parkos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 εχω ενα seagate sata2 250 και ενα usb to ide-sata cable http://www.pro-clockers.com/article.php?id=164 ολα πολυ ωραια αλλα δεν το βλεπει το ρημάδι:evil: εκανα φορματ του δισκου σε αλλο μηχανημα αλλα και πάλι φτου στο devicemanager δειχνει οτι υπάρχει συσκευή usb massstorage Location 0 (JM20338 SATA, USB Combo) This device is working properly:confused: αλλα όταν κάνω properties sto usb device, και ακολούθως volume, populate βγαζει type:unknown, status:unreadable, partition style:not applicable, size:0mb. ο σκληρος τροφοδοτειται εξωτερικα και δουλευει μια χαρα σε αλλο συστημα. το θεμα είναι αν το εν λογω cable υποστηριζει sata hdd ή όχι, ή κάνω καμια @@λ@κι@? ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!! εχω μια kudoz7x/600 για AMD socketA (χωρις sata controller) ke windows SP2
asmilon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δοκιμασε να αλλαξεις θεση στο jumperακι του Seagate να τον κανεις SATA I, πολυ πιθανο να τρωει καποιο κολλημα με το ΙΙ...
parkos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 τσου το εχω ηδη κανει.... αλλαξα και καλωδια , πανω κατω πλαγιως τιποτις ετρεξα discwizard.. (@@paria) μια πολυ ωραια παρατηρηση που εκανα ειναι οτι δεν αναβει κανενα λαμπάκι λειτουργιας (που θα επρεπε) πανω στο combo connector. λετε να είναι χαλασμένο?
@topos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 τσουτο εχω ηδη κανει.... αλλαξα και καλωδια ' date=' πανω κατω πλαγιως τιποτις ετρεξα discwizard.. (@@paria) μια πολυ ωραια παρατηρηση που εκανα ειναι οτι δεν αναβει κανενα λαμπάκι λειτουργιας (που θα επρεπε) πανω στο combo connector. λετε να είναι χαλασμένο?[/quote'] Ακουγεται καθολου να δουλευει ο σκληρος? Μηπως ο μετασχηματιστης ειναι μαπα? Εαν συνδεσεις την τροφοδοσια του σκληρου κατευθειαν στο τροφοδοτικο του pc σου και το βυσματακι sata/usb στην αντοιστηχη θυρα? (ακουγεται λιγο ταρζανια,αλλα δεν χανεις και τιποτα..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.