Προς το περιεχόμενο

Το supersport στο internet: Α' Εθνική, Α1 basket, UCL

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζαμπα είναι ρε συ... Προς το παρόν τουλάχιστον!

Αν πάει στα 5€/αγώνα δε νομίζω ότι συμφέρει, ακόμα και αν έχεις 1024 γραμμη

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απατη μεγαλη τα 5€, αν ειναι ετσι ας βαλουμε κανονικο supersport/nova πως τα λενε εκει περα και τελειωνει η υποθεση.... (αληθεια ποσο παει το μηνα?)

Ξερεις, "πηρα lcd-tv για να βλεπω αγωνες μεσω internet" :)

Δημοσ.
Απατη μεγαλη τα 5?' date=' αν ειναι ετσι ας βαλουμε κανονικο supersport/nova πως τα λενε εκει περα και τελειωνει η υποθεση.... (αληθεια ποσο παει το μηνα?)

Ξερεις, "πηρα lcd-tv για να βλεπω αγωνες μεσω internet" :)[/quote']

Δεν μπορούν όλοι να βάλουν nova (Αμερική-Ασία-Αφρική-Αυστραλία)! Μην ξεχνάς ότι το internet είναι παγκόσμιο.

Όσο για τα 5 ευρώ κάνε μια μικρή έρευνα αγοράς και θα δείς πως είναι ίσως η καλύτερη τιμή (στο είδος).

Δημοσ.

kalispera se olous.....exo mia erotisi..afou ekana egrafi molis patao to live mou grafei o media player :Windows Media Player cannot play, synchronize, or burn a protected file because an error occurred while verifying the license.

it mporei na ftei? akoma dorean den einai??

Δημοσ.
kalispera se olous.....exo mia erotisi..afou ekana egrafi molis patao to live mou grafei o media player :Windows Media Player cannot play' date=' synchronize, or burn a protected file because an error occurred while verifying the license.

it mporei na ftei? akoma dorean den einai??[/quote']

Δωρεάν είναι ακόμα, όμως κι αν δεν ήταν αυτό δεν έπρεπε να το βγάλει. Πήγαινε στο c:\Documents and Settings\All Users (αν έχεις τα windows στο C: drive) και σβήσε το φάκελο DRM (είναι κρυφός). Μετά απ' αυτό θα ξανακατεβάσεις σωστά την άδεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: σβήσε το DRM φάκελο μόνο αν δεν έχεις αποθηκευμένες άδειες από άλλο προστατευμένο περιεχόμενο (αγορασμένα .mp3 κλπ)

Δημοσ.

αν είχε ΟΛΟΥΣ του αγώνες ναι τα 5 ευρώ ειναι μια χαρά ..και απο την στιγμή που θα έτρεχε εγγυημένα καλά με 1024 χωρίς διακοπές χωρίς τπτ..

Δημοσ.
Απατη μεγαλη τα 5?' date=' αν ειναι ετσι ας βαλουμε κανονικο supersport/nova πως τα λενε εκει περα και τελειωνει η υποθεση.... (αληθεια ποσο παει το μηνα?)

Ξερεις, "πηρα lcd-tv για να βλεπω αγωνες μεσω internet" :)[/quote']

Η Nova έχει 55? το μήνα, συν τα έξοδα για τον εξοπλισμό και την κάρτα πρόσβασης. Γιά μένα που θέλω να δω μόνο τον Ολυμπιακό σε μερικούς εκτός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος και όσους δείξει η Nova από το Champions League είναι μιά καλή εναλλακτική λύση αφού δεν σκοπεύω να κάνω συνδρομή στη Nova γιά αυτό. Αν θέλεις να βλέπεις 10-15 αγώνες το μήνα, εννοείται ότι δεν σε συμφέρει το "ιντερνετικό" pay-per-view.

Δημοσ.

Η ποιότητα του stream στο live.supersport.gr είναι 100% εγγυημένη, γιατί είναι μέσω AKAMAI. Επίσης το "σήμα" είναι ψηφιακό από άκρη σ' άκρη και δεν χάνεται λεπτομέρεια σε ψηφιοαναλογικές μετατροπές. Τέλος, η συμπίεση για να μεταδοθεί το stream σε WM9 γίνεται μια φορά, με hardware compressor (δεν χάνονται frames κλπ.)

Κανείς δεν έχει τα δικαιώματα όλων των ομάδων. Κατα συνέπεια, κανείς δεν μπορεί να μεταδόσει όλες τις ομάδες. Όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, απλά υποκλέπτει τους αγώνες από Nova, ΕΡΤ, Alpha κλπ. και τους αναμεταδίδει παράνομα. Ιδίως όσον αφορά το internet αυτό γίνεται με ερασιτεχνικά, μη εγγυημένα μέσα (P2P) και χειρότερη ποιότητα ανά bitrate.

Δημοσ.

Εγω θελω να βλεπω Ευρωλιγκα και Αρη συγκεκριμενα αρα με βολευει αφου δυσκολα θα μπορω να πηγαινω στο Αλεξανδρειο ασε που δεν θα βρισκω εισητηριο...

Δημοσ.

Εγω 5€ για να βγαλω τα ματια μου δε δινω. Και δε παω σε μια καφετερια με γιγανοτοθονη? Ο καφες φτηνοτερος ειναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...