passenger57 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Στην δουλειά έχω Γραμμή ΟΤΕ 384 DSL και πληρώνω ξεχωριστά εδώ και περισσότερο απο 1 χρόνο ON DSL συνδρομή ΟΤΕΝΕΤ μέσα απο τον λογαριασμό του ΟΤΕ. Ζήτησα απο τον ΟΤΕΝΕΤ να μου κάνει αναβάθμιση στο πακέτο 1024 που δίνει προσφορά στα 26 ευρά τώρα αλλά μου είπαν πως πρέπει να ΔΙΑΚΟΨΩ την γραμμή και να περιμένω κάτι που είναι αδύνατο να πράξω λόγω της δουλειάς. Πήρα στον ΟΤΕ τηλέφωνο και το μόνο που μου είπε ο τύπος στο τηλέφωνο πως μπορώ να κάνω είναι ενταχθώ στο CONNEX 384 πακέτο. Ερώτηση: Πώς μπορώ να αναβαθμίσω την σύνδεση μου και να πληρώνω ενοποιημένο λογαριασμό ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ούτε στιγμή η συνδεσή μου? ευχαριστώ!
LEFteriz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ναι δυστυχώς δε γίνεται... θα πρεπει να διακόψεις την παλια και να το παρεις σαν ολοκληρωμένο πακέτο!!! τι να πεις
schumacher_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Αν θέλεις σώνει και καλά να μπεις στο πακέτο της Otenet θα πρέπει όντως να διακόψεις τη γραμμή και τη συνδρομή σου... Αν το πιο σημαντικό όμως είναι να μη χάσεις το username (και κατ' επέκταση και το email σου), όπως επίσης και να μη γίνει καμία διακοπή στο ιντερνετ, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις τηλ στο 134 και να ζητήσεις να σου κάνουν αυτό ακριβώς που θες: να σου βάλουν σε πακέτο τη γραμμή adsl και την παροχή ιντερνετ... Η τιμή του Conn-X είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή του OnDsl Kit, αλλά αξίζει πιστεύω... Αν τελικά ενδιαφέρεσαι, στείλε πμ αν θες περισσότερες λεπτομέρειες...
eliask Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 diakopi den ginetai an pas se conx .apla ayti ti stigmi to paketo conx einai arketa poio akrivo (47 euro) se sxesi me to paketo tis otenet (26 euro) stin 1024. Episis an epilexeis conx prosexe min pareis to paketo 6+6 mines giati ousiastika einai panakrivo .Hkalyteri lysi ayti ti stigmi einai conx 6 mines sta 512 me 28,5 euro .kai min xexnas apo septemvrio anavathmisi
schumacher_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Βασικά η καλύτερη λύση είναι το Conn-X 512, το οποίο πλέον θα είναι στην τιμή του 384 (22,5€)... Eliask, το αν σε συμφέρει ή όχι το 6+6 που λες, εξαρτάται από την περίπτωση, μην το γενικοποιείς... Αναλόγως με τις ανάγκες του καθενός, μπορεί και να συμφέρει όντως... Όσο για τις αναβαθμίσεις, με τα 22,5€ που θα έχει το 512 πλέον, από σεπτέμβρη θα έχεις 1024 (στην περίπτωση του conn-x), ενώ στην περίπτωση της προσφοράς του 1024 με 26€ από την Οτενετ, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά και φυσικά είναι αρκετό ρίσκο να δώσει κανείς 2mbit με 26€...
eliask Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Ayto pou thelo na po einai pos to 6+6 den isxyei !Diloadi den sou dinei 6 mines doro afou meta to 6mino i xreosi gia tin 512 grammi einai 59,26 euro .An tora den exei lefta kapoios kai meta apo 6 mines thelei na plironei 60 euro to mina tote pao paso .Mporei na min to metefera sosta !Episis i timi ayti ti stigmi gia tin 512 einai 28.5 euro kai epeisis timi ayti ''kleidonei'' gia 6 mines.Opote prosexete ti agorazete....Min parete kana conx 6+6 kai meta tous 6 mines plironete tin 1024 (logo anavathmisis ) 60 euro otan me ayta ta lefa alloi tha exoun poly megalyteres taxytites .......
angmar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Φιλε passenger να διευκρινισουμε κατι σχετικα με την ενταξη σου στο ConnX, θελω να μου πεις απο που εχεις προμηθευτει την συνδρομη της OTEnet που εχεις. Εχει σημασια αν την πηρες απο OTEShop/134 μπορει να μπει στο ConnX με το ιδιο username. Αν την πηρες απο την OTEnet και απλα ζητησες να χρεωνεται στο λογαριασμο του ΟΤΕ εχει ταλαιπωρια για να διατηρησεις το ιδιο. Επισης θα πρεπει να ξερεις οτι σε περιπτωση αναβαθμισης απο 384 -> 512 ισως υπαρξει μια ολιγοωρη διακοπη λογω των εργασιων αναβαθμισης στο DSLAM.
schumacher_ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 @elias: πάρε ένα τηλ στο 134 να σου πουν τιμή για το 512... τα υπόλοιπα είναι περιττά... το 6+6 για ορισμένες περιπτώσεις και συγκεκριμένα όταν θες ασύρματο εξοπλισμό, συμφέρει, όπως και αν το δεις... από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει τα κουμάντα του και βλέπει τι λεφτά έχει και πώς μπορεί να τα διαθέσει... @angmar: ο passenger ανέφερε ότι έχει ήδη συνδρομή αορίστου χρόνου OnDsl Otenet, οπότε αυτά που λες περί αναβαθμίσεων κλπ είναι λίγο άκυρα... ΥΓ: εκτός σημαντικού απροόπτου, τα όσα έχω πει (για διατήρηση username και καμία διακοπή της σύνδεσης, τιμές για το conn-x στα 512 κλπ) εξακολουθούν να ισχύουν... Γι αυτό υπάρχει και το 134 εξάλλου, για να παίρνουμε τηλ και να ρωτάμε ότι δεν ξέρουμε...
eliask Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 schumacher_ i timi ayti allaxe simera sto site tou oteshop. giati mexri xtes itan 28.5 .asyrmato exoplismo dinoun kai alles prosfores pou den LENE 6 MINES DORO.ayto to xanaleo , an den katalavenoume oti den einai doro tote ta alla einai peritta . ! Ayto thelo na po ego.Opos episis pos i timi ayti ti stigmi gia tin 1024 einai i diplasia (47,5 euro) apo tin adoistixi tis otenet me ta 26
angmar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 @schumacher_ : ανεφερε απλα οτι εχει συνδρομη αοριστου onDSL Otenet δεν ανεφερε αν την προμηθευτηκε απο 134/oteshop ή απευθειας απο otenet (ΝΑΙ, ειναι θυγατρικη η OTENET & εχει διαφορα οσο απιθανο και αν ακουγεται). Τα περι αναβαθμισεων μονο ακυρα δεν ειναι γιατι σχεδον 2χρονια δουλευα στο 134 και τα εβλεπα πολυυυυ συχνα. Φιλικα...
passenger57 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...τελικά έγινε και πολύ ενδιαφέρον τόπικ...την σύνδεση την είχα κάνει μέσω 134 τοτε...και μου έστειλαν ταχυδρομικά τον εξοπλισμό σε πακέτο με CONNEX λογότυπο κ ας ήταν αορίστου η συνδρομή και ξεχωριστά το πάγιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.