Blackjim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 αυτό που παρατηρώ εγώ ειναι η κίνηση του παιχνιδιού που αυτη την φορά ειναι smooth!!! ναι καλά ακούσατε ..!Δεν το είχα δεί αυτό σα παλίοτερα φιφα..βάλανε 'βουτυρο στο ψωμί τους' Επίσης ναι σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τα διχτια κουνιούνται..!!!! ναι ναι ναι το κατάλαβαν οτι τα διχτια δεν ειναι απο σύρμα!!! Αυτό που με χάλασε λίγο ειναι οτι στα κοντινά πλανα πέφτει πολύ το frame rate..στα 15..ενώ κατα την διάρκεια του αγώνα που το έχω στο full graphics ειναι σταθερά 59-60 fps.. nai , ta dixtya einai poly realistic!! :Dkala , gia ta grafika asto. An deis se mena pws ta paizei :P Perimenw na dw sto 360 ti tha kanoun... Perimenw poly kalo apotelesma ekei. Sto PC de prokeitai na asxolithw... einai kapws athlio.
Wintermute23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Παρατηρησε κανεις πως στα cut-scenes εχει depth of field και HDR-Bloom?? Μακαρι τα γραφικα να ηταν ετσι και κατα τη διαρκεια του αγωνα! Παντως στα σημαντικα στοιχεια του παιχνιδιου,μπορω να πω πως εχουμε μπροστα μας το ποδοσφαιρακι της χρονιας.Εχει ολα τα καλουδια της ΕΑ,βλ. αδειες,γραφικα,παρουσιαση και πλεον πολυ καλο manager mode,σε συνδυασμο με το ομολογουμενος ρεαλιστικοτατο gameplay της KONAMI. Απο εμενα πολλα μπραβο στην EA!!
The_Sheep Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 nai kalo einai , alla emena oi pektes mou fanikan ligo "likoi" . diladi kontoi kai psilodiskinitoi, mexri na stripsoun ftiaxno frapedaki. san na min exoun mesi einai
tommy_angelo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά όλα αυτα αλλα το demo των 222 mb πως το κατεβάζεις? Πατάω το link και μου κατεβαίνει ενα αρχείο. Τι να κάνω?
Blackjim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Παρατηρησε κανεις πως στα cut-scenes εχει depth of field και HDR-Bloom??Μακαρι τα γραφικα να ηταν ετσι και κατα τη διαρκεια του αγωνα! Syggnwmi , auta ypotithetai oti einai ta high quality grafika stin ekdosi gia PC???? Kai mena etsi mou ta vgazei kai nomiza exw provlima me to PC mou!! Deite ligo screenshot apo to 360, sovara milame twra? An einai etsi sto 360 milame gia 5 genies panw apo tou PC :P
Wintermute23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Οι εικονες που παραθετεις ειναι pre-rendered!!! Δεν θα ειναι ετσι τα γραφικα σε καμμια κονσολα!
Blackjim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Οι εικονες που παραθετεις ειναι pre-rendered!!!Δεν θα ειναι ετσι τα γραφικα σε καμμια κονσολα! Kala , den eipa etsi akrivws Alla to Fifa 06 WC sto 360 itan poly konta , pistepse me.
Wintermute23 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Το εχω παιξει το World Cup στο X-Box και πραγματικα εχει πολυ καλα γραφικα.Μακαρι να ηταν ετσι και στο PC.Απορω ποσο χαμηλα βαζει τα requirements η ΕΑ..
Olorin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 mipws re Olorin na mas to steileis esy? :PKi egw tha sou steilw ena review gia antallagma :P Και να'θελα, δεν θα μπορούσα... Βλέπεις, η δημοσιογραφική κόπια έχει ειδικό κωδικό online ενεργοποίησης ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά... (Άλλωστε, το review το έχω γράψει εδώ και 3-4 μέρες... Αλλιώς, ίσως σκεφτόμουν την προσφορά σου για να γλιτώσω λίγο χρόνο ελέω εξεταστικής...:-P)
kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Αν είναι τόσο καλό όσο λέτε, θα του αφιερώσω... 20 λεπτά αντί για 10! Παραπάνω δεν παίζει. Εδώ έχω το WE10 και κάθεται λόγω χρόνου, θα ασχολήθω με fifa; ...(όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή μου τη σπάει που είναι υπερβολικά γρήγορο, ελπίζω το pes6 να είναι πιο αργό...γμ τις απαιτήσεις της "fastfood πιτσιρικαρίας" που μου χαλάνε το παιχνίδι)
Blackjim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Και να'θελα, δεν θα μπορούσα... Βλέπεις, η δημοσιογραφική κόπια έχει ειδικό κωδικό online ενεργοποίησης ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά... (Άλλωστε, το review το έχω γράψει εδώ και 3-4 μέρες... Αλλιώς, ίσως σκεφτόμουν την προσφορά σου για να γλιτώσω λίγο χρόνο ελέω εξεταστικής...:-P) eixa elpides dld ,e ? :p Pantws opws eipa , sto PC de tha asxolithw, mou fainetai panathlio. Sto 360 to perimenw pws kai pws ( ekei na sou kanw review an thes :mrgreen: )
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Αν είναι τόσο καλό όσο λέτε, θα του αφιερώσω... 20 λεπτά αντί για 10! Παραπάνω δεν παίζει. Εδώ έχω το WE10 και κάθεται λόγω χρόνου, θα ασχολήθω με fifa; ...(όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή μου τη σπάει που είναι υπερβολικά γρήγορο, ελπίζω το pes6 να είναι πιο αργό...γμ τις απαιτήσεις της "fastfood πιτσιρικαρίας" που μου χαλάνε το παιχνίδι) Έτσι, πέστα χρυσόστομε! Το κατεβάζω κι εγώ τώρα να το τσεκάρω και θα φάει uninstall μόλις βγει το "πραγματικό ποδοσφαιράκι".
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Οκ, το έβαλα, έπαιξα 2-3 παιχνίδια. Δεν θα κάνω καμία κριτική, απλώς θα συνιστούσα το εξής: 1) Βάλτε να παίξετε 2 αγώνες PES 5 (να μην πω WE9LE ή WE10 που ναι μεν είναι καλύτερα αλλά δεν τα έχουμε όλοι). 2) Αμέσως μετά βάλτε να παίξετε 2 παιχνίδια FIFA 07. 3) Προσπαθήστε να βγάλετε αντικειμενικά συμπεράσματα (δύσκολο μιας και όλοι μας έχουμε προκαταλήψεις και παλιές συνήθειες). Θα καταλάβατε που το πάω... (Eναλλακτικά μπορείτε να βάλετε και PES 3, το πρώτο pro evo που βγήκε σε PC. Το αποτέλεσμα θα είναι περίπου το ίδιο).
Blackjim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 3) Προσπαθήστε να βγάλετε αντικειμενικά συμπεράσματα (δύσκολο μιας και όλοι μας έχουμε προκαταλήψεις και παλιές συνήθειες). Θα καταλάβατε που το πάω... (Eναλλακτικά μπορείτε να βάλετε και PES 3, το πρώτο pro evo που βγήκε σε PC. Το αποτέλεσμα θα είναι περίπου το ίδιο). Giati dld , den eimaste "antikeimenikoi"??Les kai exw metoxes tis konami kserw gw. Kai xtes pou irthe enas filos mou ( kollimenos teleiws me to PES ) paiksame ligo to fifa07 diplo kai to vrike poly kalo. Kai ksanalew , i ekdosi sto 360 kata tin gnwmi mou tha einai akomi kalyteri. Nomizw i diafora PES6 - Fifa07 sto 360 tha einai poly mikri. Enas minas apomenei na doume... na dw pws tha kanoume ypomoni
nzeppos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 ΟΚ, λάθος μου, ξεχάστε τα "αντικειμενικά" συμπεράσματα, μην προσβάλλουμε και κανέναν. Ούτε κι εγώ τα παίρνω από την ΚΟΝΑΜΙ βρε παιδιά αλλά η διαφορά εξακολουθεί να μου φαίνεται αβυσσαλέα. Δηλαδή τι θα διορθωθεί αν πάλι πούμε ότι "ναι, το FIFA συνεχίζει να βελτιώνεται" αλλά τελικά ξαναγυρίσουμε στο PES (που είμαι 100% πεπεισμένος ότι αυτό θα γίνει). Τελοσπάντων, μιας και ο τίτλος του thread είναι Fifa 07, δεν είναι σωστό να αρχίσουμε το θάψιμο, οπότε το κόβω κι εγώ. Το παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα αρέσει σε πολλούς φίλους εδώ μέσα. Όσο έχω παίξει έχει κάποια καλά στοιχεία αλλά μεγάλο μειονέκτημα νομίζω ότι είναι η ταχύτητα του παιχνιδιού, το κάνει λίγο αφύσικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.