Προς το περιεχόμενο

thermokrasia sklirou diskou

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo ena skliro western digital kai to exo vali pano se ena pc pou einai anoikto oli tin mera kai meres kai katevazei kai exo valei ena program pou mou lei tin thermokrasia tou diskou kai dixni 44 vathmous einai poli i se ikanopiitiko epipedo????/:mrgreen:

Δημοσ.

Βάλε όσο πιο μεγάλο cooleraki χωράει το κουτί σου μπροστά από τους σκληρούς ώστε να δροσίζονται. Διάλεξε κάποιο silent "επώνυμο" μοντέλο για να μην έχεις και θόρυβο.

Δημοσ.

Κάτω από 50 είσαι κύριος!!Εγώ και στο pc μου έβλεπα κάτι 50+ με τον WD,το κουλεράκι μπροστά κάνει πολύ δουλειά όπως σουπαν και τα παιδιά!!1 12αρι να βάλεις και θασαι ακόμα καλύτερα!!

Δημοσ.

Και εγω εχω προβλημα με τον WD2000JS SATA: οταν ξεκιναει κρυος ο δισκος ο σενσορας δειχνει 48c(!) την στιγμη που ολοι οι αλλοι 4 δειχνουν 28-30c και μετα απο 1h το HDDthermometer δειχνει 65c(!) και ολοι οι αλλοι 47-49c. Αρα ο WD εχει 'χαλασμενο' σενσορα ή λεει αληθεια και θα μου χαλασει απο στιγμη σε στιγμη. Επειδη μετραω την ταχυτητα του καθημερινα και δεν εχει πεσει καθολου με το HDDtach εδω και κατι μηνες, συμπεραινω οτι επεσα μαλλον σε 'αστοχια υλικου'. Για το δευτερο ευχομαι να πει το ποιημα μεσα στα 3 χρονια που δινουν για εγγυηση .... :mrgreen:

Δημοσ.

Για τους σένσορες των σκληρών της Western Digital τα έχουμε πει αρκετές φορές, αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις αρκετά σχετικά topics με οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις αν όντως είναι προβληματικός ο σκληρός σου ώστε να στον αλλάξουν με καινούργιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...