Voorhees Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Παιδιά έχω την μητρική με όνομα MSI K8N-FX και χτες που την έβαλα σε λειτουργία, βάζω μια φορά windows και όλα καλά αλλά δεν παίρνει πολλά προγράμματα και οδηγό της κάρτας γραφικών. Ξανακάνω μετά format και δεν παίρνει windows. Από ότι είδα ο σκληρός ψήνετε, το ίδιο και ο επεξεργαστής και το τροφοδοτικό βγάζει πολύ περισσότερο ζεστό αέρα από πριν. Τι γίνεται; Φταίει η μητρική; Πριν τα κομμάτια αυτά ήταν σε άλλο PC και δούλευαν μια χαρά.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος στο τι ακριβως σου κανει? Τι μηνυματα σου πεταει? Εχει βγαλει μπλε οθονες? Τρεξε ενα memtest για αρχη και μετα κανε κανενα BIOS Update...
Voorhees Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Αυτό το κείμενο είναι c/p απο το πρόβλημα του αδερφού μου. Σε λίγο θα έρθει και θα σου πω περισσότερα. Μπορεί να τα κάνει επειδή θέλει Bios Update; Τις θερμοκρασίες κι αυτά λέω.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Σκεψου οτι περναμε ενα μινι καυσωνα αυτες τις μερες ειναι λογικο να ειναι πιο ζεστο το μηχανημα σου... Αν θες ανοιξε το και δες αν εχεις μαζεψει σκονες στις ψυκτρες της CPU, καρτας γραφικων και γενικα οπου αλλου εχει και καθαρισε τες με ενα πινελο ή οτι αλλο εχεις... Δοκιμασε αυτα και πες μου μετα πιο αναλυτικα τι σας βγαζει...
Voorhees Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Σήμερα λέει πως δεν ζεσταίνεται ο επεξεργαστής και το τροφοδοτικό αλλά όταν πάει να εγκαταστήσει τα windows ξεκινάει κανονικά και μετά κάνει επανεκκίνηση. Τελικά πέρασε windows και μπήκαν κανονικά οι οδηγοί αλλά μόλις ζεσταθεί ο σκληρός τραβάει επανεκκίνηση ή δεν περνάει τίποτα από προγράμματα και έτσι.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Βγαζει καποιο μηνυμα λαθους? Κοιτα αν εχει σκονες το κουτι σου μεσα και καθαρισε τες...
Voorhees Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Όχι δεν βγάζει αλλά μόνο το ...Don't Sent μετά το restart.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Πηγαινε πινακας ελεγχου -> Συστημα->Για προχωρημενους->Εκκινηση και αποκατασταση-> Ρυθμισεις-> Βγαλε το ν στο Αυτοματη επανεκκινηση->ΟΚ... Τωρα αν ειναι να σου κολλησει παλι δε θα κανει επανεκκινηση, αλλα θα σου πεταξει μπλε οθονη. Εκει σημειωσε μου τι σου λεει και να δουμε τι μπορει να φταει...
Voorhees Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Άλλα 2 PC έχω στο σπίτι και δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Τώρα κάνουμε format έναν HDD δικό μου για να δούμε τι έχει γίνει. Θα κάνουμε και αυτό που λέει ο asmilon και θα έρθω με αποτελέσματα.
Voorhees Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δεν κάνει format τώρα στον άλλο HDD. Βγάζει μια μπλέ οθόνη με κάτι γράμματα και αυτό είναι. Αλλάξαμε και 3 Drive αλλά πάλι τα ίδια.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Κανε memtest μαλλον η μνημη σου πρεπει να τα εχει παιξει, αφου σου πεταει μπλε οθονη κατα την διαρκεια της εγκαταστασης :-?
Voorhees Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Έκανα ένα RMA Και θα την στείλω. Δεν είναι λογικά αυτά που κάνει.
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 :-? Το RMA για πιο κομματι το εκανες? Για την μνημη ή την μητρικη? Εκανες memtest? Τι σου εβγαλε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.