p3tran Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Αλλα μέχρι εκεί.Κοπέλα να παίζει COD2 DOOM3 Και τέτοια πιστέυω ότι είναι πολύ αγοροκόριτσο. Επίσης μου σχηματίζει εικόνα στο μυαλό πολύ άσχημης κοπέλας χωρίς θυληκότητα. οπως ειπαμε, γενικα οι απλουστευσεις τεινουν προς λαθος συμπερασματα. και πιο ειδικα, μιας και αναφερθηκαμε στο cod2, να κατι απο το friends list μου. οχι ακριβως τερας, ετσι? και απο games? My Owned Games: Call of Duty 2 Dead or Alive 4 EA Sports Fight Night QUAKE 4 και κατι αλλο εκτος friendlist
MariaTs. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Το παρατραβήξατε ή ιδέα μου είναι; Τι σχέση έχει η εμφάνιση μιας γυναίκας με την επιθυμία της να παίζει βιντεοπαιχνίδια; Σας βάρεσαν οι ζέστες μου φαίνεται! Άντε! Κι εγώ έπαιξα τα WoW αυτό με κάνει λιγότερο γυναίκα;
Socratis_g Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Το παρατραβήξατε ή ιδέα μου είναι; Τι σχέση έχει η εμφάνιση μιας γυναίκας με την επιθυμία της να παίζει βιντεοπαιχνίδια; Σας βάρεσαν οι ζέστες μου φαίνεται! Άντε! Κι εγώ έπαιξα τα WoW αυτό με κάνει λιγότερο γυναίκα; Δεν υπάρχει σχέση στην εμφάνιση με τα βιντεοπαιχνίδια. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι, δεν κολλάει στη γυναικεία φύση τα όπλα, οι σφαίρες, τα αίματα, τα μπουνίδια κτλ...Χωρίς σε καμία περίπτωση να με ενοχλεί.Ελευθερα είναι τα παιχνίδια για όλους. Οσο για τη σελίδα που αναφέρεις φίλε p3tran πιο πολύ μου δείχνει να την έχουν φτιάξει για εμπορικούς λόγους παρά για να δείξει της γυναίκες gamers. 9 στις 10 είναι όλες μοντελάκια με σούπερ φωτογένεια κ νάζι.Δεν ξέρω.....
Gantalf_4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Γενικοτερα δεν αρμοζει στην ανθρωπινη φυση τα αίματα, τα μπουνίδια...
p3tran Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Οσο για τη σελίδα που αναφέρεις φίλε p3tran πιο πολύ μου δείχνει να την έχουν φτιάξει για εμπορικούς λόγους παρά για να δείξει της γυναίκες gamers. 9 στις 10 είναι όλες μοντελάκια με σούπερ φωτογένεια κ νάζι.Δεν ξέρω..... η σελιδα αυτη (gamertagpics) δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια σελιδα που οποιος θελει ανεβαζει τη φωτογραφια του διπλα στο gamertag του στο live. καμια σχεση με εμπορικο site. και περα για περα αληθινο. δεν εχει μονο γυναικες. οποιος εχει gamertag στο Live αν θελει βαζει εκει την φωτο του. το νοημα ητανε απλα να καταλαβουμε ολοι οτι δεν μπορουμε να θεωρουμε στο ετος 2006 οτι οποιος παιζει games εχει σωνει και καλα καποιο κουσουρι. (unisex) μπορει να εχει, αλλα μπορει και να μην εχει.
Socratis_g Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 το νοημα ητανε απλα να καταλαβουμε ολοι οτι δεν μπορουμε να θεωρουμε στο ετος 2006 οτι οποιος παιζει games εχει σωνει και καλα καποιο κουσουρι. (unisex) μπορει να εχει' date=' αλλα μπορει και να μην εχει. [/quote'] Δεν είπα ότι έχει κουσούρι.Πιστεύω ότι ήταν σαφές κ λογικό αυτό που έγραψα.
bianca76 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Το παρατραβήξατε ή ιδέα μου είναι; Τι σχέση έχει η εμφάνιση μιας γυναίκας με την επιθυμία της να παίζει βιντεοπαιχνίδια; Σας βάρεσαν οι ζέστες μου φαίνεται! Άντε! Κι εγώ έπαιξα τα WoW αυτό με κάνει λιγότερο γυναίκα; Aντε πεσ'τα βρε Maria γιατι οι συναδελφοι-μερικοί-πάνε να βγάλουνε τερατα της φύσης οσες ασχολουνται με το gaming. Ax, δεν ξερετε TI XANETE!!!!
DungeonaS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 hahahaha ekatsa kai diavasa to topic apo thn arxh ok se genikes grammes anamenomenes apantiseis vevea m emena simvenei t antitheto eliwna kathimerina 10-12 wres pisw apo mia othoni eite gaming eite douleia eixa synexeia thn kopela mou na griniazei ... mexri pou thn ematha na pezei ki ayth (1 lathos) se mia fash to pc den ekleine katholou ... mexri pou pirame 2o pc(2o lathos) kai kataleixame me lan kai poly antagonismo/kontres sta games panta (eidika ayto to tft) kai h plaka einai oti apo ena simeio kai meta egine polly kalh se vathmo pou me kerdize kiolas .... thelw na katalixw legontas oti an valoune "aytes" kati sto myalo tous den vgenei me tpt..... opote keep it going ki esy bianka kai dokimase na matheis ston antra sou na pezei tpt (xekina apo thn pasietza einai aplh kai eykolh) ps vevea apo thn olh ypothesh vgika kerdismenos egw ,mazepsa lefta kai pira kai thn mixanh mou
bianca76 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 hahahaha ekatsa kai diavasa to topic apo thn arxh ok se genikes grammes anamenomenes apantiseis vevea m emena simvenei t antitheto eliwna kathimerina 10-12 wres pisw apo mia othoni eite gaming eite douleia eixa synexeia thn kopela mou na griniazei ... mexri pou thn ematha na pezei ki ayth (1 lathos) se mia fash to pc den ekleine katholou ... mexri pou pirame 2o pc(2o lathos) kai kataleixame me lan kai poly antagonismo/kontres sta games panta (eidika ayto to tft) kai h plaka einai oti apo ena simeio kai meta egine polly kalh se vathmo pou me kerdize kiolas .... thelw na katalixw legontas oti an valoune "aytes" kati sto myalo tous den vgenei me tpt..... opote keep it going ki esy bianka kai dokimase na matheis ston antra sou na pezei tpt (xekina apo thn pasietza einai aplh kai eykolh) ps vevea apo thn olh ypothesh vgika kerdismenos egw ' date='mazepsa lefta kai pira kai thn mixanh mou[/quote'] Οχι ενταξει παιζει κι αυτός, κυριως προτιμα τα First Person Shooters. To προβλημα ειναι οτι σχεδον πάντα μας πιανει η ορεξη να παιξουμε ταυτοχρονα-εναν φορητο εχουμε ο οποιος κανει βόλτες...σε ολα τα δωματια κι αλλαζει χερια σαν τα ευρω...!!!!!:| :| MA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
DungeonaS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 e parte akoma 1pc ki eseis na min zorizeste ante kai kalo lanparty
bianca76 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 e parte akoma 1pc ki eseis na min zorizeste ante kai kalo lanparty Το σκεφτομαι σοβαρα αυτο. Αλλα θα παρω επιτραπεζιο με ταχυτερο επεξεργαστη(ενα τριαρι ειναι καλα γιατι ο φορητος τρεχει στα 1.6(αισχος)!Και φυσικα δεν μπορω να απολαυσω τιτλους οπως Oblivion, Spellforce, Crysis και κατι άλλα διαμαντακια. Μηπως πρεπει να περιμενω χειμωνα που θα κυκλοφορησουν τα Vista?Για να μην πιαστω κοροιδο στην συμβατοτητα του Η/Υ με τα Vista εννοω...:evil:
DungeonaS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 vasika theorw koroida osous vazoun vista (ektos apo tous periergous) opote katalaveneis thn apopsh mou epi tou thematos
sarisn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Να παιξεις θελεις βρε ή να βγεις ραντεβου; :-D :-D :-D Για να είμαι ειλικρινής, αφού την πάτησα με κοπέλα που δεν της άρεσαν καθόλου τα games, και επειδή εγώ είμαι ολίγον τι άρρωστος αυτή την εποχή με το WoW :razz:, ψάχνω κάποια που να έχει την ίδια μούρλα μπας και δούμε προκοπή Και υπόσχομαι στην τυχερή ότι θα ξεκινήσουμε με μερικά ραντεβού πριν αρχίσει η αποβλάκωση :razz::razz:
bianca76 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Ε, τοτε να σου ευχηθω ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.