diachiristis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Θέλω την πολύτιμη γνώμη σας για μια ολοκληρωμένη λύση έτσι ώστε να μπαίνω στο ίντερνετ με ασφάλεια. Αυτή τη στιγμή είμαι σχεδόν ακάλυπτος. Έχω τρελαθεί. Θελω να σταματήσω αυτή τα ζουζούνια που κάνουν επιδρομή. Θέλω να είναι τσαμπέ και η πρόταση να μην περλαμβανει zone alarm και anivir. Βοηθήστε παρακαλώ
tolis_01 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Εγώ χρησιμοποιώ: 1) Firewall -> Zone Alarm 2) Antivirus -> Avast 3)Antispyware -> Ad-Aware, Spybot search and destroy, Spyware blaster, Spyware guard. και αισθάνομαι αρκετά ασφαλής (έτσι κι αλλιώς στο internet δεν είσαι ποτέ 100% ασφαλής) Αν δεν θες Ζone Alarm μπορείς να βάλεις Kerio ή Sygate firewall.
tsialiam Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 egw xrisimopoiw: antivirus:kaspersky 6 firewall:sygate Antispyware:Ad-Aware, Spybot search and destroy
diachiristis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 το kaspersky όμως δεν θέλει νομίζω κάποιο key?
Green Dragon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 και από εμένα firewall: zone alarm antivirus: avast και adware, ewido, a2squared, spyboot εναλλακτικά για firewall, μπορείς να δεις kerio ή comodo
gio@ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 epeidh thn pathsa gia ta kala.... afoy den eixa tipota....exw:zone alarm,kaspersky 6,spy sweeper,sybot S&D ayta +firewall toy modem k windows....
asmilon Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Σημαντικο επισης για την προστασια του υπολογιστη σου ειναι να το εχεις ενημερωμενο με ολα τα Updates των Windows. Service Pack 2, αν δε το εχεις και μετα Windows Update για να κατεβασεις τα υπολοιπα. Προσωπικα χρησιμοποιω ZoneAlarm Pro, Kaspersky Personal 6, MS Windows Defender για real time προστασια και Adaware, Spybot,Spysweeper αν θελω να κανω καποιο παραπανω ελεγγο...
panoulis23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 kaspersky 6 ewido 3.5, spybot kai gia firewall to router kai twn windows
kom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Από μένα kis 6 τίποτε άλλο μια ψηφος και απο εμενα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Και βέβαια ενημερώνεις τα windows,και σταματάς να σερφάρεις με τον Internet Explorer.
alex2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Antivirus->AVG pro h to free Firewall->Sygate Personal Firewall Antispyware->Ad-Aware,Spybot
diachiristis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 μήπως ξέρετε και αυτό γιατί δεν μπορούν να ενημερωθουν τα window. παω να κάνω download και οταν τελειωνει λεει not installed
pisio Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 kaspersky 6 kai Spybot tipota allo kai mexri stigmis den eixa kanena problhma
anthony_crete Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 antivirous -> antivir firewall -> Zone alarm +Spybot S&D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.