Προς το περιεχόμενο

Fifa 07

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου το έφερε ο μπάρμπας πριν κανα 5ωρο τελικά, κατέβηκε (από τη σκάλα εννοείται!) γρήγορα και τώρα το δοκιμάζω.

Πρώτες εντυπώσεις τώρα που παίζω και με άλλες ομάδες (τον γαύρο συγκεκριμένα) :

• Από πλευράς αδράνειας παιχτών είναι στα επίπεδα του PES, πάρα πολύ καλό. Δεν έχω ψάξει πώς γίνονται οι διάφορες κινήσεις αλλά πιο εύκολες από του PES αποκλείεται να είναι. Και αυτό είναι καλό.

• Από πλευράς ταχύτητας, το default είναι το fast, αλλά μου φαίνεται ότι το demo έπαιζε σε normal (φυσικά εκεί δεν υπήρχε η δυνατότητα επιλογής της ταχύτητας). Νομίζω normal είναι μια χαρά.

• Από πλευράς γραφικών είναι το γνωστό FIFA με το απαράδεκτο "ξεπλυμένο" γρασίδι (για όποιον έχει συνηθίσει τα γρασίδια των PES superpatches). Προσωπικά με χαλάει πάρα πολύ αυτό το bloom effect που έχει, ενώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι παίζει άψογα, ούτε καν στα 800x600 με medium detail (amd x2 dual 3800, 2gb 400mhz, x800XL 256mb κλπ). Σε αντίθεση το PES5 παίζει σφαίρα σε 1280x1024, high detail, antialiasing 4x, anisotropic 8x κλπ. Επειδή ούτε και το περσινό FIFA έπαιζε καλά, τα σχόλια περιττεύουν...
  • Από πλευράς body checking με πάει τουλάχιστον 3-4 χρόνια πίσω, στο FIFA 2003 που ήταν το πρώτο που είχε φάουλ με το σώμα και όχι μόνο από slide tackle. 10 αγώνες και δεν έχω ακόμα καταφέρει να πάρω ή να κάνω φάουλ με το σώμα!! Καναδυό φορές με έριξε μέσα στην περιοχή (καλά, τα animations είναι εκπληκτικά!) και δεν έδωσε παράβαση ο διαιτητής. Δεν ξέρω αν έχει fair play όπως το PES5 αλλά σίγουρα το πλεονέκτημα στο FIFA δουλεύει καλύτερα.
  • Τα σουτ και η φυσική της μπάλας, όπως ξέρετε καλύτερα από μένα, είναι πάρα πάρα πολύ πολύ καλά και βελτιωμένα. Πλέον σου δίνεται η εντύπωση ότι μπορεί να γίνει οτιδήποτε μέσα στο παιχνίδι.
  • Τα διάφορα modes που έχει το παιχνίδι ανεβάζουν αρκέτα το ενδιαφέρον, interactive leagues, manager και δεν συμμαζεύεται. Τα παλιά (?) καλά στοιχεία των FIFA. Ενώ μεγάλο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα με το που φορτώνει να συνδέεται κατευθείαν με τους servers της ΕΑ και μάλιστα σε silent mode, αδαφανώς στον χρήστη. Για όσους έχουν ταλαιπωρηθεί με τα απαράδεκτα/άθλια/αχαρακτήριστα login procedures της ΚΟΝΑΜΙ (και την έχουν καταραστεί όπως εγώ) είναι ευλογία το auto-login του FIFA.
  • Τα highlight replays είναι σκάλες ανώτερα από του PES (σιγά την είδηση). Τόσο στο ημίχρονο, στο τέλος του αγώνα αλλά και οποιαδήποτε στιγμή πατήσουμε pause βλέπουμε μια σειρά από highlights, τα οποία δεν είναι απαραίτητο να είναι σουτ και κάρτες, μπορεί κάλλιστα να είναι και μια εντυπωσιακή τρίπλα στο κέντρο του γηπέδου.
  • Θέλω οπωσδήποτε να δω αυτό που γράφει σε κάποιο από τα loading menu, πως όταν νικάς με διαφορά 3-4 γκολ και τελειώνει το παιχνίδι, αν γυρνάς τη μπάλα και περιμένεις, το κοινό σου αρχίζει τα όλε-όλε (εννοείται αν παίζεις εντός έδρας)!
  • Συνολικά το θεωρώ πάρα πολύ καλό και προσπαθώ σιγά σιγά να το συνηθίσω. Όπου να'ναι θα πάρω ένα Χ360 και σίγουρα θα πάρω και το FIFA να το έχω κι εκεί. Tο PES5, που με έχει εκνευρίσει αφόρητα για πολλούς και διάφορους λόγους, θα μπει για λίγο καιρό στο ντουλάπι. Όταν με το καλό βγει σε λίγες μέρες το PES6 θα δούμε τι θα γίνει τελικά (προσωπικά είμαι βέβαιος για την κατάληξη, ό,τι ακριβώς γίνεται κάθε χρόνο...)

ΥΓ1.: Επειδή δεν είχα παίξει σχεδόν καθόλου το περσινό FIFA 06, εκτός από 4-5 αγώνες demo και στο FIFA 07 είχα παίξει άλλους 10-15 το πολύ, δεν ξέρω πόσα από αυτά που έγραψα υπήρχαν από πέρσι ή στο φετινό demo. Οπότε συγχωρήστε με αν πλατιάζω.

ΥΓ2.: Kάτι αξιοπρόσεκτο που δεν υπήρχε στο demo και υπάρχει στην πλήρη έκδοση είναι η δυνατότητα να επιλέγεις μεταξύ classic και new control configuration. Εν ολίγοις αν θέλεις να έχεις τα παλιά controls του FIFA ή να έχεις το config όπου με L1 αλλάζεις παίχτη, με τετράγωνο πας για... double team, όπου με το Χ κάνεις τζαρτζάρισμα κλπ. Εν ολίγοις να έχεις τα controls του PES. ;)

Δημοσ.

loipooon , epeidi o theios mallon perase ki apo mena to vrady pou koimomoun :P :p , eixa to fifa simera kai epaiksa 3-4 paixnidia.

Se genikes grammes simfwnw me ton nzeppos.

As ta paroume ena ena.

Grafika , apla den sxoliazw. "Vrwmika" kai thola. lol Perimenw tin 360 version s'auton ton tomea.

Pame sto gameplay. ( fysika edw metro sygkrisis einai to PES... )

Apla WOW!! oO

Kat' arxin pistevw oti einai akomi kalytero apo to demo.

Ta animation opws eipe kai o nz pio panw , einai apla g@mata. I kinisi tis mpalas apisteuta realistiki. POLY pio realistiki apo to PES. Se opoiadipote epafi tis mpalas evlepes oti eperne ta faltsa kai tin dinami pou tha eperne stin pragmatikotita. De kserw ti kalytero na perimenw sto 360!!! :P

Oi sentres poly veltiwmenes apo to demo. Sto demo de mporousa na parw kefalia i sout apo sentra me tpt. Simera idi evala 2-3 goal apo sentres!! Kai malista me wraia monokomata sout. Ta opoia poly spania vlepoume sto pro...

Poly kala animation kai kiniseis kai ekei ( otan o CF paei na diekdikisei sentra dld ).

Ta sout episeis poly kalytera apo to pro. Simadeveis esy teleiws ( me to analog stick paizw panta ) kai exei kai 3 eidi sout ta opoia nomizw exoun poly kali efarmogi. ( tin lob vevaia spania nomizw tin xrisimopoieis ). Ta goal pou evala/efaga ws twra itan ola poly omorfa. Den eida kana akyro goal dld. To xairesai kai na to vlepeis sto replay...

Oi pases poly pio kales apo to demo pistevw. Pio grigores otan prepei...

I proothimeni isws thelei liigo douleia. Isws kai exw sinithisei poly autin tou PES :P

Ta taklin einai poly "eksypna". Dld o paixtis peftei opws prepei gia na ftasei i na paei pros tin mpala.

Twra gia tin AI. Genikotera podosfairaki paizw panta me filous kai pote single player.

Epaiksa 3 mats sto professional kai 2 sto world class alla pali mou fanike "eukolo". Ola ta mats ta kerdisa dld :D

Sto diplo fantazomai tha einai poly kalyteri i piesi pou tha dexesai apo allon paixti. Me tin AI oi amyntikoi einai poly provlepsimoi kai xalaroi.

Oi termatofylakes poly pio real apo to PES. Peftoun dld panta swsta alla to na tin ftasoun i oxi einai poly amfiropo. Opws stin pragmatikotita. Se palia fifa thymamai ta pianan ola :P :p

Ekana px ena dynato sout me ton lampard ligo eksw apo tin perioxi , kai o GK tin vrike men , alla ton pire mesa ki auton! :P :p

Genikotera , gia na min to kourazw , epaiksa 4-5 paixnidia kai mou arese apistefta!!

Kai milaei anthrwpos pou kathe xrono akoumpouse to fifa gia merikes wres mono :P

Vevaia to thema einai na paizeis me filous gia mines kai na min to variesai. Alla apo ta tosa podosfairakia pou exw paiksei , nomizw auto to Fifa tha anteksei ston xrono...

Perimenw pws kai pws tin 360 version i opoia pragmatika nomizw tha dwsei treli sfaliara stin KONAMI ( kai na pw tin alitheia , an kai PES fan , nomizw mia kali ksegyrismeni sfaliara tin theloun :P ).

Osoi mporeite parte to Fifa07 na to deite. Nomizw tha ekplageite ki eseis ;)

Δημοσ.

Μια παρατήρηση μετά από άλλους 10 αγώνες. Ώρες ώρες η μπάλα φαίνεται σαν να είναι αποφασισμένη να μη βγει με τίποτα από το γήπεδο, π.χ. γίνεται μια ψηλή προωθημένη μπαλιά και λες και έχει...μαγνήτη το χορτάρι και τραβάει τη μπάλα προς τα κάτω. Λίγο scripted όλα αυτά. Από την άλλη σε πάρα πολλά σημεία είναι πολύ λιγότερο scripted από το PES και γίνονται μάλλον περίεργα πράγματα, ασταθείς επεμβάσεις κλπ Πάρα πολύ θετικό.

Άλλη μια παρατήρηση, είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπήκε -για άλλη μια φορά- ελληνικό πρωτάθλημα στο FIFA (μέχρι και σούπερλιγκα Δανίας έχει και μεξικάνικο πρωτάθλημα!). Η εγχώρια "σούπερλιγκα" θα ταίριαζε πάρα πολύ με την ατμόσφαιρα των γηπέδων, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έχω την εντύπωση ότι είμαι σε εκκλησία, δεν ακούγεται απολύτως τίποτα, μόνο κάτι ταμπούρλα βαράνε. Αν δεν μπει γκολ δεν ξυπνάει ο κόσμος. Κατά τ'άλλα όμως το γήπεδο είναι γεμάτο μέχρι τους περιστερώνες και ο κόσμος φαίνεται να χοροπηδάει αδιάλειπτα στις κερκίδες! Πολύ αντιαισθητικό, αν θέλετε τη γνώμη μου. Πόσο δύσκολο ήταν να έμπαινε μια επιλογή όπως στο PES, όπου θα μπορούσαμε να διαλέγουμε πόσος κόσμος θα υπάρχει μέσα στο γήπεδο και ποιόν θα υποστηρίζουν...βέβαια και το περσινό PES είχε το bug με τις άδειες κερκίδες (που τελικά με τα πολλά λύθηκε).

Μιας και λέμε για bugs, παρατήρησα σε ένα penalty shootout ότι κάποια στιγμή έδειξε κοντινό πλάνο έναν αμυντικό να κάθεται στη γραμμή του τέρματος και να... προετοιμάζεται για απόκρουση και στο αμέσως επόμενο πλάνο ήταν ο τερματοφύλακας που καθόταν στη γραμμή. Λίγο movie goof μου φαίνεται. :)

Δημοσ.

paides sto demo eixe kanenas to eksis problimataki ? : sigekrimena me p4 3.0ghz

kai x800xt sta kontina replay kai skinika genika opou douleuei to bloor ta frame peftane sta 4-5 !!! meta ola ok...

auto to kani se kanenan allo? sto foul game to exei kanenas?"

Δημοσ.
paides sto demo eixe kanenas to eksis problimataki ? : sigekrimena me p4 3.0ghz

kai x800xt sta kontina replay kai skinika genika opou douleuei to bloor ta frame peftane sta 4-5 !!! meta ola ok...

auto to kani se kanenan allo? sto foul game to exei kanenas?"

kai se mena to kanei. 4400X2 kai X850Pro...

kai sto demo kai stin full.

btw , molis efaga ena goal apo tin monaco to opoio itan pentakatharo offside!! :P

Einai ki auto ston tomea "realismos"? :D

Tha steilw email diamartyrias stin EA meta :P

Δημοσ.
Grafika , apla den sxoliazw. "Vrwmika" kai thola. lol Perimenw tin 360 version s'auton ton tomea.

FIFA360_1%5B210906%5D.jpg

Θεωρητικά αυτά πρέπει να είναι τα next gen γραφικά του 360, να το δω και να μην το πιστέψω.

Ta sout episeis poly kalytera apo to pro. Simadeveis esy teleiws ( me to analog stick paizw panta ) kai exei kai 3 eidi sout ta opoia nomizw exoun poly kali efarmogi. ( tin lob vevaia spania nomizw tin xrisimopoieis ). Ta goal pou evala/efaga ws twra itan ola poly omorfa. Den eida kana akyro goal dld. To xairesai kai na to vlepeis sto replay...

Εγώ πάλι χαίρομαι στο replay ακόμα και τα σουτ που δεν μπήκαν. Δεν έχω ρίξει ούτε ένα σουτ που να πάει στο κέντρο του τέρματος. Τα σουτ παρ'ολ'αυτά μπορούν να πάνε οπουδήποτε, ακόμα και 20 μέτρα άουτ. Αντίθετα στα 2 τελευταία PES το μεγαλύτερο ποσοστό των σουτ πάνε ή ακριβώς στο κέντρο (ό,τι και να πατήσεις) ή σύρριζα άουτ.

Oi pases poly pio kales apo to demo pistevw. Pio grigores otan prepei...

I proothimeni isws thelei liigo douleia. Isws kai exw sinithisei poly autin tou PES :P

Αν παίζαμε PES 4 πριν το FIFA 07 νομίζω δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα με τις προωθημένες γιατί είναι μέσες άκρες οι ίδιες. Στο PES5 όμως άλλαξε εντελώς η λογική τους, άλλαξαν ακόμα και οι σκαφτές προωθημένες με L1+τρίγωνο. Οπότε σωστά λες ότι είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά όταν κάνω την προωθημένη στο FIFA 07 μου φαίνεται λες και είναι λασπωμένο το γήπεδο και κολλάει η μπάλα στο γρασίδι (τώρα που είπα για λασπωμένο, υπάρχει βροχή στο FIFA? Δεν έχω παίξει ακόμα κανένα αγώνα σε βροχή, ούτε είδα μενού για καιρικές συνθήκες. Θα το ψάξω τώρα).

Twra gia tin AI. Genikotera podosfairaki paizw panta me filous kai pote single player.

Epaiksa 3 mats sto professional kai 2 sto world class alla pali mou fanike "eukolo". Ola ta mats ta kerdisa dld :D

Sto diplo fantazomai tha einai poly kalyteri i piesi pou tha dexesai apo allon paixti. Me tin AI oi amyntikoi einai poly provlepsimoi kai xalaroi.

Εγώ πάλι παίζω περισσότερο εναντιόν του AI και μόνο αραιά και που παίζω online με αντίπαλο άνθρωπο. Οπότε με ενδιαφέρει πάρα πολύ το ΑΙ. Το PES5, για παράδειγμα, είναι σχεδόν άλλο παιχνίδι αν παίξεις με τον υπολογιστή και στα καπάκια παίξεις με άνθρωπο. Το ΑΙ είναι εξαιρετικά εκνευριστικό γιατί α) αυτό που παίζει δεν είναι μπάλα, είναι κάτι...άλλο και β) κάνει εξωπραγματικά πράγματα που φυσικά δεν μπορώ να τα κάνω εγώ, τα έχουμε πει και σε άλλο thread αυτά. Εν πολλοίς αυτά έχουν βελτιωθεί αισθητά στο We9LE και στο WE10.

Το FIFA AI στο professional φαίνεται να αναπτύσσεται πολύ πιο ορθολογικά από του PES αλλά είναι όντως εύκολο και οι αμυντικοί ώρες ώρες πραγματικά κάθονται και σε κοιτάνε. Όχι ότι το μαζικό "ντου" και τα γιούρια που κάνουν οι αμυντικοί του PES5 είναι καλύτερο.

Oi termatofylakes poly pio real apo to PES. Peftoun dld panta swsta alla to na tin ftasoun i oxi einai poly amfiropo. Opws stin pragmatikotita. Se palia fifa thymamai ta pianan ola :P :p

Ekana px ena dynato sout me ton lampard ligo eksw apo tin perioxi , kai o GK tin vrike men , alla ton pire mesa ki auton! :P :p

Συμφωνώ 100%. Μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό. Εξαιρετική δουλειά στους τερματοφύλακες. Αν και λόγω της αστάθειάς του είμαι σίγουρος ότι όταν μάθουμε και συνηθίσουμε το παιχνίδι, θα αποτελέσουν παράπονο πολλών. Γενικά πάντως είνια πιο ρεαλιστικοί από του PES. Και για αυτό που είπες ότι τον πήρε μέσα η μπάλα, κάτι παρόμοιο είδα σε αμυντικό, που έγινε μια κόντρα κι έφαγε την μπάλα στο στομάχι και έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω μέχρι να αποκτήσει την ισορροπία του. Εντυπωσιακό.

Osoi mporeite parte to Fifa07 na to deite. Nomizw tha ekplageite ki eseis ;)

Εμ βέβαια, ας είναι καλά ο θείος όλων. Ρίξτε του μια ματιά.

Δημοσ.

Entaksei , oso paei ginetai kai kalytero!

loipon , me to koumpi pou leei "Pace control" , kratwntas to patimeno o paixtis paei siga siga elegxontas tin mpala. Otan loipon exeis enan ntripladoro paixti ( px pira zaragoza me aimar kai d'allessandro ) pas sto one on one me enan amyntiko , kratas patimeno to "Pace control" kai molis o amyntikos paei na stin pesei , patas treksimo kai mia alli katefthinsi kai tou dinei sakoula gia emeto tou amyntikou!! :D :D

Allo + , ekana merikes kales ntrimples, kai molis vgike plagio i mpala edeikse replay me tin ntrimpla!! :mrgreen:

Ena akomi poly kalo animation alla kai kinisi , eixa tin mpala kai pigaina diagwnia katw deksia. Patisa proothimeni pasa diagwnia pros ta panw deksia kai ekane mia poly wraia kofti mpalia. Poli grigori kai me katw faltsa kathws stamatise sxedon na kylaei meta apo merika metra!!!!!

To vlepa kai de to pisteva!! Poly real omws...

Episeis wraia ta animation pou pane kai pidane otan kapws antipalos paei na kanei sentra!!

ante na dw ti allo kalo tha dw!! :mrgreen:

Yg

nzeppo ontws kapoies fores i mpala "kollaei" sto gipedo kai den vgainei eksw... Isws mas fanike etsi. Tha deiksei me ta perissotera paixnidia.

FIFA360_1%5B210906%5D.jpg

Θεωρητικά αυτά πρέπει να είναι τα next gen γραφικά του 360, να το δω και να μην το πιστέψω.

Εγώ πάλι χαίρομαι στο replay ακόμα και τα σουτ που δεν μπήκαν. Δεν έχω ρίξει ούτε ένα σουτ που να πάει στο κέντρο του τέρματος. Τα σουτ παρ'ολ'αυτά μπορούν να πάνε οπουδήποτε, ακόμα και 20 μέτρα άουτ. Αντίθετα στα 2 τελευταία PES το μεγαλύτερο ποσοστό των σουτ πάνε ή ακριβώς στο κέντρο (ό,τι και να πατήσεις) ή σύρριζα άουτ.

Αν παίζαμε PES 4 πριν το FIFA 07 νομίζω δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα με τις προωθημένες γιατί είναι μέσες άκρες οι ίδιες. Στο PES5 όμως άλλαξε εντελώς η λογική τους, άλλαξαν ακόμα και οι σκαφτές προωθημένες με L1+τρίγωνο. Οπότε σωστά λες ότι είναι θέμα συνήθειας. Προσωπικά όταν κάνω την προωθημένη στο FIFA 07 μου φαίνεται λες και είναι λασπωμένο το γήπεδο και κολλάει η μπάλα στο γρασίδι (τώρα που είπα για λασπωμένο, υπάρχει βροχή στο FIFA? Δεν έχω παίξει ακόμα κανένα αγώνα σε βροχή, ούτε είδα μενού για καιρικές συνθήκες. Θα το ψάξω τώρα).

Εγώ πάλι παίζω περισσότερο εναντιόν του AI και μόνο αραιά και που παίζω online με αντίπαλο άνθρωπο. Οπότε με ενδιαφέρει πάρα πολύ το ΑΙ. Το PES5, για παράδειγμα, είναι σχεδόν άλλο παιχνίδι αν παίξεις με τον υπολογιστή και στα καπάκια παίξεις με άνθρωπο. Το ΑΙ είναι εξαιρετικά εκνευριστικό γιατί α) αυτό που παίζει δεν είναι μπάλα, είναι κάτι...άλλο και β) κάνει εξωπραγματικά πράγματα που φυσικά δεν μπορώ να τα κάνω εγώ, τα έχουμε πει και σε άλλο thread αυτά. Εν πολλοίς αυτά έχουν βελτιωθεί αισθητά στο We9LE και στο WE10.

Το FIFA AI στο professional φαίνεται να αναπτύσσεται πολύ πιο ορθολογικά από του PES αλλά είναι όντως εύκολο και οι αμυντικοί ώρες ώρες πραγματικά κάθονται και σε κοιτάνε. Όχι ότι το μαζικό "ντου" και τα γιούρια που κάνουν οι αμυντικοί του PES5 είναι καλύτερο.

Συμφωνώ 100%. Μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό. Εξαιρετική δουλειά στους τερματοφύλακες. Αν και λόγω της αστάθειάς του είμαι σίγουρος ότι όταν μάθουμε και συνηθίσουμε το παιχνίδι, θα αποτελέσουν παράπονο πολλών. Γενικά πάντως είνια πιο ρεαλιστικοί από του PES. Και για αυτό που είπες ότι τον πήρε μέσα η μπάλα, κάτι παρόμοιο είδα σε αμυντικό, που έγινε μια κόντρα κι έφαγε την μπάλα στο στομάχι και έκανε μερικά βήματα προς τα πίσω μέχρι να αποκτήσει την ισορροπία του. Εντυπωσιακό.

Εμ βέβαια, ας είναι καλά ο θείος όλων. Ρίξτε του μια ματιά.

Gia ta grafika pistepse me , sto 360 tha trivoume ta matia mas...

Ta sou ontws einai poly poly kala. Kai ta elegxomena me ta faltsa ( kai ekswteriko faltso parakalw , oxi san to R2 tou PES ) kai ta dynata me sketo to koumpi.

Oi proothimenes ap'oti paratirw exoun kai sxesi me to poso makria einai. Dld , an patiseis poly wra to koumpi kai pas gia mpalia 50 metrwn , tha paei san sentra kapws. An einai konta o paixtis , kanei ena skafto plase kapws. Gi auto i mpala skaei kai den apomakrynetai...

Thelei na to doume se polles mpalies...

Gia to AI ton GK me peirazei pou den vgainoun katholou swsta otan patas tin proothimeni!!! :(

Stis apokrouseis omws ola ta lefta! :D

Gia ta physics paixtwn/mpalas ti na leme... kai g@mw.

Polla eipa , paw na paiksw :P

YG nzeppo autes tis eides?

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1300928&postcount=5546 ;)

Δημοσ.

Χαίρομαι που όσα παρατηρήσατε κι εσείς τα είχα γράψει στο review όταν μυ είχαν στείλει το παιχνίδι...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή τότε δεν είχε βγει ούτε το demo και δεν γνώριζα κανέναν άλλο που να είχε παίξει έστω κι ένα δευτερόλεπτο FIFA 07, είχα αρχίσει να αμφιβάλλω μήπως έχω ενθουσιαστεί άδικα με τα νέα χαρακτηριστικά και τελικα αποδειχθεί στην πορεία ένα ακόμα FIFA...

Η μόνη διαφωνία μου που το επεσήμανα και στο review, είναι "η κακή χρήση (ή μάλλον, η… μη χρήση) του κανονισμού του πλεονεκτήματος από τον διαιτητή, αφού πολλές φορές, παρόλο που εμφανιζόταν το σχετικό εικονίδιο και η μπάλα κατέληγε σε συμπαίκτη μου έτοιμο να ξεχυθεί στην αντεπίθεση, ο διαιτητής με ανέκοπτε σφυρίζοντας φάουλ υπέρ μου, ενώ κάποια στιγμή έδωσε φάουλ σε ένα τάκλιν που είχε γίνει πριν από 5-6 φάσεις!"

Υ.Γ: Τελικά, τσάμπα μας το έστειλε η ΕΑ και τσάμπα έριξα τα ξενύχτια για να το γράψω... Δεν θα μπει στο επόμενο τεύχος, αλλά στου Νοεμβρίου... Μάλλον ους μπέρδεψε ο τίτλος γιατί έγραφε 07...

Δημοσ.

omg re priv!

pou tis vrikes re!?

Χαίρομαι που όσα παρατηρήσατε κι εσείς τα είχα γράψει στο review όταν μυ είχαν στείλει το παιχνίδι...

Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδή τότε δεν είχε βγει ούτε το demo και δεν γνώριζα κανέναν άλλο που να είχε παίξει έστω κι ένα δευτερόλεπτο FIFA 07, είχα αρχίσει να αμφιβάλλω μήπως έχω ενθουσιαστεί άδικα με τα νέα χαρακτηριστικά και τελικα αποδειχθεί στην πορεία ένα ακόμα FIFA...

Η μόνη διαφωνία μου που το επεσήμανα και στο review, είναι "η κακή χρήση (ή μάλλον, η… μη χρήση) του κανονισμού του πλεονεκτήματος από τον διαιτητή, αφού πολλές φορές, παρόλο που εμφανιζόταν το σχετικό εικονίδιο και η μπάλα κατέληγε σε συμπαίκτη μου έτοιμο να ξεχυθεί στην αντεπίθεση, ο διαιτητής με ανέκοπτε σφυρίζοντας φάουλ υπέρ μου, ενώ κάποια στιγμή έδωσε φάουλ σε ένα τάκλιν που είχε γίνει πριν από 5-6 φάσεις!"

Υ.Γ: Τελικά, τσάμπα μας το έστειλε η ΕΑ και τσάμπα έριξα τα ξενύχτια για να το γράψω... Δεν θα μπει στο επόμενο τεύχος, αλλά στου Νοεμβρίου... Μάλλον ους μπέρδεψε ο τίτλος γιατί έγραφε 07...

ontws auto me to pleonektima etsi einai...

Elpizw na to ftiaksoun me kana update giati einai ligo akyro.

Δημοσ.

Mε εχετε μπριζωσει αν και φανατικος PES να μιλησω στον Θειο αλλα ειναι και αυτη η εξεταστικη...ας μην την καψω..μετα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...