Προς το περιεχόμενο

ενα pc με ποιο τροπο θα μπορουσε να παρει την συνδεση απο το internet....

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με ποιο τροπο θα μπορουσε ενα pc να παρει την συνδεση απο το internet μεσο του router και μετα να το μοιρασει σε αλλους 2 υπολογιστες μεσο δικτιου.θελω να γινει αυτο για μπορω απο Net limiter να βλεπω την κινησει του δικτιου(ως αναφωρα το internet)

Δημοσ.

Αν εχεις 2 καρτες δικτυου και ενα switch μπορεις να κανεις κατι τετοιο...

Συνδεεις το router σου στην μια καρτα δικτυου και την ρυθμιζεις να παιρνει Internet και μετα την κανεις Κοινοχρηστη συνδεση στο Ιντερνετ, ωστε να δινει συνδεση στο Ιντερνετ η αλλη καρτα δικτυου.

Την αλλη καρτα δικτυου μαζι με τους αλλους 2 υπολογιστες τους συνδεεις στο switch σου.

Αν ρυθμισεις τους αλλους υπολογιστες να παιρνουν Αυτοματη ρυθμιση ΙΡ ή τους βαλεις Προεπιλεγμενη πυλη και Πρωτευων DNS το 192.168.0.1 θα παιξουν και αυτοι το Ιντερνετ...

Μπορεις βεβαια να γλυτωσεις την εξτρα καρτα δικτυου και το switch, αν σε βολευει να βαλεις το Netlimiter και στα 3 μηχανηματα... Ελπιζω να σε βοηθησα ;-)

Δημοσ.

τη περιπτωση να βαλω σε ολα τα μηχανηματα το προγραμμα την ξερω αλλα δυστηχως δεν με βολευει.τωρα σεχετικα με το αλλο που μου ειπες με της 2 καρτες δυκτιου.εαν καταλαβα το pc που θα μοιραζει ειναι αυτο που θα εχει και τις 2 καρτες επανω του ετσι?επισεις εχω hub αντι switch,υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Ναι, το Pc που θες να εχεις απευθειας προσβαση στο Internet θα του βαλεις 2 καρτες δικτυου, ωστε η μια να συνδεθει με το router σου και η αλλη με το hub σου. Και βεβαια δεν υπαρχει προβλημα αν εχεις hub, 3 υπολογιστες θα εχεις πανω δε εγινε τιποτα ;-)

Δημοσ.

σε ευχαριστω με βοηθησες πολυ.δεν ξερω εαν θα το κανω τελικα...αλλα οι πληροφοριες σου ηταν πολυ καλες.

Δημοσ.

Τιποτα φιλε μου;-) Αν θες να το κανεις οπως λες, μην το σκεφτεσαι θα σου παιξει μια χαρα :-) Και μια επιπλεον καρτα δικτυου δε ειναι κοστος (~10-15€)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...