HomoR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Ego pantos 8a sou protina na paris mia game console...(x360 kata protimisi)kai an sou perisepsoun pare kai kana pc... An den exis dei to live gaming sgo xbo360 sou sinisto na to deis kai meta apofasiseis:) Racing games pezis?
bianca76 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Ego pantos 8a sou protina na paris mia game console...(x360 kata protimisi)kai an sou perisepsoun pare kai kana pc...An den exis dei to live gaming sgo xbo360 sou sinisto na to deis kai meta apofasiseis:) Racing games pezis? Με δυσκολευουνε μωρε, διαφορετικα.... Θα την σκεφτω την προταση σου παντως, ακουγεται ενδιαφερουσα....
Naya Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Παίζω counter strike 3 χρόνια σε female clan. Έχουμε πάρει πολλές διακρίσεις σαν ομάδα σε counterstrike female tournaments, είτε lan είτε online, που γίνονται. Όντως μέρικοι δυσανασχετούν να παίξουν με γυναίκες ένα clan match με την δικιά τους ομάδα. Αλλά τα φέρνει η στιγμή και δεν υπάρχει εκείνη την ώρα άλλη 5άδα και με το ψηστίρη που τους έχουμε κάνει παίζουν τελικά μαζί μας... Όταν τελειώνει το game και φυσικά τους έχουμε πατήσει, έρχονται και μας λένε "Είστε πολύ καλές". Ναι νιώθω υπέρτατη ικανοποίηση όταν γίνεται κάτι τέτοιο και αυτό το έχει προκαλέσει το αντιθετο φύλο. Την λογική σας δεν την καταλαβαίνω. Επειδή έκανε ο θεός και δε προεξέχει κάτι ανάμεσα στα πόδια μου δε μπορώ να κάνω το οτιδήποτε που εσείς το βαφτίζεται δικό σας; Όσον αφορά τα first person shooters δεν είναι μόνο "τρέχεις και σκοτώνεις". Sorry, αλλά εμείς στην clan δεν πάμε έτσι. Πρέπει να σκεφτείς για να βγάλεις ένα plan, όπως επίσης πρέπει να κοπιάσουν να πετύχει το συγκεκριμενο plan στο συγκεκριμένο round και για να δεις ότι δε γίνεται και για να το αλλάξεις εγκαιρα, πάλι μυαλό χρειαζεται. Πρέπει να βρεις την αδυναμία του αντιπάλου μέσα στο map και εκεί να χτυπήσεις. Οπότε γιατί δε μπορώ σαν γυναίκα να παίξω Πι Σι Γκεημ? Δε μου λύπει το μυαλό και επείσης μπορώ να χειρίζομαι το πληκτρολόγιο σε συνδιασμό με το ποντίκι εξίσου καλά με τους άνδρες εφόσον είμαι "άνθρωπος"... P.S.: Αν και cs player (not gamer) δε νομίζω να έβρισα!
tarrasque Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Παίζω counter strike 3 χρόνια σε female clan. Έχουμε πάρει πολλές διακρίσεις σαν ομάδα σε counterstrike female tournaments' date=' είτε lan είτε online, που γίνονται. Όντως μέρικοι δυσανασχετούν να παίξουν με γυναίκες ένα clan match με την δικιά τους ομάδα. Αλλά τα φέρνει η στιγμή και δεν υπάρχει εκείνη την ώρα άλλη 5άδα και με το ψηστίρη που τους έχουμε κάνει παίζουν τελικά μαζί μας... Όταν τελειώνει το game και φυσικά τους έχουμε πατήσει, έρχονται και μας λένε "Είστε πολύ καλές". Ναι νιώθω υπέρτατη ικανοποίηση όταν γίνεται κάτι τέτοιο και αυτό το έχει προκαλέσει το αντιθετο φύλο. Την λογική σας δεν την καταλαβαίνω. Επειδή έκανε ο θεός και δε προεξέχει κάτι ανάμεσα στα πόδια μου δε μπορώ να κάνω το οτιδήποτε που εσείς το βαφτίζεται δικό σας; Όσον αφορά τα first person shooters δεν είναι μόνο "τρέχεις και σκοτώνεις". Sorry, αλλά εμείς στην clan δεν πάμε έτσι. Πρέπει να σκεφτείς για να βγάλεις ένα plan, όπως επίσης πρέπει να κοπιάσουν να πετύχει το συγκεκριμενο plan στο συγκεκριμένο round και για να δεις ότι δε γίνεται και για να το αλλάξεις εγκαιρα, πάλι μυαλό χρειαζεται. Πρέπει να βρεις την αδυναμία του αντιπάλου μέσα στο map και εκεί να χτυπήσεις. Οπότε γιατί δε μπορώ σαν γυναίκα να παίξω Πι Σι Γκεημ? Δε μου λύπει το μυαλό και επείσης μπορώ να χειρίζομαι το πληκτρολόγιο σε συνδιασμό με το ποντίκι εξίσου καλά με τους άνδρες εφόσον είμαι "άνθρωπος"... P.S.: Αν και cs player (not gamer) δε νομίζω να έβρισα![/quote'] πολύ μου άρεσε η διαφορά που λες μεταξύ player και gamer, ο δε gamer ασχολείται με παίγνια (games) ενώ ο player με αγώνες? (In lack of a better word) βασικότατη διαφορά!
s0st0s Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 koitaxte ki ego den eimai kanenas "antraklas" na thelo to aftokinito mou grigoro tin mpira mou pagomeni kai tin ginaika mou kafti..(YEAH!!)..ki ego apo to gimnasio sta net cafe tin evgaza opote opos katalavainete otan protoeida kopeles sto diplano pc na kanoun chat sto IRC epatha plaka... meta vevaia to sinithisa (maresei giati anoigei kai to mati pou kai pou ;-))kai tora kai perissotero apo mena pou kathontai (paizontas WoW as poume) kai de lene na sikothoun figoun, den me enoxlei katholou... 2 pramatakia de maresoun...na parameloun ta koritsia ton eafto tous xarin tou gaming (ntaks ena mpanio pou kai pou den kanei kako kai afto isxiei kai gia antres kai gia ginaikes)..kai pou exoun mia tasi na dimiourgoun klikes tou styl female CS clan..nomizo oti perithoriopoiountai kai den tha mporesoun na ginoun pote pliri kai isotima meli opoioasdipote gaming community.. prosopika pantos de nomizo oti tha ithela na eimai me mia kopela pou paizei oso ego...na paizei o.ti kai oso thelei (de lew) alla tora na paizei oso ego den ksero de mou kollaei siggnomi kiolas stis ginaikes tis pareas mas.. P.S. an iparxei kamia kopela pou paizei GW tha thelame na tin entaksoume stin guild mas..:-P
theomen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 το cs είναι για noobs. (Έτσι να αρχίσω ένα flame) Αν νομίζετε ότι είστε καλοί παίξτε quake 3 με κάποιον που ξέρει να παίζει να δούμε τι ψάρια πιάνετε. Δεν είναι τυχαίο που το quake 3 είναι πάλι παρών στο CPL.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μάλλον τα έχεις μπλέξει. Ισα-ίσα, που το Quake είναι για noobs.Για να μάθεις να στοχεύεις στο cs πρέπει να συμπληρώσεις ΠΟΛΛΕΣ ώρες παιχνιδιού,εν αντιθέση με το quake που σε μισή ώρα είσαι expert.
theomen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μάλλον τα έχεις μπλέξει.Ισα-ίσα' date=' που το Quake είναι για noobs.Για να μάθεις να στοχεύεις στο cs πρέπει να συμπληρώσεις ΠΟΛΛΕΣ ώρες παιχνιδιού,εν αντιθέση με το quake που σε μισή ώρα είσαι expert.[/color'] πως φαίνεται ότι δεν έχεις παίξει θυμάμαι κάποτε που υπήρχε community στην Ελλάδα και δεν είχε πάνω απο 50 άτομα max. Ξέρεις γιατί ?Γιατί όποιος καινούριος έμπαινε τα έβρισκε τόσο σκούρα που τα παράταγε.
Naya Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 ...kai pou exoun mia tasi na dimiourgoun klikes tou styl female CS clan..nomizo oti perithoriopoiountai kai den tha mporesoun na ginoun pote pliri kai isotima meli opoioasdipote gaming community... Όχι δεν είμαστε εμείς οι κομπλεξαρισμένες, αντιθέτος. Εσύ θα ήθελες να πας CPL ESWC και άλλα τέτοια με μία fem στην ομάδα σου; Αν ναι, πως θα ένιωθες; Θα πήγαινες για να κερδίσεις; Ή θα έλεγες ότι έχεις μία μικτή ομάδα οπότε πας για την πλάκα σου και την εμπειρία; Άσε αυτά τα έχω ξανασυζητήσει και με άλλα άτομα, αλλά, άλλα λένε και μετά τους βλέπεις να μη θέλουν καν να παίξουν με fems. Εξάλλου αν παρατηρήσεις στo cs community οι fem clans αντιστοιχούν σε clans αγοριών. Είναι και οι χορηγοί στη μέση. Άσε είναι μεγάλο θέμα και αυτό. theomen: όντως, εχω παίξει Q3 αλλά ούτε ελέφαντα...! Πολύ ζόρικο. Εκτός αν νύσταζα! Όταν έχω μάθει να συμαδέυω τον enemy δε μπορώ να συμαδεύω εκεί που ΘΑ πάει ο enemy. Όπως είπα είμαι cs player. Αλλά δε μπορείς να κατηγορείς ένα game έτσι. Στο CPL έχει kai fifa kai pes4 και w3 και unreal και πολλά άλλα.
aliakas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 lol re naya basiki priipo8esi gia na pezeis pi si gaims einai na eise an8ropos tora an esena ta g. organa einai pros ta mesa kai oxi pros ta e3o einai sini8es fenomeno ton ginekon ara min exeis kanena koblex enanti ton allon an8ropon pou isos ta dika tous g. organa einai pros ta e3o pantos an 8es ti simbouli mou dokimase tis dinamis sou se pio challeging games apo to cs opos to WoW opou to ginekio filo einai apodekto kai sxedon perna aparatirito
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Εγώ έχω την εξής απορία: Games τις καταφέραμε να παίζουν. Ποδόσφαιρο γιατί δεν μπορούμε να τις κάνουμε να βλέπουν; ΥΓ. Εννοείται ότι κάνω πλάκα. Μην αρχίσετε τις θιγμένες απαντήσεις.
p3tran Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 πως φαίνεται ότι δεν έχεις παίξειθυμάμαι κάποτε που υπήρχε community στην Ελλάδα και δεν είχε πάνω απο 50 άτομα max. Ξέρεις γιατί ?Γιατί όποιος καινούριος έμπαινε τα έβρισκε τόσο σκούρα που τα παράταγε. quake 3 ruled. bigtime!! thanatos speaking. αυτος o shf που να ειναι?....
theomen Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 quake 3 ruled. bigtime!! thanatos speaking. αυτος o shf που να ειναι?.... που σε ρε thanate
p3tran Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 εδω μωρε... παιζω καμια μπαλωθια στο cod2 με τον Aetorocketia (j3di) και ενιοτε με τον mango. θα βαρεσω προσκλητηριο με το quake wars Υ/γ και με την ευκαιρια αυτης της ευχαριστης αναμνησης, (κατι 72ωρα (σερι εννοειται) lan parties σε κεντρικα ξενοδοχεια κλπ), εντοπισα που ειναι η αδυναμια στην πλειοψηφεια των θυληκων players/gamers.. δεν ξερουνε απο ιστορια!! sorry girls, αλλα το σωστο να λεγεται. ειστε ολες ..no0bs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.