Προς το περιεχόμενο

Fifa 07

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

apla h ka8e pio kainouria Dx9.0c ekdosh kapoia micro-updates exei...

Egw nomiza pws to palikari eixe akribws tin idia perasmenh sto mhxanhma tou me authn pou h8ele na kanei install. (ws pros to built Number)

Anyway, den xalase kai o kosmos

Δημοσ.

Η ειρωνία είναι οτι το nba live 07 παίζει μια χαρά με αυτήν την έκδοση,ενώ ανάλογο πρόβλημα είχα και με το demo του fifa την στιγμή που έπαιζε κανονικά σε άλλους γνωστούς..Θα δοκιμάσω να κάνω το update και βλέπουμε,thanks anyway!

Δημοσ.

Δν έχω προβλήματα με το παιχνίδι,τρέχει κανονικά.Είναι λίγο πορωτικό αφού δν έχω παίξει το προ6 ακόμα!Το ωραίο είναι το career mode,που έχει βάθος,αφού είναι ο βασικός ρόλος του παιχνιδιού!

Δημοσ.

Παιδιά, ελπίζω να είναι επιτρεπτή ερώτηση, έχω το fifa ripped χωρίς commentary και video αλλά άκουσα ότι υπάρχει expansion. Που μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω στο φόρουμ,πώς μπορώ να κάνω και να παίξω direct ip,αλλά δν βρίσκω.Βρίσκω τν ip μ από το show***,αλλά παρακάτω τί γίνεται;

Δημοσ.

ennoousa xoris to patch . to leo giati prospathontas na valo to patch den mou anagnorizei to exe (einai no-cd exe) . kai kanontas paste ayto pou vriskete mesa sto cd pali den to dexete os original . opote mallon tha prepei na xanakano installation

Δημοσ.

Εχω εγκαταστησει την τελευταια εκδοση του DX 9.0c αλλα παρολαυτα το fifa07 μου λέει οτι πρεπει να εγκαταστησω το DX 9.0c και επισης εκει που μου λεει να συμφωνησω η να διαφωνησω το κειμενο απο επανω δεν εμφανίζεται.Τι μπορει να φταει????

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...