Προς το περιεχόμενο

Το supersport στο internet: Α' Εθνική, Α1 basket, UCL

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη φαση.Να δωσεις 5 ευρω μια φορα και να μαζευτεις με την παρεα σου στο σπιτι μια χαρα ειναι.Αλλα με 1024 ετσι...Στην αναγκη θα τα εδινα προκειμενου να βγω εξω.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι αλλα αν θες να δεις ενα παιχνιδι το οποιο να μην εχει πολυ ενδιαφερον για πολλους και να μην το βαλουν σε καφετερια τι θα κανεις??Και εσυ να θες να το δεις!!!

Δημοσ.

ρε παιδια κανω κλικ πανω σε ενα match που λεει available until 13 και φορτωνει παλι την ιδια σελιδα το ιδιο κανει και με αλλα links τη στο πο@@@τσο παιζει χαζεψα; με οπερα κανω browising

Δημοσ.
Με 5Ε πηγαίνω στην καφετέρια να δω και κόσμο, να κάνω το χαβαλέ μου, και να πιω και δυο μπυρες.

ναι αλλα, ας κανουμε εναν υπολογισμο...

για καφετερια....

4 ευρω η μπυρα, ισως και παραπανω, 8α πιεις 2-3 λογικα, οποτε παμε στα 8-12 ευρω...

για το σπιτι,

5 ευρω ο αγωνας, παιρνεις και 4 μπυρες, πας στα 9 ευρω, φτιαχνεις και μισο κιλο μακαρονια με ντοματα, 10 ευρω συνολο...

οποτε στο σπιτι εισαι πιο οικονομικα...και εννοειται πολυ πιο ανετα, γιατι τρως, και αραζεις τα ποδαρια σου που βρομανε ποδαριλα (οχι τα δικα σου ετσι? γενικα μιλαω) πανω σε καμια καρεκλα, και χαιδευεις την κοιλια για να χωνεψεις!

Δημοσ.
Ξεκίνησε κανονικά (pay). Πρώτος αγώνας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

5? (εκτός Ελλάδας - Κύπρου)

δηλαδη εγω που ειμαι στην ελλαδα δεν μπορω να το δω?

Δημοσ.
δηλαδη εγω που ειμαι στην ελλαδα δεν μπορω να το δω?

Δυστυχώς όχι. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μόνο για εξωτερικό. Για Ελλάδα/Κύπρο μόνο Champions League από Σεπτέμβρη.

Δημοσ.

εγω το εκοψα το νοβα για το καλοκαιρι και μου στελνουν μηνυματα να το ανοιξω τωρα(δεν θελω ακομα γιατι βλεπω μονο μπασκετ) και μου λεει οτι θα το ανοιξουν δωρεαν !!!! ρε σι νταρκ-σαντοου τι εγινε και πληρωσες 93 ευρω ;;; πολλα δεν ειναι ;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...