Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Nokia N70

flik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό μου: Όταν με καλούν, αμφανίζεται πρώτα το γνωστό μήνυμα "Τάδε σας καλεί", αλλά η μελωδία ξεκινάει μετα απο 1-2 δευτερόλεπτα. Δηαλαδή τις πιο πολλές αναπάντητες τις χάνω. Όταν το έχω στο αθόρυβο η δόνηση ξεκινάει αμέσως. προφανώς πρόκειται δηλαδή για καθυστέρηση του τηλεφώνου. Έχω απεγκαταστήσει πολλές εφαρμογές κ παιχνίδια, είδα κάποια διαφορά(πριν δηλαδη καθυστερούσε ο ήχος πιο πολύ) αλλά ακόμα καθυστερεί. Τι λέτε να κάνω?

Δημοσ.

με τις ενσωματομένες μελωδίες το κάνει αυτό; αν ναι μάλλον θέλει αναβάθμιση το κινητό, αν όχι μήπως έχεις βάλει μεγάλο σε μέγεθος αρχείο ήχου για μελωδία; π.χ κάνα mp3 που είναι 1mb και βάλε; γιατί τότε είναι φυσιολογικό να αργεί λίγο να φορτώσει ο ήχος, βάλε κάποιον μικρό κατά προτίμηση να φορτώνει από τη μνήμη του κινητού και όχι από την κάρτα που σίγουρα προσθέτει μια μικρή καθυστέρηση απόκρισης

Δημοσ.

Euxaristo gia tin apantisi. To kanei me ena mp3 megethous 413 kb, pou to evala ston skliro tou tilefonou. Me tis ensomatomenes melodies argei to idio, an oxi pio polu! na simeioso oti kai me ta eiserxomena sms kanei to idio

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...