agoraki_23 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Έχω αγοράσει το LG GSA-Η20 Μultilightscribe,προσπαθώ να εκτυπώσω πάνω σε ένα DVD το οποίο είναι printable και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα surething cd labeler 4se και από όποια πλευρά κι αν βάλω το DVD για εκτύπωση μου βγάζει να βάλω μέσα έναν εκτυπώσιμο δίσκο .Μήπως υπάρχουν ειδικοί δίσκοι για lighscribe ή είναι το ίδιο με τους printable? Έχω μπερδευτεί...Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος τι να κάνω για να εκτυπώσω πάνω στο δίσκο?
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ναι είναι ειδικοί δίσκοι για lightscribe όπως αυτός εδώ. Σημείωση: το link παραπέμπει σε DVD labelflash ασύμβατο με lightscribe συσκευές (συμβατό με labelflash συσκευές όπως αυτή.
theo37 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 yπάρχουν ειδικά δισκάκια lightscribe όχι printable
geokokos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 ase pou mexri na sto tiposi tha eixes tiposei 20 aytokolites etiketes megali pata einai gia des kai edo http://www.lightscribe.com/support/index.aspx?id=301 "Q: How long does it take to label a disc? A: Labeling time depends heavily on content, hardware, media and print mode used. Typically for title only content, a labeling time of 2-5 minutes can be expected. For full disc graphics in Best quality mode, labeling times of 20-35 minutes can be expected. ''
wizzy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 !!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Το link του tolis_01 παραπέμπει σε δίσκο LABELFLASH και όχι LIGHTSCRIBE !!!! Τα Labelflash ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΑ με συσκευές εγγραφής δίσκων Lightscribe όπως το LG σου. Το σωστό link είναι αυτό: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DvdCdDvd&cp_id=104785
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ναι, τώρα το πρόσεξα. Thanx! PS: Διορθώθηκε.
agoraki_23 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δηλαδή ρε παιδιά τη πάτησα? Εγώ ήθελα να εκτυπώνω πάνω...Αυτά τα δισκάκια είναι πιο ακριβά... Εγώ νόμιζα ότι αυτό είναι το ίδιο lightscribe και label flash
tolis_01 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Lightscribe και Labelflash ειναι σχεδόν το ίδιο αλλά υποστηρίζονται από διαφορετικές συσκευές. Η δικιά σου παίρνει lightscribe, άρα παίρνεις δισκάκια lightscribe. Τα printable δεν τυπόνονται από το dvd αντιγραφικό αλλά από τον εκτυπωτή.
blackstar Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Lightscribe και Labelflash einai diaforetikotata, apla kai mono blepontas to xroma ths epifanias, syn to labelflash einai mia e3eli3i tou palioy disctatoo ths YAMAHA (an 8ymame sosta).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.