Προς το περιεχόμενο

Γυναικες και gaming

bianca76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

DEN eimai ratsistis.Alla skeftomai logika(thelo na pistevo).

Otan megalono paizontas me amaksakia pistolakia k me praktika paixnidia....:D

Eno oi gynaikes megalonoun me kouzinika kouklitses k "koinonika" paixnidia..:(

Logiko den einai na odigo ego poio eykola,kala,sosta k oi files mou (panta stin idia ilikia) na einai poio orimes?

Theoro oti oi ipologistes (eite milame gia programatismo eite gia gaming) einai praktikoi.

Ara apla einai poio eukolo gia tous andres na eksikoiothoun para gia tis gynaikes.

Bebaia me practice olla ginontai..

K panta milao gia ton meso antra k mesi gynaika.

Den exei tyxei na xaso se game apo gynaika (ektos tavli k mila!)an k poly tha to ithela.(nai einai pro(s)klisi):P

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia eirini umhn min plakoneste epeidi {opws lwei to tragoudi} mia zwh thn exoyme kai an den thn glenthsoume ti tha katalavoyme ti tha kazantisoume....

o kathenas exei tis protereothtes tou loipon ti skame!! an theleis na pai3eis pai3e an theleis na doulepseis doulepse.. arkei na kaneis auto pou agapas !!!!!

kaneis den dia fonei pistevo?!?!?

Δημοσ.

Thymamai eixa paei kapote se ena lan party, monadiki gynaika, paiksame arxika CS, kai den to eixa ksanapaiksei. Tora, ena apo ta dyo synevei, eite me prosexan, eite tous skotosa olous (polles fores). Meta sto UT (oute afto to eixa ksanapaiksei) me skotosan pollakis......

Δημοσ.

Λοιπόν φιλενάδες και εγώ γυναίκα είμαι, (με κόβει και το σουτιέν) απλά χρησιμοποιώ γυναικείο νικ για να με αντιμετωπίζουν ως ίσο προς ίσο. (μου ήρθε και περίοδος σήμερα την ώρα που έπαιζα CoD2) Με τις φίλες μου βρισκόμαστε για gaming, κάνουμε παρέα, μελετάμε περιοδικά μόδας, μιλάμε για γκόμενους, βάφουμε τα νύχια μας κτλ....

Νταξει υπάρχουν και γυναίκες που παίζουν αλλά είναι ελάχιστες και εκτός αυτού για να πείσεις γυναίκα να ασχοληθεί με το gaming πρέπει να είσαι πολύ καταφερτζής δλδ να ξέρεις τον τρόπο. Εγώ το παλεύω ακόμα με την δικιά μου....

Δημοσ.

εγω της έχω δώσει πέζει locoRoco sto psp.Longest Journey sto pc και τέτοια.Αλλα μέχρι εκεί.Κοπέλα να παίζει COD2 DOOM3 Και τέτοια πιστέυω ότι είναι πολύ αγοροκόριτσο.Επίσης μου σχηματίζει εικόνα στο μυαλό πολύ άσχημης κοπέλας χωρίς θυληκότητα. Μπορεί να είμαι κ λάθος, δεν ξέρω..............

Δημοσ.

Εγω προσωπικα χαιρομαι τα μαλα να γνωριζω κοπελες που ασχολουνται με """αντρικια""" πραγματα. Βρισκεις κατανοηση για τις λοξες σου.

Το κακο ειναι να κολλαμε στις αναλογιες. Τα λιγα παντα ξεχωριζουν, ειτε με την καλη ειτε με την κακη εννοια.

PS: Ουτε να φανταστω τι θα γινοταν σε ενα αναλογο thread για τις πιο... "φεμινιστικες" δραστηριοτητες που μπορει να εχει ενας αντρας! :D :D :D

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους τους brothers and sisters gamers.

Λοιπον doc1000, ειμαι αρραβωνιασμενη και δουλευω σε μια αρκετα απαιτητικη δουλεια. Παρ'ολα αυτα-οπως τονισα και στην αρχη-ασχολουμαι με το gaming ΧΩΡΙΣ να παραμελω συζυγικα,επαγγελματικα και κοινωνικα καθηκοντα. Ετοιμαζω παραλληλα το γαμο μου και προσπαθουμε και για παιδακι. Ε, ολα αυτα μπορω και τα χωραω σε ενα 24ωρο. Αλλα το gaming, gaming!

Δημοσ.
εγω της έχω δώσει πέζει locoRoco sto psp.Longest Journey sto pc και τέτοια.

Αλλα μέχρι εκεί.Κοπέλα να παίζει COD2 DOOM3 Και τέτοια πιστέυω ότι είναι πολύ αγοροκόριτσο.

Επίσης μου σχηματίζει εικόνα στο μυαλό πολύ άσχημης κοπέλας χωρίς θυληκότητα. Μπορεί να είμαι κ λάθος' date=' δεν ξέρω..............[/quote']

οι γενικευσεις/απλοποιησεις γενικοτερα εχουν πολυ μεγαλο περιθωριο λαθους.

εγω με την ιδια λογικη φανταζομαι οτι μια γυναικα που παιζει μονο πικατσου και barbie horse adventures ειναι μια ξερακιανη γλυκαναλατη αχρωμη αοσμη αγευστη ηλιθια. :-D

στο live η γυναικα ενος φιλου -εκτος των αλλων- "σκοτωνει" και στο cod2 αλλα και στο dead or alive 4. πρεπει σωνει και καλα να ειναι αντρογυναικα? :mrgreen: :mrgreen:

...και οι γυναικες ανθρωποι ειναι ρε παιδια! ;)

(οκ, λιγο κατωτεροι ανθρωποι απο εμας, αλλα παρ'ολα αυτα ανθρωποι!:mrgreen: )

Δημοσ.
οι γενικευσεις/απλοποιησεις γενικοτερα εχουν πολυ μεγαλο περιθωριο λαθους.

στο live η γυναικα ενος φιλου -εκτος των αλλων- "σκοτωνει" και στο cod2 αλλα και στο dead or alive 4. πρεπει σωνει και καλα να ειναι αντρογυναικα? :mrgreen: :mrgreen:

εμφανισιακά πως είναι αυτή?

[/quote=p3tran]...και οι γυναικες ανθρωποι ειναι ρε παιδια! ;)

(οκ' date=' λιγο κατωτεροι ανθρωποι απο εμας, αλλα παρ'ολα αυτα ανθρωποι!:mrgreen: )[/quote']

Δεν είπα εγω πως δεν είναι ανθρωποι,βεβαίως κ είναι κ μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουνε.. Αλλα από τη φύση της η γυναίκα μου κάνει να κρατάει μανό και ρούζ. Οχι G3 και γεμηστίρες.

Δημοσ.
Αλλα από τη φύση της η γυναίκα μου κάνει να κρατάει μανό και ρούζ. Οχι G3 και γεμηστίρες.

κουκλα! σαν την bianca!

μην εισαι ρατσιστης

Αχαχαχαχαχα! Πολύ καλό!!! :D:D:D

Δημοσ.
κουκλα! σαν την bianca! :D

ugly%20woman.jpg

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

μην εισαι ρατσιστης

Καλα βρε, στην ιδια κατηγορια με βάζεις;ααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Παρεπιπτώντος... αν καμιά εμφανίσημη γυναίκα παίζει WoW ας στείλει πμ :razz:

Να παιξεις θελεις βρε

ή να βγεις ραντεβου;:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

κοπέλα που παίζει wow έχω γνωρίσει κι απο κοντά και καμία σχέση με αγοροκόριτσα και ιστορίες, κι εγώ πιστεύω οτι το 90% των γυναικών που θα παίζουν τέτοια παιχνίδια θα είναι αγοροκόριτσα απλα δε μου έχει τύχει. Τι θα προτιμούσε δηλαδή ο καθένας απο εδώ μέσα να έχει όρεξη ένα απογευματάκι για λίγο wow και να ακούει 'παλι αυτή τη μαλακία θα πιάσεις; έχεις αποχαυνωθεί! ωρίμασε, πώς παίζεις αυτά τα τερατάκια' ή 'οκ παίξε θα έρθω κι εγώ σε λιγάκι θα μπω κι εγώ να κάνουμε τίποτα μαζί'

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...