DJ LMNT Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 psiloathlio tha elega...mou thimizei O Zone - Dragosta Tin Dei kai kati tetio tespa....!
Cristina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Εμένα πάλι μου άρεσε το concept... Εκπληκτικά πρωτότυπα ακραίο...
Steven Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Πλάκα είχε και η γκόμενα φαίνεται να είναι απίστευτη... Που τις βρίσκουν οι ατιμοί....
sniper_206 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Η μουσική ήταν ψιλοκαλή αλλά οι στίχοι είναι για πολύ κάψιμο...
Steven Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 ΑΡΓΚ και ΓΚΡΟΥΜΦ Xexexe Ο γυναικείος πληθυσμός επαναστατεί!! Εεε ντάξει όταν το τραγούδι είναι τόσο καμμένο στρέφεις την προσοχή σου σε άλλα πράγματα... Είναι σαν να βλέπεις Tokio Drift και να συζητάς για τους διαλόγους και να λες πως ήταν ρηχοί.............:D
DJ LMNT Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Είναι σαν να βλέπεις Tokio Drift και να συζητάς για τους διαλόγους και να λες πως ήταν ρηχοί.............:D simfono kai epafksanw!!! :mrgreen:
SeXBOX Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Πρωτότυπο! Αλλά χαζό... lol, μου θύμισε την μάπα που λέει "i am blue i am dida di dada i am blue... και mpla mpla mpla..."
guido Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 psiloathlio tha elega...mou thimizei O Zone - Dragosta Tin Deikai kati tetio tespa....! profanos kai einai a8lio tragoudi den to postara gia thn mousikh tou aksia (lol),apla fantazomai se osous mpainoun h' mpainan IRC 8a tous fainotan asteio to concept.Egw 8umh8ika enan filo pou milage se ena kanali mish wra me ena bot nomizontas pws einai real person
Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 profanos kai einai a8lio tragoudi den to postara gia thn mousikh tou aksia (lol),apla fantazomai se osous mpainoun h' mpainan IRC 8a tous fainotan asteio to concept.Egw 8umh8ika enan filo pou milage se ena kanali mish wra me ena bot nomizontas pws einai real person Ακριβώς εκεί εστίασα κι εγώ και μου άρεσε πολύ. Θυμάμαι παλιά (πριν 6-7 χρόνια) που ήταν της μόδας τα bots (δεν ξέρω πλέον μιας και μπαίνω σε 2-3 κανάλια, max 10 άτομα το μεγαλύτερο ) που υπήρχαν κάτι πολύ έξυπνα, έτοιμα να απαντήσουν στα πάντα. Καμιά φορά βέβαια, έπαιζε και ο κάτοχός τους με τον κόσμο μιλόντας μέσω του bot... Απίστευτο γέλιο. Ε, δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα βγάζανε και τραγούδι ποτέ...
Xvipes Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 από ποιά χώρα είναι το τραγούδι?πρέπει να είναι πολύ καμμένοι εκεί!
guido Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 από ποιά χώρα είναι το τραγούδι?πρέπει να είναι πολύ καμμένοι εκεί! Σουηδία νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.