madboy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Θα ήθελα την βοήθεια σας γιατί το laptop αρνείται πεισματικά να μπεί στα windows! Μετά την εισαγωγική οθόνη με το λογότυπο της εταιρείας εμφανίζεται μια μαυρή οθόνη και αυτό ήταν όλο. Πρώτη μου κίνηση να δω αν οφείλεται στο λογισμικό. Εκκινώ τον υπολογιστή με το βοηθητικό cd της Toshiba και μετά απο το μήνυμα "Setup is now inspecting... " εμφανίζεται η μαυρη κενή οθόνη χωρις το σημάδι του κέρσορα. Αρα ο σκληρός δίσκος αποφασισε να αφήσει την τελευταία του πνοή? Στο Bios μπαίνει κανονικά και γενικά δεν νομίζω να είναι θέμα μητρικής. Επειδή θα πάει για επισκευή ποιες είναι οι εμπειρίες κατόχων Toshiba απο την αντιπροσωπεία? Σε πόσο καιρό θα έχει επισκευασθεί μιας και μιλάμε για αντικατάσταση σκληρού δισκου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GABA Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Φοβάμαι ότι θα σε στεναχωρήσω! Από την εμπειρία μου από την IDEAL (αντιπροσωπεία της Toshiba στην Ελλάδα), μονολεκτικά θα τη χαρακτήριζα απαράδεκτη! Το δικό μου laptop από την αρχή σχεδόν που το πήρα δεν άναβε πάντα όταν πατούσα το κουμπί ΟΝ, άναβαν τα λαμπάκια αλλά δεν εμφανιζόταν το λογότυπο της Toshiba. Όταν το πήγα τελικά στην αντιπροσωπεία και αφού μου το κράτησαν για 4 εβδομάδες, μου είπαν ότι το μηχάνημα δεν έχει τίποτα και ότι άλλαξαν προληπτικά τον ανεμιστήρα. Δυστυχώς για μένα το laptop εξακολουθούσε να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έτσι τους το ξαναπήγα και με διαβεβαίωσαν ότι σε μία εβδομάδα θα είναι έτοιμο. Δυστυχώς πάλι για εμένα το laptop ήταν έτοιμο μετά από 5 εβδομάδες, αφού όπως μου λέγανε κάθε φορά που τους έπαιρνα τηλέφωνο περίμεναν την άφιξη της κεντρικής πλακέτας (=motherboard στα ελληνικά) από τη Γερμανία. Ίσως τελικά το service της Sony-Vaio στην Ελλάδα (το οποίο είναι απλώς ένας τηλεφωνητής που σε συνδέει με Βέλγιο) να είναι καλύτερο από αυτό της Toshiba! Εδώ και λίγο καιρό το laptop μου έχει αρχίσει να κάνει ένα θόρυβο σαν συντονισμό όταν πατάω πλήκτρα που βρίσκονται στην αριστερή μεριά του πληκτρολογίου, αλλά φοβάμαι να τους το ξαναπάω, παρότι είναι ακόμα στην εγγύηση. Μάλλον έρχεται η ώρα για ένα MacBook! Sorry αν κούρασα αλλά ήθελα και εγώ να πω τον πόνο μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Pes an thes to poio modelo tis toshiba akrivws exeis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Θα το πάω μια απο αυτές τις ημέρες και θα δούμε τελικά τι ισχύει. Πιστευω να μην έχω την ίδια άσχημη τύχη με εσένα Gaba. Το λάπτοπ είναι το Α100-529. Πάντως είχα ακούσει καλά λόγια για τα λαπτοπ της Toshiba.Και το λαπτοπ ούτε 3μηνο δεν έχει κλείσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GABA Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Ελπίζω madboy να έχεις καλύτερη τύχη από εμένα! Καλό είναι να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και να τους ενοχλείς τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, αν δεις ότι καθυστερούν. Στο δικό μου πάντως Tecra S1 δεν μπορώ να πω ότι βρήκα τη ποιότητα που περίμενα από την Toshiba Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Ta laptop einai ta poio anaksiopista pou kikloforoun. Einai poly liga ta kala. Ta kalytera einai ta sony-vaio, ta dell kai ta fujitsu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Ta laptop einai ta poio anaksiopista pou kikloforoun. Einai poly liga ta kala. Ta kalytera einai ta sony-vaio, ta dell kai ta fujitsu. Εννοείς τα τοσίμπα ή όλα τα λάπτοπς; Αν εννοείς το δεύτερο, προφανώς θα αστειεύεσαι. Καμία σχέση με τα desktops που συναρμολογεί ο καθένας όπως να ναι (με τα + και τα - τους βεβαίως). Παίρνεις ένα καλό λάπτοπ και καθαρίζεις μια και καλή. Εδώ και 6 χρόνια έχω λάπτοπ και έχω ηρεμήσει (φυσικά έχω και desktop γιατί με πιάνουν κάτι μαζοχιστικές τάσεις κάποιες φορές). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 lol lathos ekana ta toshiba enow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Εγω sony εχω και ειμαι υπερευχαριστιμενος στον πρωτο χρονο λειτουργιας του δουλευει σα σκυλος.Ωστοσο να μη λεμε οτι θελουμε. H toshiba ειναι μια απο τις πιο αξιοπιστες εταιριες σε laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 koita den lew oti thelw afto to lew apo prosopiki ebiria. Ta toshiba einai ta laptop pou vgazoun ta poio polla provlimata. Den lew oti den exoun vgalei kai kala modela alla lew oti i pliopsifia twn laptop pou vgazoun einai provlimatika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 an eixes futjitsu ti tah eleges? pou opoios exei parei exei kai provlima. tsp na po tin apopsi mou. Nomizo oti to laptop opos kai kaue mixanima einai 'laxeio'. mporei na pareis ti kaluteri marka kai na vgei patata logou kapoiou provlimatos kai na pareis tin pio kseftilize marka kai na einai apsogo. i genikeusi einai lathos. kai sta perissotera forum ginetai logos oti i toshiba einai arketa aksiopisti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Se afto den simfonw. Esy diladi otan pas na pareis ena laptop den psaxneis prota? Egw pantws koita sto internet gia reviews kai opinions aftwn pou to exoun parei. Kai den vlepw toso ta kala oso ta kaka gia na kserw ti provlimata exei vgalei to kathe laptop. Koita gia ta fujitsu ekana lathos pou to genikefsa kathws exei o ksadelfos mou ena kai einai fovero. Den exw asxolithei kai poly me fujitsu alla den exw akousei kai asxima logia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Telika to phga shmera. Tha doume poso tha diarkesei h episkeyh. Pantos laxeio einai h agora tou laptop. Ego exo to F-S 1437G kai den exo kanena apolytos problhma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Se afto den simfonw. Esy diladi otan pas na pareis ena laptop den psaxneis prota? Egw pantws koita sto internet gia reviews kai opinions aftwn pou to exoun parei. Kai den vlepw toso ta kala oso ta kaka gia na kserw ti provlimata exei vgalei to kathe laptop. Koita gia ta fujitsu ekana lathos pou to genikefsa kathws exei o ksadelfos mou ena kai einai fovero. Den exw asxolithei kai poly me fujitsu alla den exw akousei kai asxima logia. Psaxno file mou gi auto kateliksa se sony. alla ostoso den yparxoun provlimatika sony? an kaneis mia volta se auto to forum tha deis posa provlimata anaferontai. episis des kai ta antistoixa gia tin toshiba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkardo91 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Fisika kai oles oi etairies vgazoun ellatomatika laptop alla otan psakseis kala ta apofevgeis. I toshiba aplws exoun vgalei -kata tin gnomi mou- ta poio polla ellatomatika, kai i dell ta ligotero. Ta dell etsi kai alliws den einai kai toso akriva afou den poulountai sta kastimata kai den eiparxei mesa stin timi kai to kerdos tou katastimatos.Fisika stin epilogi tou laptop paizei megalo rolo kai ti apaitiseis exeis o kathenas apo afto kai se ti to xreiazetai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.