Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει headset για σταθερο τηλεφωνο?

alexpeykh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο headset ασυρματο το οποιο να μπορω να προσαρμοσω στο σταθερο μου τηλεφωνο ?Απο μια ματια που εριξα στο νετ βρηκα καποια τα οποια ομως ειχαν πανω απο 350 ευρω .Αν ξερει καποιος παντως και καποιο ενσυρματο ας το αναφερει .

Δημοσ.

Υπάρχουν βάσεις τηλεφώνων που δέχονται jack 2.5". Σε αυτά προσαρμόζεις ένα κανονικό headset που βρίσκεις με 3,5 ευρώ, και όχι 350. Υπάρχουν και τηλεφωνικές συσκευές που έχουν ενσωματωμένο Bluetooth, για να συνδέεις τα Τζαπμρα-Λοτζιτεκ-οειδή bluetooth headsets. :)

Δημοσ.

Nομίζω ότι οικονομικά συμφέρει καλύτερα να αντικαταστήσεις το σταθερό τηλ. σου με ένα άλλο ασύρματο παρά να ψάχνεις για τέτοιες λύσεις...

Αν αυτό γίνεται βέβαια.

Δημοσ.

Μα ασυρματο εχω αλλα με το ασυρματο δεν μπορεις να εχεις τα χερια σου ελευθερα και εγω θελω κατι για τη δουλεια μου το οποιο δε θα μου δεσμευει τα χερια και αν μπορω να κινουμε ακομα καλυτερα

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξαναζωντανευω το τοπικ κανοντας μια ερωτηση.Εχω ασυρματο panasonic kai dexetai ayto

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=8120&selectedCategoryId=743

για να μη δινω 30 ευρω για ακουστικο εχει καποιος υποψη του καποιο συμβατο σε σχετικα φθηνη τιμη?Εχει ενα 2.5 jack και δυστυχως δε βρισκω κατι.Ειχα αγορασει απο το eshop ενα και ενω ελεγε οτι εχει ενα 2.5 ειχε δυο 3.5 το κλασσικο δηλαδη και κατα συνεπεια δε δουλευε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...