Προς το περιεχόμενο

e-mule problem

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι η ταχυτητα του download στο e-mule ειναι μονο 9kb/s μεχρι 35kb/s ενω εχω adsl 521kb/s{35kb/s ειναι οταν δουλευει μονο το μουλαρι με μονο 1 download τι φορα:neutral: :neutral: :neutral: }

Δημοσ.

πήγαινε στις "Προτιμήσεις", απο εκεί στο "Σύνδεση" και κάνε τις απαραίτητες αυξήσεις στο "Χωρητικότητες" και "Όρια" ...

:-)

Δημοσ.
Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι η ταχυτητα του download στο e-mule ειναι μονο 9kb/s μεχρι 35kb/s ενω εχω adsl 521kb/s τι κανουν τα αλλα 400kb τσαμπα τα πληρωνω {35kb/s ειναι οταν δουλευει μονο το μουλαρι με μονο 1 download τι φορα:neutral: :neutral: :neutral: }

Ρε φιλαρακο ... ΕΛΕΟΣ!

Τα 35kb/s που λες σημαινουν 35 kiloBYTES per second,

η ταχυτητα σου ειναι 512 kiloBITS per second

"Xρυσημη Πληροφορια"====>(8 bits=1 Byte)

*Υ.Γ Μπενε και λιγο στο emule chat, οι οπερς ειναι εκει για να βοηθουν σε θεματα του emule!

Δημοσ.

leo oti to anotero einai 35 {pou pali mikro einai...} alla suxna otan serfaro mazi paei 9 (dominus 3ero poso einai to 1 bit den tha ertheis esu na mou to peis ok???)

Δημοσ.
leo oti to anotero einai 35 {pou pali mikro einai...} alla suxna otan serfaro mazi paei 9 (dominus 3ero poso einai to 1 bit den tha ertheis esu na mou to peis ok???)

Ρε φιλε sorry που στο λεω αλλα εισαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ...

"...poso einai to 1 bit den tha ..." ποσο ειναι το 1 bit ...εεε?

*Διαβασε αυτα που προειπα και παψε να το παιζεις εξυπνος!!

Δημοσ.

μόνο στο μουλάρι χτυπάει 35 max? αν οχι φταίει η σύνδεση σου ή είσαι πάνω σε φορτομένο DSLAM (μάλλον το 2ο)

Επίσης τσέκαρε και τις ταχύτητες σε διαφορετικές ώρες.Λογικά μεταμεσονύχτια θα βαράς κόφτες

Δημοσ.
Ρε φιλε sorry που στο λεω αλλα εισαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ...

"...poso einai to 1 bit den tha ..." ποσο ειναι το 1 bit ...εεε?

*Διαβασε αυτα που προειπα και παψε να το παιζεις εξυπνος!!

re filarako an to epeza e3upnos den tha rotaga!!! oso gia to bit grapse lathos byte ithela na pw

Δημοσ.

Ρίξε μέσα αρκετά ΟΜΟΕΙΔΗ αρχεία (καμμιά 40αριά), και κάνε share μόνο ότι κατεβάζεις. Τα 65ΚΒ είναι το θεωρητικό maximum της 512 γραμμής αλλά παίζουν και τα overheads. Πρακτικά με τον ημίονο (και ανάλογα το dslam) θα πιάνεις μια 50άρα. Υπομονή! Θα αργήσει μεν, θα κατέβει δε! Και μην ξεχνάς- το μουλαριού δεν του αρέσει να το κοιτούν ;)

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τις ρυθμίσεις για το upload. Αν θυμάμαι καλά (πάνε κάτι χρόνια που χρησιμοποιήσα emule), θέτοντας κάποιο όριο στο upload το μέγιστο του download γίνεται μέχρι 4 φορές επί το όριο του upload.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...