Προς το περιεχόμενο

Γυναικες και gaming

bianca76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πως φαίνεται ότι δεν έχεις παίξει :D

θυμάμαι κάποτε που υπήρχε community στην Ελλάδα και δεν είχε πάνω απο 50 άτομα max. Ξέρεις γιατί ?Γιατί όποιος καινούριος έμπαινε τα έβρισκε τόσο σκούρα που τα παράταγε.

Μπορεί να το παρατάγανε επειδή δεν τους άρεσαν οι πεντάλφες.Το έχω ακούσει από Ιαχωβά.

'Η καταλάβανε ότι μπορείς να παίζεις και με το ένα χέρι κάνοντας strafe' date='και ρίχνωντας 70 "σφαίρες" χωρίς σταματημό..και αποφάσισαν να παίξουν cs που το targeting είναι επιστήμη,και το strafe όχι κοινή πρακτική.

Χώρια ότι DM Sucks. [/color']

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

bassstarlet μπορεις να βρεις στο internet καποια match videos με τα οποια θα καταλαβεις σιγουρα οτι το quake 3 ηταν (για μερικους ειναι ακομα) μεγαλη επιστημη.

οχι απλα επιστημη. ;)

Δημοσ.
Μπορεί να το παρατάγανε επειδή δεν τους άρεσαν οι πεντάλφες.Το έχω ακούσει από Ιαχωβά.

'Η καταλάβανε ότι μπορείς να παίζεις και με το ένα χέρι κάνοντας strafe' date='και ρίχνωντας 70 "σφαίρες" χωρίς σταματημό..και αποφάσισαν να παίξουν cs που το targeting είναι επιστήμη,και το strafe όχι κοινή πρακτική.

Χώρια ότι DM Sucks. [/color']

η σκέψη που χρειάζεται για να παίξεις dm είναι πολλαπλάσια αυτής που χρειάζεται για να παίξεις cs. To targeting είναι επιστήμη??? Ναι βέβαια όταν ο παίχτης κινείται με την ταχύτητα χελώνας. Έλα βάρα με railgun κάποιον στο quake που έχει πάρει φόρα. Άμα προλάβεις να τον δεις :D .To quake θέλει γερά αντανακλαστικά...Έχεις δει ποτέ quakers μετά από σοβαρούς αγώνες να τρέμουν από την έκριση αδρεναλίνης ??? Όλα τα λεφτά.

Δημοσ.
Εγώ έχω την εξής απορία: Games τις καταφέραμε να παίζουν. Ποδόσφαιρο γιατί δεν μπορούμε να τις κάνουμε να βλέπουν; :mrgreen:

ΥΓ. Εννοείται ότι κάνω πλάκα. Μην αρχίσετε τις θιγμένες απαντήσεις.

Ma giati einai pio ekspines apo emas,kai apodedigmena epistimonika..den einai tixeo oti o pio eksipnos an8ropos ston kosmos.

Siga min katsou na doune 22 hli8ious pou kinigane mia mpala,tous gagsters pou exoune gia epikefalis kai ta provata pou zitokraugazoun stis kerkides..

Δημοσ.
Pes ta re sy....paei to topic mou...klaps,klaps!

:-D αμαν μωρε!! κλαψιαρες γυναικες!! :-D

σιγα τη ζημια που εγινε. :-D (παρεπιπτωντος η γυναικεια αποψη στο θεμα quake ηταν πιο σωστη απο μερικες αντρικες)

ας επανελθουμε ομως στο θεμα.

γραψτε μας λοιπον οι γυναικες:

α) 3 αγαπημενα σας games, και

β) τα 3 τελευταια games που παιξατε.

Δημοσ.
Egw na arxisw na aisthanomai malakas pou den exw dei pote gynaika gamer ? :P

Αυτό διορθώνεται, έλα μια μέρα Νέα Φιλαδέλφεια στο Interspot και θα πήξει το μάτι σου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
:-D αμαν μωρε!! κλαψιαρες γυναικες!! :-D

σιγα τη ζημια που εγινε. :-D (παρεπιπτωντος η γυναικεια αποψη στο θεμα quake ηταν πιο σωστη απο μερικες αντρικες)

ας επανελθουμε ομως στο θεμα.

γραψτε μας λοιπον οι γυναικες:

α) 3 αγαπημενα σας games' date=' και

β) τα 3 τελευταια games που παιξατε.[/quote']

Λοιπόν ξεκινάω εγώ:

α)Titan Quest, Oblivion, Spellforce2

β)Dungeon siege 1-2, MOHAA, Return to Castle Walfenstein

Δημοσ.

Καλα οι γυναίκες παίζουν πολύ... και θα πήξει το μάτι σου... κτλ...

ναι ναι...

...σε λίγο θα βάλουν υπολογιστές και στα μπουρδέλα....

:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...