Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό ή κάτι άλλο;

sniper_206

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει με το pc της ξαδέρφης μου.

Πήγα να το κοιτάξω γιατι μου είπε ότι δεν άνοιγε και όπως διαπίστωσα κι εγώ αρχικά δεν άνοιγε καθόλου!

Άνοιξα λοιπόν το κουτί, κούνησα κάρτες, καλώδια κτλ προσπάθησα να τον ανοίξω και το μόνο που έκανε ήταν να ανάψει το λαμπάκι της μητρικής, να κάνει 2 στροφές το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και μετά σιγή...

Ξαναδοκίμασα άλλες 2 φορές και πάλι τα ίδια...

Άποψη μου είναι ότι φταίει το τροφοδοτικό. Μήπως έχει κάποιος καμία πρόταση;

Δημοσ.

ή μητρική ή τροφοδοτικό είναι...Φιλε μου οι σκληροί δουλεύουν??Αφού το ανεμιστήρι της CPU γυρίζει στην αρχή η μητρική σου είναι οκ κατά πάσα πιθανότητα!!Αν δεν δουλεύουν οι σκληροί(και ότι άλλο παίρνει ρεύμα απτο τροφοδοτικό και όχι απτη μητρική) φταίει το τροφοδοτικό!!

Δημοσ.

Δοκίμασε να βραχυκυκλώσεις το τροφοδοτικό να δεις αν ανάβει (πράσινο με μαύρο καλώδιο στο ΑΤΧ βύσμα που σθνδέεται στη μητρική)

Δημοσ.

Όχι δε δουλεύει τίποτα άλλο...

Με το που πατάω το power δίνει ρεύμα στη μητρική για μισό δευτερόλεπτο, κάνει πως θα γυρίσει το ανεμιστήρι και μέτα νέκρα ;)

Να της πω να ετοιμάζετραι για τροφοδοτικό λοιπόν;

elapse εννοείς να βγάλω το τροφοδοτικό και να το δοκιμάσω μόνο του στην πρίζα να δω αν δουλεύει;

Δημοσ.
Όχι δε δουλεύει τίποτα άλλο...

Με το που πατάω το power δίνει ρεύμα στη μητρική για μισό δευτερόλεπτο' date=' κάνει πως θα γυρίσει το ανεμιστήρι και μέτα νέκρα ;)

Να της πω να ετοιμάζετραι για τροφοδοτικό λοιπόν;

elapse εννοείς να βγάλω το τροφοδοτικό και να το δοκιμάσω μόνο του στην πρίζα να δω αν δουλεύει;[/quote']

Ακριβώς

2psfig6.gif

συνδέεις το πράσινο(14) με ένα οποιοδήποτε μαύρο(15,16,17,3,5,7)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια.

Αν δε δουλέψει θα το ξανασυζητήσουμε από βδομάδα που θα αλλάξω τροφοδοτικό αν δεν παίξει και όπως είπε ο elapse

Δημοσ.

τροφοδοτικο ειναι. ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και γω. και αφου δοκιμασα καποιες αλλαγες στην motherboard(γιατι το προβλημα προεκυψε τυχαια μετα απο αλλαγη των θεσεων των ram), το ιδιο συνεχιζε. και τελικα ηταν τροφοδοτικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...