agoraki_23 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μόλις σύνδεσα το νέο μου DVD Writer και μου εμφανίζετε ένα μεγάλο πρόβλημα... Στα μέσα της αντιγραφής ενός DVD ή προς το τέλος μου κάνει restart αυτόματα και όταν ξαναμπαίνει στα windows μου λέει ότι το σύστημα έχει ανανήψει από ένα σοβαρό σφάλμα... Ποιο πιθανόν είναι το πρόβλημα? Βοηθήστε με γιατί δε ξέρω τι να κάνω.. Μου βγάζει κάτι για sysdata πρόβλημα στις επιλογές της ανάνηψης.
agoraki_23 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Αυτά τα λάθη μου βγάζει...Τι παίζει? Ξέρει κανείς? C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9b22.dir00\Mini080406-07.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WER9b22.dir00\sysdata.xml
agoraki_23 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δηλαδή τι απαιτήσεις σε τροφοδοτικό θέλουν τα καινούρια writer? Είχα ένα plextor χωρίς τέτοιο πρόβλημα. 300 watt τροφοδοτικό έχω,και αν και παλιό σύστημα ποτέ δεν είχα προβλήματα επαννεκινήσεων με συσκευές.
blackwar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Το ότι δεν είχες ποτε πρόβλημα δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις στο μέλλον (όπως τώρα) εξαλλου όλες οι συσκευές έχουν κάποιο χρόνο ζωής μετά από κάποια χρήση. Οποτε μάλλον παραδίδει πνεύμα το τροφοδοτικό σου… Εκείνο που μπορείς να κάνεις για να το δοκιμάσεις είναι να βγάλεις την τροφοδοσία από κάποια συσκευή π.χ δεύτερος σκληρός και να δοκιμάσεις να αντιγράψεις και να δεις αν σου κάνει τα ίδια.
blackstar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Den einai 8ema apaitiseon to dvd-rw, px mia 6600GT to 300w trofodotiko to stelni adiabasto. H kaliteri lisi einai na to baleis se ena alo pc, kai an ekei pe3i sosta tote 8es neo trofodotiko .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.