Olorin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 nzeppos, αυτό που λέω, είναι ότι για πρώτη φορά από τότε που βγήκε το PES3 για PC, έχω όρεξη να ξαναπαίξω ένα FIFA ΚΑΙ μετά το πέρας του review... Γιατί μέχρι τώρα, έπαιζα ίσα-ίσα για να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη άποψη για να γράψω το review και μετά δεν το ξανάγγιζα (άντε για να φτιάξψ κανα mod, το πολύ-πολύ...) Η πρόοδός του φέτος πάντως, είναι τόσο μεγάλη, που το ξανάκανε διασκεδαστικό και δεν με χαλάει να παίζω μερικά παιχνιδάκια για διάλειμμα από το PES (αν τρως κάθε μέρα το αγαπημένο σου φαγητό, κάποια στιγμή μια αλλαγή είναι ευπρόσδεκτη...) Ουδέποτε όμως ισχυρίστηκα (ούτε ο Blackjim από ό,τι κατάλαβα...) ότι το FIFA έγινε καλύτερο PES... Άλλο "καλό" κι άλλο "καλύτερο από το PES"... μην τα συγχέεις...
mandipl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 molis to dokimasa kai ego . den mporo na po oti enthousiastika alla den einai kai asximo . vevea thelo na pisteyo oti ta grafika ayta den tha exoun kamia sxesi me to pragmatiko etsi?? i moni veltiosi pou eida einai stis diekdikiseis kefalion kai to stoparisma . kata ta alla den eida kati allo
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν είπατε ότι είναι καλύτερο από το PES, αυτό το κατάλαβα. Η διαφωνία μου έγκειται στο ότι δεν πιστεύω ότι έχουν "μικρή διαφορά". Και συμφωνώ ότι το παιχνίδι είναι καλό, είναι οπωσδήποτε διασκεδαστικό. Όπως όμως είπε κι ο kirileman, εδώ καλά καλά δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε όσο θέλουμε με τα PES/WE, θα κάτσουμε να παίξουμε και δεύτερο ποδοσφαιράκι ; Υπό αυτή την έννοια την παρούσα στιγμή με ενδιαφέρει ποιό από τα δύο είναι το καλύτερο και όχι αν αξίζουν και τα δύο, το ένα πιο πολύ από το άλλο. Κατά τ'άλλα πάω να παίξω άλλο ένα ημίχρονο FIFA.
Blackjim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 nzeppo , kapoioi alloi omws exoun xrono kai gia 2 kai gia 3 paixnidia :D :D Egw sovara to lew oti einai mikri i diafora. Dld , xtes epaiksa seri to PES5 , to Fifa07 kai to Fifa06WC sto 360. Se gameplay loipon , to Fifa 06 WC einai poly makria , to paratas se misi wra. To fifa07 antitheta nomizw oti einai poly kalo. Sigoura oi passes tou theloun douleia akomi , opws kai ta sout ligo. Alla perimenw tin 360 ekdosi na doume an exoume kati diaforetiko, kathws polla eipane gia ta ball physics ktl. Ara otan lew konta to ennow Ennoeitai pws pros to paron to PES5 einai i koryfi. Alla ton epomeno mina tha exoume ateleiwtes wres testing gia na vorume poios einai o epomenos vasilias :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wintermute23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Exw bare8ei pia me auto to zhthma!!!! Oi PESades lene tous FIFAdes kollhmenous alla einai oi prwtoi pou 8aboun thn ka8e ekdosh tou FIFA xwris na thn exoun dei.Osoi ws twra lene pws to FIFA 07 den exei allages apo ta prohgoumeno einai ti na pw.... To poio realistiko podosfairaki einai auto pou paizeis me tous filous sou sthn alana!!! Auto pou 3erw einai pws to FIFA 07 prosferei to gameplay tou PES,poio alh8ofanes gameplay xwris stantar tropous skorarismatos kai 51 au8entika ghpeda + kammia 20aria au8entikes ligkes!!!Ara sunolika to PES to skizei,toulaxiston fetos! Egw proswpika opws kai polloi filoi mou goustaroume na paizoume diplo kai na pername kala para na mas spane ta neura apo "straboklwtsies" pou uparxoun bebaia kai sto FIFA kai fusika einai euprosdektes!! Ofeiloume oloi na dextoume oti to FIFA einai pleon to pio oloklhromeno paixnidi podosfairou!!
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Το FIFA 07 (όπως και τα προηγούμενα της σειράς) υπερτερεί απόλυτα σε οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το gameplay. Από τη στιγμή που η μπάλα είναι μέσα στο γήπεδο, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν κάποιοι να το προτιμούν από το PES. Δεν καταλαβαίνω, ωστόσο σέβομαι την άποψη αυτή... και συμφωνώ ότι το FIFA 07 έχει αρκετές διαφορές από το 06, είναι σαφώς καλύτερο από πέρσι και αυτό είναι καλό για όλους. Γιατί κάνει κάτι που δεν κάνει το PES, εξελίσσεται. Θεωρώ ότι τα PES/WE έχουν βαλτώσει σε πολλούς τομείς εδώ και χρόνια και δεν βλέπω πώς αλλιώς θα πάρουν τα πάνω τους. Δεν θέλω να καταδικάσω το FIFA 07, για κάθε αγώνα που παίζω στο -σε πολλά σημεία εκνευριστικό- PES 5 θα κάτσω να παίξω κι ένα ημίχρονο του FIFA 07 demo μπας και το συνηθίσω. Αλλά κάτι δεν μου πάει καλά. Κάτι δεν μου αρέσει πάλι. Και δεν είμαι χθεσινός στα FIFA, από την πρώτη τους έκδοση τα παίζω, από το '94 (και ποδοσφαιράκια γενικά από το Match Day 1). Μέχρι το FIFA 2003 τα έλιωνα, μόλις τότε ανακάλυψα το PES 3. Υπό αυτή την έννοια δεν είμαι ούτε παλιός στα PES, ούτε φανατικός της KONAMI. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να υποστηρίξω το FIFA στον τομέα του gameplay.
thanocaster Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μόνο εμένα τα καινούργια ποδοσφαιράκια μου φαίνοντα πολύ μέτρια (και εννοώ ΟΛΑ). Ο υπό συζήτηση ρεαλισμός είναι απών σε κάθε επίπεδο του παιχνιδιού (και στο FIFA και στο PES), η AI απαράδεκτη και μακράν το πιο εκνευριστικό ότι όσο δυσκολεύει το επίπεδο αντί να γίνεται καλύτερη η αντίπαλη ομάδα, πατώνει η δικιά σου. Δε λέω ότι δεν διασκεδάζω με τα ποδοσφαιράκια που βγαίνουν ή ότι δεν υπάρχει πρόοδος σε σχέση με τα προηγούμενα, αλλά αλήθεια πιστεύει κανείς ότι για τα χρόνια ωρίμανσής τους (πάνω από 10 χρόνια έκαστο) είναι ικανοποιητικό το επίπεδο τους; :|
brandon Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 As po kai ego tin gnomi mou!! Den xero giati alla to demo tou fifa mou fanike fobero! An kai to pro ta teleutaia xronia den to allazo... AN kai to paixnidi einai etsi ... tote mallon tha exo problima. H gnomi mou einai oti to fifa apektise pio realistiko gameplay. Nomizeis oti mporeis na baleis apo pantou goal kai oi kontres einai pio amfiropes. Bebaia auto pou tha pexei megali simasia xerete pio einai? Ta mods!!! Giati an sto pro exo elliniko protathlima,fones ton filathlon,kainourgies metagrafes... giati na pexo to fifa kai na pezo mono me ton olympiako(nai ennoeitai pos tha pezo mono me ton protathliti ) apenanti se alles xenes omades? An ftiaxtei lipon mod gia to kainourgio fifa tote mallon tha exoume allages ston xoro tou pc football gaming .. Auta
gameover Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 το fifa 2007 ειναι αυτη τη στιγμη το καλυτερο ποδοσφαιρακι που υπαρχει.ευτυχως γιατι δεν αντεχω να βλεπω τα τρισαθλια γραφικα του pes
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μόνο εμένα τα καινούργια ποδοσφαιράκια μου φαίνοντα πολύ μέτρια (και εννοώ ΟΛΑ). Ο υπό συζήτηση ρεαλισμός είναι απών σε κάθε επίπεδο του παιχνιδιού (και στο FIFA και στο PES), η AI απαράδεκτη και μακράν το πιο εκνευριστικό ότι όσο δυσκολεύει το επίπεδο αντί να γίνεται καλύτερη η αντίπαλη ομάδα, πατώνει η δικιά σου. Δε λέω ότι δεν διασκεδάζω με τα ποδοσφαιράκια που βγαίνουν ή ότι δεν υπάρχει πρόοδος σε σχέση με τα προηγούμενα, αλλά αλήθεια πιστεύει κανείς ότι για τα χρόνια ωρίμανσής τους (πάνω από 10 χρόνια έκαστο) είναι ικανοποιητικό το επίπεδο τους; :| θα συμφωνήσω απόλυτα ..! η απάντηση ειναι ΟΧΙ..
adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 1 παιχνιδι επαιξα και μου φανηκε καλο νομιζω ξεφυγε απο τα αθλια παλια ΦΙΦΑ σαν αντιγραφη του PES φαινεται
Wintermute23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Erwthsh krisews: Einai toso kako na antigrafei to FIFA to PES??? Emas tous gamers mas endiaferei to teliko apotelesma.As paroun ta kalytera stoixeia apo ta duo paixnidia kai as ftia3oun to kalutero paixnidi.Giati kai ta duo exoun para polu kala stoixeia.Kai auto pou blepw einai pws h EA deixnei pws 8elei to FIFA na ginetai olo kai kalutero se anti8esh me to PES pou exei meinei kapws stasimo.Den lew,oswn afora to gameplay to PES den xreiazetai foberes allages,alla uparxoun kai alla pragmata pou sun8etoun thn eikona enos paixnidiou pleon,bl. adeies,ghpeda,grafika...
nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Συμφωνώ και επαυξάνω ότι είναι πολύ καλό το ότι το FIFA παίρνει στοιχεία από το PES (μακάρι να συμβεί και το αντίθετο). Για τα γραφικά έχω μια μικρή ένσταση μιας και μου αρέσουν περισσότερα τα -στάσιμα- γραφικά του PES, αλλά κατά τ'άλλα το ιδανικό για όλους μας θα ήταν κάποια στιγμή τα δύο ποδοσφαιράκια να...συγχωνευθούν σε ένα. Όχι ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, αλλά θα ήταν το ιδανικό νομίζω, αυτό που λέει και ο φίλος Wintermute23.
Blackjim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 e nai re seis , to PES pane na antigrapsoun. Alla fysika ki egw nomizw pws kala kanoun. Kai na exoume pleon enan antagwnismo mpas kai doume kalytera games! Kai gia grafika auto tou PC einai aparadekto. Eipame , na doume tou 360 kai meta ta leme
overclocker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Απόλυτο ποδοσφαιράκι: Γραφικά: FIFA Series Gameplay: PES Series Commentary: Actua Soccer Series Πάντως το θέμα δεν είναι ποιός αντιγράφει ποιόν, το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έχω μετοχές ούτε στην EA (την οποία αντιπαθώ προσωπικά), ούτε στην KONAMI. Αν κάποιο καταφέρει να συνδυάσει τα παραπάνω τότε θα είναι το απόλυτο football game. Και θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι για 10 χρόνια εξέλιξης ήμαστε λίγο πίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.