Προς το περιεχόμενο

Πως γιορτάζετε μια επέτειο;

Tre*l*os

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ του απανταχού insomniacs! Πρώτο μου μήνυμα στο forum και επειδή σε λίγες μέρες έχω την επέτειο με την κοπέλα μου θα ήθελα να μάθω τι κάνετε σε μια ανάλογη περίπτωση. Έτσι για να παίρνω και ιδέες :) !

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαιρετώ του απανταχού insomniacs! Πρώτο μου μήνυμα στο forum και επειδή σε λίγες μέρες έχω την επέτειο με την κοπέλα μου θα ήθελα να μάθω τι κάνετε σε μια ανάλογη περίπτωση. Έτσι για να παίρνω και ιδέες :) !

Συνήθως δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Μας αρκεί να είμαστε μαζί και να περνάμε καλά με ότι κι αν σημαίνει αυτό. Από το να δούμε μια ταινία, μέχρι και να λιώσουμε στον ύπνο.

Εγώ, τουλάχιστον, δεν τα πάω καλά με τα κλισέ του στυλ βόλτες, δείπνα, εξόδους και τα συναφή. Μου αρκεί ένα λουλουδάκι ως ένδειξη της σημαντικότητας ημέρας (ότι δεν το ξέχασε) και οι τρυφερές στιγμές που θα ακολουθήσουν. Ίσως παίξουμε και κανένα game στα PCιά μας να γουστάρουμε. tongue.gif

Γενικώς, δεν τα πάω καλά με τέτοιου είδους προετοιμασίες και ξεβολέματα. tongue.gif

Μου αρέσουν τα αυθόρμητα και τα απλά πράγματα. blink.gif

Βέβαια, άμα μας κάτσει να κάνουμε τίποτα κι έχουμε κέφια και οι δυο μας, δεν θα έλεγα όχι ακόμα και για ένα ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου. blink.gif

Καλώς μας ήρθες στο insomnia.gr! blink.gif

Δημοσ.

Βρίσκεις μια κάμερα ,κάνετε σεξ και το βιντεοσκοπείς.

Τέλος κάθεστε και βλέπετε την "ταινία" με γαριδάκια και coca cola.

:-P

Δημοσ.
Βρίσκεις μια κάμερα ' date='κάνετε σεξ και το βιντεοσκοπείς.

:razz:[/quote']

Δεν είναι αυτός τρόπος να γιορτάσεις μία επέτειο. Η Απόλυτη αηδία. Απορώ πιο διεστραμμένο μυαλό μπορεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο... Μιλάς σοβαρά; COCA COLA ? !!!!

Βάζω σημαία στο μπαλκόνι...

Έχεις ειδική για την περίσταση;

Δημοσ.
Βρίσκεις μια κάμερα ' date='κάνετε σεξ και το βιντεοσκοπείς.

:-P[/quote']

σε πάω :D........

Δημοσ.

LL με το πουλί τη γιορτάζεις την επέτειο? :P

Ο πραγματικός άντρΑ δε θυμάται επετείους και λαλακίες, αυτά είναι φλωριές.

Δημοσ.

καλά ε...εχω λιώσει με τις απαντήσεις.....:-D :-D :-D :-D

Λοιπόν φιλαράκι συμφωνώ με την Christina

ΣΕ μια σχέση , αν θέλετε να την λετε καλή σχέση , και όχι απλά πέφτει....

και είμαστε μαζί....και οκ.....

τότε κάθε μέρα πρέπει να ειναι γιορτή.....

Έτσι για το εθυμοτυπικό όμως θα έλεγα να τις στείλεις ένα λουλούδι με αυτό που σου είπα παραπάνω :

"Μωρό μου , οι επέτειοι και ο Βαλεντίνοι είναι για τους ξενέρωτους...μαζί σου κάθε μέρα είναι γιορτή! "

Και αν δεν σου κάνει το βράδυ την καλύτερη πιπ@ που σου έχει κάνει στον όσο καιρό ήσαστε μαζί να μην με λένε Δημήτρη.:-D :-D

ΥΓ : Να το ενοείς όμως.......οι γυναίκες έχουνε lie detector να το ξέρεις....άμα το πεις κα το εννοεις θα την λιώσεις.........με αποτέλεσμα το ^^^^ ;).....

Καλή επέτειο :-D

Δημοσ.

Ετσι, να σε συμβουλέψουμε και μεις οι γυναίκες!!:-D

Συμφωνώ με την Cristina!!!Τα τυπικά και τα στημένα δεν αρέσουν σε καμία γυναίκα νομίζω, αντιθέτως ο αυθορμητισμός η ειλικρίνεια και η τρυφερότητα τις συγκινούνε όλες!!

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο...Σκέψου κάτι που αρέσει πολύ και στους 2 σας, που περνάτε καλά, ή κατι που σου είπε εκείνη ότι είχε μεράκι να κάνει ή 1 μέρος που ήθελε να πάει,τώρα είναι καλή ευκαιρία!!Η πχ ένα μέρος που συνδέσατε με ωραίες αναμνήσεις!!

Το ίδιο και για το δώρο!!Αν υπάρχει κάτι που είχε μεράκι να πάρει παρτο στην κοπέλα!!Αλλιώς 1 λουλούδι αρκεί...Το σημαντικό είναι να δει ότι το θυμήθηκες και όπως είπε ο φίλος να της δείξεις την αγάπη σου με ειλικρίνεια, αυτό θα εκτιμήσει..

edit: Για να σου πω και 1 παράδειγμα,το δικό μου δώρο πέρσι ήταν dvd της Νεκρής Νύφης, πριν βγει στο σινεμα!!Που το βρήκε ο άτιμος!!Ήξερε ότι μου αρέσει ο Tim Burton και περιμένω την ταινία πως και πως...Το είδαμε στο σπιτι και περάσαμε τέλεια!!1000 φορές καλύτερο από 1 στημμένη βραδιά!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...