manic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι η ταχυτητα του download στο e-mule ειναι μονο 9kb/s μεχρι 35kb/s ενω εχω adsl 521kb/s{35kb/s ειναι οταν δουλευει μονο το μουλαρι με μονο 1 download τι φορα:neutral: :neutral: :neutral: }
mxpert Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 πήγαινε στις "Προτιμήσεις", απο εκεί στο "Σύνδεση" και κάνε τις απαραίτητες αυξήσεις στο "Χωρητικότητες" και "Όρια" ...
DOMINUS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι η ταχυτητα του download στο e-mule ειναι μονο 9kb/s μεχρι 35kb/s ενω εχω adsl 521kb/s τι κανουν τα αλλα 400kb τσαμπα τα πληρωνω {35kb/s ειναι οταν δουλευει μονο το μουλαρι με μονο 1 download τι φορα:neutral: :neutral: :neutral: } Ρε φιλαρακο ... ΕΛΕΟΣ! Τα 35kb/s που λες σημαινουν 35 kiloBYTES per second, η ταχυτητα σου ειναι 512 kiloBITS per second "Xρυσημη Πληροφορια"====>(8 bits=1 Byte) *Υ.Γ Μπενε και λιγο στο emule chat, οι οπερς ειναι εκει για να βοηθουν σε θεματα του emule!
greekboy Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 και παλι το μαξιμουμ της 512 ειναι 60-62.....και το 35 λιγο ειναι...
mxpert Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 σωστός ο dominus αλλά πάλι πρόβλημα ταχύτητας έχει !
manic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 leo oti to anotero einai 35 {pou pali mikro einai...} alla suxna otan serfaro mazi paei 9 (dominus 3ero poso einai to 1 bit den tha ertheis esu na mou to peis ok???)
DOMINUS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 leo oti to anotero einai 35 {pou pali mikro einai...} alla suxna otan serfaro mazi paei 9 (dominus 3ero poso einai to 1 bit den tha ertheis esu na mou to peis ok???) Ρε φιλε sorry που στο λεω αλλα εισαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ... "...poso einai to 1 bit den tha ..." ποσο ειναι το 1 bit ...εεε? *Διαβασε αυτα που προειπα και παψε να το παιζεις εξυπνος!!
Mystirios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 μόνο στο μουλάρι χτυπάει 35 max? αν οχι φταίει η σύνδεση σου ή είσαι πάνω σε φορτομένο DSLAM (μάλλον το 2ο) Επίσης τσέκαρε και τις ταχύτητες σε διαφορετικές ώρες.Λογικά μεταμεσονύχτια θα βαράς κόφτες
NOPSTRIM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 To oti paizei rolo kai me poso to perneis apo ton allo, to exete skeutei? Kales oi ri8miseis alla an o allos einai ta zoa mou arga...
manic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Ρε φιλε sorry που στο λεω αλλα εισαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ..."...poso einai to 1 bit den tha ..." ποσο ειναι το 1 bit ...εεε? *Διαβασε αυτα που προειπα και παψε να το παιζεις εξυπνος!! re filarako an to epeza e3upnos den tha rotaga!!! oso gia to bit grapse lathos byte ithela na pw
asmilon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 H 512αρα ADSL ειναι 512ΚBit/sec ή 64 ΚΒyte/sec, αλλα ειναι θεωρητικο δε πιανεις τοσο πολυ, παντα λιγο παρακατω...
Litost Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Ρίξε μέσα αρκετά ΟΜΟΕΙΔΗ αρχεία (καμμιά 40αριά), και κάνε share μόνο ότι κατεβάζεις. Τα 65ΚΒ είναι το θεωρητικό maximum της 512 γραμμής αλλά παίζουν και τα overheads. Πρακτικά με τον ημίονο (και ανάλογα το dslam) θα πιάνεις μια 50άρα. Υπομονή! Θα αργήσει μεν, θα κατέβει δε! Και μην ξεχνάς- το μουλαριού δεν του αρέσει να το κοιτούν
takis456 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και τις ρυθμίσεις για το upload. Αν θυμάμαι καλά (πάνε κάτι χρόνια που χρησιμοποιήσα emule), θέτοντας κάποιο όριο στο upload το μέγιστο του download γίνεται μέχρι 4 φορές επί το όριο του upload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.