Melissa_virus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Το σύστημα είναι αυτό: Χp sp2 Gigabyte P4 titan 8S655fx (Sis chipset exei ...) P4 1,6 2x256 kingston hyperx Δίσκοi Wd 40gb Seagate baracuda 120gb Το πρόβλημα είναι ότι ενώ η λειτουργία του είναι απολύτως νορμάλ, και ο cpu δεν πιάνει πάνω από 33temp (28-33), το fun δουλεύει στους 4.000rpm +! κάνει σαν αεροπλάνο το pc αρχικά δεν το έκανε αυτό (με ίδιες temp). είναι μόδα των τελευταίων 5 ημερών. το βράδυ κλείνω το pc γιατί δεν αντέχετε! To κουτί έχει μέσα 2 12αρια fan. 1 μπροστά ένα πίσω. Πολύ καλή ροή. Υπάρχει καμία πατέντα να κάνω? Κάτι για να σταματήσει αυτό? Η ψύκτρα που φοράει είναι από 3.2 prescott. Δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο αυτό βέβαια. μια και στην αρχή δούλευε σε πολύ χαμηλές στροφές.
SeXBOX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 dokimase to speedfan einai free kai rithmizeis tis strofes.
Melissa_virus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 SeXBOX κατέβασα και πέρασα το πρόγραμμα αυτό. αλλά δεν βλέπω να μου επιτρέπει να ρίξω τις στροφές από κάποιο setting του. 4.500 rpm δουλεύει το ρημάδι! Μήπως μπορείς να μου πεις που θα βρώ αυτή την ρύθμιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.