pao132003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 έχω laptop και πρόσφατα χάλασε το drive και δεν ανοίγει το πορτάκι. δεν είναι θέμα windows, αφού και πριν φορτώσουν πάλι δεν ανοίγει. αυτό που συμβαίνει όταν πατάω το eject είναι να ανάβει το λαμπάκι και... αυτό. μάλιστα, αν έχω cd μέσα το ξαναδιαβάζει σαν να το έβγαλα και να το ξανάβαλα. μάλλον από υπερθέρμανση το έπαθε. τέλος πάντων, τώρα το ανοίγω με συνδετήρα και με βλέπω να μένω σ'αυτή την κατάσταση πολύ καιρό -μέχρι να πάρω καινούριο laptop! any thoughts on my issue? σας έχει συμβεί; λέτε να λύνεται το πρόβλημα;
Diablos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Αυτό είναι πρόβλημα από το μοτεράκι που πετάει και τραβάει μέσα το tray. Δεν ξέρω κατά πόσο σου αλλάζουν μόνο αυτό αλλά δε χρειάζεται να πάρεις καινούριο laptop. Το drive να αλλάξεις μόνο...
pao132003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 lol. δεν είπα ότι θα αλλάξω laptop. λέω απλώς ότι θα συμβιβαστώ με την κατάσταση μέχρι να πάρω καινούριο laptop (δηλαδή δε θα πάρω drive)
pao132003 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 το πρόβλημα λύθηκε μόνο του. το drive επανήλθε σε φυσιολογική λειτουργία. μάλλον δροσίστηκε..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.