Προς το περιεχόμενο

Prob με US ROBOTICS 9107

tsouk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας αν μπορείτε επειδή έχω εκνευριστεί αφάναταστα.

Προ μιας ημέρας είχα το USR 9105 και όλα πήγαιναν ρολόι.Χθές πήρα το 9107 κ αφού έκανα τις απαιτούμενες ρυθμίσεις μπήκα στο δίκτυο.Ύστερα απο τη χρήση κάποιων ορών διαπίστωσα πως

1ον Αργεί να μπεί στο web interface του Router ενώ στο προηγούμενο αν και πιο παλιό έμπαινε σφαίρα κ

2ον Πως κάθε λίγο κ λιγάκι αλλάζει ι WAN IP ,το διαπίστωσα επειδή χρησιμοποιώ το DC++ κ πρέπει να κάνω αρκετα συχνά αλλαγή της ΙΡ κ δεν είναι ότι πιο βολικό.

Επίσης έκανα κάποιες ενέργειες απο αυτές που πρότειναν κάποια παιδιά σε παρόμοια προβλήματα

Παρακαλω αν γνωρίζει καποιος ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Φανταζομαι συνδεεσαι ασυρματα ετσι δε ειναι? Τι ασφαλεια εχεις ρυθμισει?Εχεις βαλει σταθερη ΙΡ στο μηχανημα σου? Το Port foward σου δουλευει σωστα?

Κοιταξες για καποιο firmware update?

Δημοσ.

Γνωρίζω για το ΝΟ-ΙΡ αλλα δε γουστάρω να το βάλω.Επίσης το πρόβλημα είναι τελικα-επειδή πήρα τη Forthnet και ενημερώθηκα-ότι γίνονται αποσυνδέσεις γιαυτο κ αλλάζει τοσο συχνα η ΙΡ.Τώρα το θέμα είναι να εντοπίσω που είναι το πρόβλημα στο Router ή πουθενά αλλου?

Δε ξέρω τι θα γίνει έχω απελπιστή.Μπορεί να παω αύριο απο το μαγαζί να τους πώ να μου δώσουν αλλο.Έλεος δε μπορω να κατεβάσω σαν άνθρωπος(που δεν ειμαι ,αλλα λεμε :P).

Σε παρακαλώ αν θες πες μου που μπορω να βρώ το τελευταίο firmware.

Αν και μόλις το αγόρασα φοράει :

3.00L.03.05 (Tuesday, August 02, 2005 2:41:00 PM)

1441_080205-3.00L.03.A2pB018b2.d15h

Firmware

Ύστερα πρόσεξα πως το Firmware είναι 2005

Θα κάνω ένα update τώρα να δω αν θα λυθεί κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Φιλε Tsouk δυστυχως και εγω εχω πολλα προβληματα με τα p2p και το εν λογω ρουτερ. Εχει γενικως μια αντιπαθεια στα δικτυα p2p και δεν λυνεται με το νεο f/w. εχει ομως αρκετη βελτιωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...