gear Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Έγινε! αν και το kaspersky μάλλον βρήκε το πρόβλημα...! Νάσαι καλά για τον κόπο και το χρόνο σου... αν δεν λυθεί θα με ξαναδείς εδώ τριγύρω
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 To περιμενα οτι ηταν καποιο "ζωυφιο" που εκανε την ζημια ;-) Χαιρομαι που σε βοηθησα, αν τυχει κατι αλλο εδω ειμαστε
top-gear Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 με updated bios και kaspersky internet security 6 το πρόβλημα παραμένει... μάλλον θα δοκιμάσω καμιά άλλη έκδοση windows. αν έχετε να προτείνετε καμιά συγκεκριμένη δέχομαι και pm
kostelo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Αν κατεβαζεις με τπτ download accelerator, βγαλτο και δοκιμασε να κατεβασεις με το ενσωματωμενο download manager που εχει το firefox ή ο Internet explorer. Το ειχα παθει και γω παλια αυτο αφου κατεβαζα διαφορα αρχεια με το download accelerator plus, μου τα βγαζε ολα corrupted και το βγαλα μια για παντα. :wink:
ODT Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Από το vpn τραβάνε ιντερνετ μόνο αυτοί οι υπολογιστές που έχουν πρόβλημα, ή είναι κι άλλοι αλλά δουλεύουν κανονικά; Μάλλον το πρώτο...Κάποιο πρόβλημα παίζει με το vpn, το μόνο που με προβληματίζει είναι που το πρόβλημα δεν εμφανίζεται αμέσως αλλά μετά από μερικές μέρες, αλλιώς θα σου έλεγα απλώς ότι χάνεις πακέτα και να τσεκάρεις το ρούτερ (αν συνδέεσαι με ρούτερ). Αλλιώς αν συνδέεσαι ιντερνετικά (πχ. με adsl) τσέκαρε αν έχει πρόβλημα η σύνδεση ή η γραμμή. Επίσης δοκίμασε και το εξής start -> help and support και στο πεδίο αναζήτησης γράψε: "network diagnostics", κλικάρεις το πρώτο αποτέλεσμα που θα βγάλει, μετά κλικάρεις το scanning option και επιλέγεις...τα πάντα γιατί δεν ξέρουμε ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα (αν και κατί mailservice και news service δεν χρειάζονται) φρόντισε οπωσδήποτε να τσεκάρεις το verbose και μετά κλικάρεις το scan your system και μετά ποστάρεις το log μπας και φανεί τι φταίει...και τα ξαναλέμε
Pantelis51 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ...σκέφτομαι είναι μήπως φταίει το δισκάκι των win, αλλά από το ίδιο τρέχουν 120 υπολογιστές στο μαγαζί... Πίστεψε με, αυτό δεν θα 'θελες να το 'ξερε η Microsoft!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.