Προς το περιεχόμενο

Fifa 07

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ti me eftiakse sto neo fifa:

1) Oi termatofulakes kanoun la8h, mou exei tuxei h mpala na pernaei katw apo ta podia tou, h' na kanei tou feugei mesa apo ta xeria,h' na kanei la8os metabibash me ta xeria panw se paikth mou!To briskw apoluta realistiko!

2) oi termatofulakes peftoun epishs polu realistika, kai den apogeiwnontai sto gamma les kai forane ta elathria tou sport billy katw apo ta papoutsia...

Ti me xalase?

Den exei opws eipate kai eseis, meta to pleonektima o diaithths na dinei kapoia karta se faoul pou egine pio nwris!

Epishs, oi panugirismoi einai polu spastikoi kai idioi!

Auta pros stigmhn, an 8umh8w kai kati allo, 8a enhmerwsw!

Δημοσ.
na fantastw oti to hamachi einai programma gia na paizoyme online alla san na einai lan?ginetai kai se alla paixnidia(px pro?)

Το pro δεν έχει επιλογή για LAN, οπότε δυστυχώς είμαστε όμηροι των άθλιων servers της KONAMI. Είδα πάντως το FIFA σε X360 και είναι εντελώς άλλο παιχνίδι. Πάντως πιστεύω ότι παρ' ό,τι όλες οι αλλαγές που έκαναν οι τύποι από το PES4 στο PES5 ήταν αρνητικές ενώ το αντίθετο ισχύει για το FIFA που βελτιώθηκε πολύ, το PRO συνεχίζει να έχει πιο "βαθύ" gameplay. Μπράβο πάντως στην ΕΑ που το παλεύει, αντίθετα με τη ΚΟΝΑΜΙ που τα 'χει κάνει σκατά τελευταία.

Δημοσ.

ego tha simfoniso me ton N1ghtW0lf gia tous panigirismous kai gia tous termatzides.alla afto to ligo pou epeksa mou tin spaei oti den mporeis na kaneis triples prospoihseis opos sto pro.kai kati allo pou paratirisa eine oti taleporei poli to skliro mou disko.otan pezeis o diskos se kapia diastimata akougete san mpoulntoza.xtypaei entona kai mono se afto to pexnidi.entometaksi o diskos eine kainourios kai doulevei apsoga.den ksero an to exei dei kaneis afto to fenomeno?

Δημοσ.

Δεν το έχω παίξει το παιχνίδι (και το θεωρώ λίγο απίθανο να το νοικιάσω, έστω και για να το δω), αλλά ακόμα φαίνεται να έχει τρελά λάθη σε βασικά σημεία του... από τα gif που έκανε post ο privateer, στα περισσότερα η μπάλα παίρνει εξωπραγματικά φάλτσα... ενώ σε ένα (κάπου στη μέση) που ένας παίχτης της milan κάνει ένα μονοκόματο από μακριά, η μπάλα χτυπάει στο ένα δοκάρι και μέχρι να φτάσει στο άλλο δοκάρι έχει σταματήσει να κυλάει!!! Μιλάμε για φυσική της μπάλας από άλλο πλανήτη!!

Δε λέω, η EA κάθε χρόνο παρουσιάζει μεγαλύτερες και περισσότερες βελτιώσεις από την KONAMI, αλλά πραγματικά το fifa μου θυμίζει κάτι ποδοσφαιράκια που παίζαμε στα arcade πριν πολλά χρόνια (super sidekicks, world cup 90 κλπ) που δεν έπαιζες ποδόσφαιρο, απλά έπρεπε να μάθεις πώς να βάζεις γκολ...

Όπως είπα, δεν το έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα και μετά από αυτά που είδα και παρατήρησα, θα το σκεφτώ πολύ να το εγκαταστήσω... έτσι ήλπιζα και για το fifa 06 πέρσι και άντεξε 20' στο σκληρό δίσκο μου (μαζί με το χρόνο της εγκατάστασης!!)...

Δημοσ.

dwstou mia eukairia kai isws allakseis gnwmh...

balto kai paikse 2-3 paixnidia, 8a katalabeis tis diafores...

Egw pros stigmhn, paizw auto, kai anamenw to pro6 na dokimasw!

Oxi oti einai kapoio trelo kai gamato podosfairaki, alla paizontas to 8a deis, oti se merika shmeia einai pragmatika polu kalo...

PS. Oso gia to fifa 06, den mporw na sumfwnhsw kai egw mazi sou, kai egw to ebala na paiksw, to krathsa 3 lepta (kai an) kai to esbhsa...

Δημοσ.

Fifa 07 = το μονάδικο παιχνίδι εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια που κατάφερε να κρεμάσει το pc Μου! Εύγε!!

Oblivion, Call of Juarez, Just Cause klp klp τρέχουν όλα άψογα!

( 3500+, 2GB ram, x1900xt )

Το Φίφα όμως τα κατάφερε! Με το που πάει να φορτώσει παιχνίδι κ δείχνει την 1η εικόνα του σταδίου Κρεμάει!!

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Fifa 07 = το μονάδικο παιχνίδι εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια που κατάφερε να κρεμάσει το pc Μου! Εύγε!!

Oblivion, Call of Juarez, Just Cause klp klp τρέχουν όλα άψογα!

( 3500+, 2GB ram, x1900xt )

Το Φίφα όμως τα κατάφερε! Με το που πάει να φορτώσει παιχνίδι κ δείχνει την 1η εικόνα του σταδίου Κρεμάει!!

:lol: :lol: :lol:

Έχεις δοκιμάσει να κλείσεις τα depth of field και post fx από το ...\data\cmn\cfg_pc_h.ini ? (ή τελοσπάντων όποιο detail χρησιμοποιείς). Υπάρχει το γνωστό bug με τις ati. Και σε μένα κρεμάει αν έχω το antialiasing ανοιχτό και δεν φτιάχνει ούτε με το παραπάνω "πείραγμα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...