Προς το περιεχόμενο

Πως γιορτάζετε μια επέτειο;

Tre*l*os

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21April1967emblem.PNG

Μαλάκα προσευχόμουνα να ρωτήσει κάποιος. Σε αγαπώ...

κάποιος να βγάλει την φωτογραφία! με πονάει το στομαχι απ'τα γέλια!!! χαχαχαχα! απαιχτο. το πουλί στην σημαία έχει κάποια αλληγορική σημασία για σένα; ;-)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καταντάει εκνευριστικό, πολλοί έχουν χιούμορ και δεν μου αρέσει να μην ξυνίζει κανένας.

Όσο για το σχόλιο για την πίπα, ζαζίκ μήπως σε λένε Γιώργο ;

Δημοσ.

@Tre*l*os : Με τη ρέγουλα τις επετείους διότι εκει που δεν το καταλαβαίνεις, γιορτάζεις επέτειο γάμων με το φακιόλι και μετά η 21η Απριλίου θυμίζει εαρινή σύναξη αγροφυλάκων.....:twisted:

Δημοσ.

(φοιτιτικη Επετειος)

Ποιος θυματε να γραφει Ελληνικα?

Λοιπον...

Εχεις φροντισει μερικες μερες πριν να ξερει οτι εχεις δουλεια μεχρι το βραδακι (για ξεκαρφωμα).

Το βραδακι κ καλα μετα την δουλεια παιρναω να την δω κανα 15 λεπτο να φαμε κ να παο να ξεκουραστω.

Εμφανιζομαι με κουθτουμακι τριανταφυλακια οχι 1 αλλα οχι κ 20! μια σοκολατιτσα κ κατι με τον τουιτι επανω μιας κ ειναι λατρεια της.

Τπτ το ιδιαιτερο μεν αλλα οι λεπτομεριες μετρησαν :)

Δημοσ.

Πολύ ωραίες οι απαντήσεις σας παιδιά! Κάθε μέρα είναι γιορτή και της το δείχνω. Απλά σκεφτόμουν να κάνω κάτι που δεν κάνουμε συνήθως. Τα απλά και αυθόρμυτα είναι και τα πιο όμορφα όπως αναφέρατε και εσείς...

ΥΓ. μικροί είμαστε και οι δυο...αυτή 18 εγώ 20...

Δημοσ.

Cloud το σχόλειο με την πίπα δεν προβλέπεται για ξινούς.....

Ούτε υπονόησα κάτι για την κοπέλα του....;)

Απλά είπα ότι θα την ξετρελάνει , αν είναι αυθόρμητος και τις δείξει πόσο την αγαπάει.....χωρίς στερεότυπα καιεθυμοτιμικές βλακείες...

είπα κάτι κακό? είπα απλά ότι τέτοια πράγματα φουντώνουνε το ερωτικό στοιχείο....Τόσο κακό ήτανε,,,?

Εκτός αν εσύ το θεωρείς πρόστυχο...εγώ πάντως...ειδικά σε μια σχέση που γνωρίζεις τον άλλον.....δεν το θεωρώ....ίσα ίσα....

Δημητρη με λένε :-D

Άσε τα παιδιά να χαρούνε τον έρωτά τους και μην ξινίζεις σε παρακαλώ.

Ειδικά σε μένα πουήμουνα εντός θέματος δεν έπρεπε να σχολιάσεις....;)

Δημοσ.

εγω θελω να δω τα μουτρα των κυριων που μηλησαν αν τους εδιναν για δωρο ενα μονο λουλουδι η τπτ το προγραμματισμενο απλα μια ρομαντικη βραδια στο σουβλατζιδικο της γειτονιας να σας ελεγα εγω ρε για τις γκομενες πρωτα μετραει ποσο μεγαλη την εχουμε την .... τσπεπη και μετα ολα τα αλλααααααααααααα και αντε οι εξαιρέσεις να ειναι ενα ποσοστο του 8% ;P

Δημοσ.
Cloud το σχόλειο με την πίπα δεν προβλέπεται για ξινούς.....

Ούτε υπονόησα κάτι για την κοπέλα του....:wink:

Απλά είπα ότι θα την ξετρελάνει ' date=' αν είναι αυθόρμητος και τις δείξει πόσο την αγαπάει.....χωρίς στερεότυπα καιεθυμοτιμικές βλακείες...

είπα κάτι κακό? είπα απλά ότι τέτοια πράγματα φουντώνουνε το ερωτικό στοιχείο....Τόσο κακό ήτανε,,,?

Εκτός αν εσύ το θεωρείς πρόστυχο...εγώ πάντως...ειδικά σε μια σχέση που γνωρίζεις τον άλλον.....δεν το θεωρώ....ίσα ίσα....

Δημητρη με λένε :grin:

Άσε τα παιδιά να χαρούνε τον έρωτά τους και μην ξινίζεις σε παρακαλώ.

Ειδικά σε μένα πουήμουνα εντός θέματος δεν έπρεπε να σχολιάσεις....:wink:[/quote']

Αστειεύτηκα πάνω στη σιγουριά της προηγούμενης πρότασής σου:

Έτσι για το εθυμοτυπικό όμως θα έλεγα να τις στείλεις ένα λουλούδι με αυτό που σου είπα παραπάνω :

"Μωρό μου ' date=' οι επέτειοι και ο Βαλεντίνοι είναι για τους ξενέρωτους...μαζί σου κάθε μέρα είναι γιορτή! "

Και αν δεν σου κάνει το βράδυ την καλύτερη πιπ@ που σου έχει κάνει στον όσο καιρό ήσαστε μαζί να μην με λένε Δημήτρη.:grin: :grin: [/quote']

Νόμιζα ότι ήταν προφανές. Κατα τα άλλα δεν βρίσκω αυτό που έγραψες πρόστυχο αλλά και πρόστυχο να ήταν εφόσον δεν είναι χυδαίο, δεν νομίζω ότι επιτρέπεται να ενοχληθεί κάποιος.

(Η πρώτη πρόταση του προηγούμενου ποστ αναφερόταν αλλού.)

Δημοσ.
εγω θελω να δω τα μουτρα των κυριων που μηλησαν αν τους εδιναν για δωρο ενα μονο λουλουδι η τπτ το προγραμματισμενο απλα μια ρομαντικη βραδια στο σουβλατζιδικο της γειτονιας να σας ελεγα εγω ρε για τις γκομενες πρωτα μετραει ποσο μεγαλη την εχουμε την .... τσπεπη και μετα ολα τα αλλααααααααααααα και αντε οι εξαιρέσεις να ειναι ενα ποσοστο του 8% ;P

Μιλώντας για τον ευατό μου, μπορώ να σου πω με σιγουριά πως δεν τα είπα από την φαντασία μου, αλλά από εμπειρία. blink.gif

Νιώθω ιδιαιτέρως τυχερή που τα γούστα μου ταιριάζουν σχεδόν 100% με τον άνθρωπό μου κι έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξουμε κάπου που να μην αρέσει και στους 2 μας, ακόμα και αν αυτό το κάπου είναι στο χαλί του σαλονιού μας παίζοντας scrabble και φυσικα με μουσική που μας αρέσει. blink.gif

Γενικώς, πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να έχεις κάνει την «σωστή» επιλόγη του ανθρώπου που σου πάει, που σου ταιριάζει.

Αυτό εξαρτάται από τις προτεραιότητές σου και τα κριτήρια που έχεις.

Ας μην αρχίσω πάλι τις φιλοσοφίες μου... tongue.gif

Δεν είναι της παρούσης... tongue.gif

Δημοσ.

όπως λέει και η Cristina σημασία έχει να ταιριάζεις...

Τώρα αν εσύ έπεσες στην κυριλέ γκομενίτσα που αναζητάει γοητευτικό...πορτοφόλι,ε όλα είναι θέμα επιλογών...

Χαίρομαι που είμαι στο 8%!!!

Δημοσ.

Είναι κανείς από εσάς παντρεμένος ; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μια γυναίκα ξυπνάει αργά το βράδυ και ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της

δεν είναι στο κρεβάτι. Φοράει τη ρόμπα της και κατεβαίνει να τον

ψάξει. Τον βρίσκει να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, βυθισμένο σε

βαθιές σκέψεις και απλώς να κοιτάζει με απλανές βλέμμα τον τοίχο,

έχοντας μπροστά του μια κούπα καφέ. Εξακολουθεί να τον κοιτά καθώς

αυτός σκουπίζει ένα δάκρυ από τα μάτια του και πίνει μια ρουφηξιά

καφέ.

- "Τι σου συμβαίνει αγάπη μου;", ψιθυρίζει μπαίνοντας στην κουζίνα.

"Γιατί είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα;"

- "Θυμάσαι τότε που είχαμε πρωτογνωριστεί πριν από 20 χρόνια, τότε που

ήσουν ακόμη 16 χρονών;"

- "Μα φυσικά και το θυμάμαι!", του απαντάει.

- "Θυμάσαι τότε που μας έπιασε ο πατέρας σου να κάνουμε έρωτα στο πίσω

κάθισμα του αυτοκινήτου μου;" - "Ναι, κι αυτό το θυμάμαι!"

- "Θυμάσαι μήπως και τη στιγμή που πήρε την καραμπίνα και μου είπε

ότι, ή θα σε παντρευτώ ή θα με στείλει φυλακή για 20 χρόνια;" - "Ναι

αγάπη μου, το θυμάμαι κι αυτό!"

- "Σήμερα θα είχα αποφυλακιστεί...", της λέει σκουπίζοντας ένα ακόμα

δάκρυ από το πρόσωπο του...

Δημοσ.

Χαιρετίζω την προσοχή στη λεπτομέρεια. Μόνο και μόνο κρίνοντας απο το ποσοστό καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος έχει κάνει έρευνα. Δε σου λέει 10%, 5% νούμερα δλδ που θα υποδείκνυαν τυχαίο αριθμό. Όχι. Ο άνθρωπος ξέρει. 8. Μια ερώτηση μόνο. Οι μπότσες των 150 κιλών που θα γούσταραν σουβλατζίδικο για να μπουν μέσα και να ξεκληρίσουν 4 κοτέτσια και 2 χοιροστάσια έχουν ληφθεί υπόψη κατά τον υπολογισμό του 8% ?

Δημοσ.

Μαγειρευεις κατι ΣΠΕΤΣΙΑΛ (κατι με θαλασσινα ας πουμε),λευκο κρασακι (που παει και με τα θαλασσινα),βλεπετε μια ομορφη ταινιουλα (οχι ρομαντικες χαζοαμερικανιες αλλα κατι με ουσια και συναισθημα) ή ακουτε μουσικουλα και κερακια.ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:μηδενικο κοστος,δειχνεις και εισαι ρομαντικος,καταλαβαινεις αν η δικια σου ειναι απο τις τυπισσες που προτιμανε να σκασεις λεφτα για να της κανεις δωρο ή ειναι απο τις κοπελιες πρωτης κλασης που προτιμανε τα ομορφα και με ουσια.Αυτονοητο το πού θα βρεθειτε τα δυο σας μετα (ετσι για τη χωνεψη βρε αδερφε!) ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:το να προτιμησεις να περασεις το απογευμα σου στην κουζινα και οχι πινοντας φραπε. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...