VKostas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μπράβο Bianca, ωραίο topic (και με πολύ γέλιο...)! Δεν έχει σημασία αν είναι γυναίκα ή αντρας, ο αντίπαλος είαι αντίπαλος και σκοπός σου είναι να τον κερδίσεις... Keep on gaming people!
bianca76 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μακαρι ολοι να'ταν σαν κι εσενα VKostas!Πρεπει να εισαι ή η τριτη ή η τεταρτη συμπαθειά μου στο topic!
manic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μπιανκα αν εισαι η κοπελα στην φωτογραφια δεν νομιζω οτι το αγορι σου {οσο μαλ@#@$ και ανα ειναι} να εχει προβλημα με οτι παιζεις παιχνιδια :-D
bianca76 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μπιανκα αν εισαι η κοπελα στην φωτογραφια δεν νομιζω οτι το αγορι σου {οσο μαλ@#@$ και ανα ειναι} να εχει προβλημα με οτι παιζεις παιχνιδια :-D Ε, οχι δεν ειμαι αυτη και ναι ενοχλειται που παιζω...γιατι με προτιμαει σε...άλλο μερος του σπιτιου, εκτος του γραφειου...Ε, μα φτανει πια χρυσε μου!!!!(στο αγορι μου απευθυνομαι)
VKostas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Thanx... Τώρα θυμήθηκα την πρώην μου να με φωνάζει κάθε τόσο "πέεερνα μου αυτό γιατί δεν μπορώ!" σε Spyro, Bugs Bunny κλπ. στο Playstation (που είχαμε αγοράσει μαζί!)... Στο δε GT2 ήταν απλά απαράδεκτη! :-P
christos_0b Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Ο gamer ειναι gamer, δεν κανουμε φυλετικες η οποιουδηποτε αλλου ειδους διακρισεις(η μονη που ισχυει στα games ειναι το ατυπο - noob,average και gosu).Τωρα πλεον μια κοπελα να παιζει games παραξενευει μονο μερικα ατομα απο καποια ηλικια και πανω οι οποιοι δεν εχουν ασχοληθει ποτε με αυτα.Οι εποχες αλλαξανε και σε αυτον τον τομεα ειναι αρκετα εμφανες η δυναμικη εισοδος του "αδυναμου" φυλου - το θεμα δεν ειναι σε ποιο φυλο ανοικεις αλλα το αν παιζεις η οχι.... Υ.Γ : Στοιχημα οτι στο wow εχεις παρει proffesions τα tailoring και cooking χ0α0χα0χα00αχ0α0:mrgreen:
manic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Τωρα τι να σου πω γιατι δεν του λες για το τι σου εχουν γραψει εδω πες του πως το gaming ειναι γιουνισεξ
status Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 akribos manic unisex einai apla emeis to ksekinisame ligo poio proti. ego mikros thimame k otan pigename sta ilektronika (sfetistiria;pp) de thimame kamia mera na min htan kanena koritsi na paizi so..ti sto computer ti se mmorpg:P
user-64 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 το gaming ειναι για όλους παίζεις για να ευχαριστηθεις και να περάσεις ευχαρίστα την ωρα σου ασχετα αν εισαι αγόρι ή κορίτσι :mrgreen:
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 όλα αυτά πάντα σε λογικό βαθμό..δηλαδή μέσα στα στάνταρ αν και δεν υπάρχει κλισέ' date=' εννοώ να μην υπάρχουν και υπερβολές.. (αγάπη μου.. σε περιμένω στο κρεβάτι...AΣΕ με... παίζω τώρα..)[/quote'] Αν και δεν έχω πει αυτό ακριβώς, (έχω πει όμως «έρχομαι σε λιγάκι» και το λιγάκι ήταν καμιά ώρα... ), δεν βρίσκω το λόγο που πρέπει να προσαρμόζω το πρόγραμμά μου, τα κέφια μου και τις επιθυμίες μου με το πρόγραμμα του άντρα μου. Όπως φυσικά κι εκείνος το δικό του. Άλλο θέμα αυτό όμως και ας μη το συνεχίσω γιατί δεν είναι του παρόντος. Ego simfona me auta pou exo dei diskoleuome na pistepso oti h Bianca kai oi lipes parousies pou exoune kani reply einai 8ylikes parousies...mallon gia kapious pou kanoun plaka kai pe8enouns sta gelia me ta reply mas mou ka8ete.:evil: Με αυτά που διαβάζω εδώ θα αρχίσω να αμφιβάλλω για το φύλο μου... Στον κόσμο των παιχνιδιών με μύησε το boyfriend πριν 7 χρόνια. Το 1ο μου παιχνίδι' date=' το οποίο παίξαμε μαζί ήταν το «Dracula». Δεν είχα ξετρελαθεί και πολύ γιατί κυρίως προσπαθούσα να καταλάβω τι παίζει και μάθαινα ορολογίες (όπως inventory [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]). Μου άρεσε όμως που παίζαμε μαζί και μου εξηγούσε. Επόμενο game που έπαιξα ήταν το Starcraft. Αν και δεν τα πήγαινα και πολύ καλά, εν τούτοις μου άρεσε πάρα πολύ. Αγαπημένη μου φυλή, οι Terran. Εκείνος ο πιλότος του battlecruiser είχε πολύ sexy ρώσικη προφορά... Μετά πιάσαμε τα Sims... Η χαρά του παιδιού. Υπήρξε ένα διάστημα που έπαιζα 5-6 ώρες σερί. Κατέβαζα ό,τι έπιπλα, ρούχα, αντικείμενα έβρισκα στο net. Η συνέχεια με Simcity, Ano 1452 (δεν θυμάμαι ακριβώς τη χρονιά του), Ceasar 3, Worms World Party. Ενδιάμεσα δοκίμαζα και ότι έφερνε στο σπίτι από φίλους (Necronomicon, Atlantis κ.α.) μέχρι να ανακαλύψω την παιχνιδιάρικη ταυτότητά μου. Πέρσι πέρασα την LineAge II φάση μαζί με την παρέα μου που κράτησε 4-5 μήνες. Ακόμα το θεωρώ το πιο αγαπημένο μου παιχνίδι από πλευράς γραφικών, μουσικής και ήχων. Μέχρι και τώρα που δεν παίζω πλεόν, μπαίνω που και που σε κάποιον server για να κόβω βόλτες στις περιοχές. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά με ηρεμεί πολύ αυτό. Ο καθένας όπως τη βρίσκει... Είμαι σε φάση αναζήτησης game, αλλά είμαι δύσκολη και δεν ικανοποιούμε εύκολα (για τα παχνίδια μιλάω βρε ). Δεν ξέρω τί είναι αυτό που θα μου έκανε click. Παλιότερα δοκίμασα το WoW αλλά δεν μου άρεσε το κλίμα και ειδικότερα ο σχεδιασμός των χαρακτήρων. Η απομυθοποίηση των Elves... Τελευταία ψιλοπαίζω Guild Wars, αλλά πολύ μοναξιά ρε γμτ... Άμα δεν παίζει και η παρέα σου, τα MMORPG είναι ιδιαιτέρως βαρετά και ένα παραπάνω στο GW. Εδώ και 1-2 μήνες παίζω flash/shockwave games, puzzle/logic κυρίως που ήταν η αδυναμία μου ανέκαθεν. Μόλις χθες τελείωσα το «Mystery Case Files: Huntsville». Μπορείτε να το δοκιμάσετε εδώ free. Μόνο που θέλει εγγραφή το site. Μετά από όλα αυτά, HomoR, είμαι σίγουρη πως έχεις βεβαιωθεί ότι είμαι Cristinos και όχι Cristina, σωστά; Περι ρατσισμού για το γυναικείο gaming: Θα μπορούσα να κάνω μια ψυχολογική προσέγγιση των ατόμων (κυρίως ανδρών) που είναι υποστιρικτές τέτοιων απόψεων, αλλά δεν είμαι σε κατάλληλο mood right now. Αφήστε που θα ξεφύγουμε πολύ... Edit: Α! Ξέχασα να πω πως η 1η μου εμπειρία σε PC gaming ήταν το 1990, όταν ήμουν 12. Είχα κάνει κατάληψη στο PC του μπαμπά για να παίζω Tetris, OutRun και Bubble Bobble...
kratistos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 :idea: :idea: ;-) Eυγε!Για πες μου, εχασε η κοπελα σου την θυληκοτητα της με αυτο;;Γιατι το ακουσα κι αυτο και εμεινα παγωτο η γυναικα! εννοείται πως όχι !!! μην τρελαθούμε κιόλας !!!! ίσα ίσα που όταν βγαίνουμε πιάνουμε την κουβέντα για το gaming και σπάμε τα νεύρα στους άλλους που ακούνε ένα ζευγάρι να λέει «μωρό ανέβηκα level σήμερα αλλά αυτοί στο guild είναι πολύ μ@@@κες και μάλλον θα φύγω» «αλήθεια βρε με την G6 τί γίνετε ;; την έχει stock κανά site ;; από που θα την πάρουμε ;;» και οι άλλοι μας κοιτάνε λες και είμαστε εξωγήινοι :mrgreen: μιλάμε πολύ γέλιο.....
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Αν και δεν έχω πει αυτό ακριβώς' date=' (έχω πει όμως «έρχομαι σε λιγάκι» και το λιγάκι ήταν καμιά ώρα... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]), δεν βρίσκω το λόγο που πρέπει να προσαρμόζω το πρόγραμμά μου, τα κέφια μου και τις επιθυμίες μου με το πρόγραμμα του άντρα μου. Όπως φυσικά κι εκείνος το δικό του. Άλλο θέμα αυτό όμως και ας μη το συνεχίσω γιατί δεν είναι του παρόντος. μα υπάρχει καλύτερο gameing από αυτό? άσε που μετά παίζεις πιο άνετα το pc-console αγαπημένο σου game έχοντας μειώσει τις ορμόνες.. και εκπληρώσει..τις υποχρεώσεις σου
Cristina Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 μα υπάρχει καλύτερο gameing από αυτό?άσε που μετά παίζεις πιο άνετα το pc-console αγαπημένο σου game έχοντας μειώσει τις ορμόνες.. και εκπληρώσει..τις υποχρεώσεις σου Άμα περιμέναμε να φτάσει το βράδυ' date=' που πάμε για ύπνο, να μειώσουμε τις ορμόνες μας, καήκαμε... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Άμα περιμέναμε να φτάσει το βράδυ, που πάμε για ύπνο, να μειώσουμε τις ορμόνες μας, καήκαμε... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] sure,any time..its beter
doc1000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Σίγουρα οι γυναίκες gamer δεν είναι λίγες και το αποδεικνύουν games όπως τα Sims που έχουν κάνει τρελλές πωλήσεις και απευθύνονται κυρίως στο ασθενές φύλο. Το gaming είναι μεγάλη απόλαυση αλλά θα κάνω λίγο το συνήγορο του διαβόλου: Πιστεύετε ότι τις ώρες που έχετε σπαταλήσει στα games δε θα μπορούσατε να τις αξιοποιήσετε κάπου πιο δημιουργικά? Βλέπω κάτι 15χρονα που τρώνε όλη την ώρα τους παίζοντας και παραμελώντας τα μαθήματά τους... Φοιτητές να εχουν χασει εξεταστικές... Φίλη Bianca μιας και είσαι στα 30 οικογένεια έχεις φτιάξει? (ξέρω is sounds like your mother!...) ? Παιδάκι? Αν έχεις παιδάκι του διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο ή κάθεσαι και παίζεις με τις ώρες τα παιχνίδια σου? Μήπως το ότι δεν δημιουργησες ακόμα οικογένεια ή παιδιά είναι επειδή δε θέλεις να κόψεις χρόνο απ' την προσωπική σου ζωή και ευχαρίστηση μέσω των games? Δεν ξέρω αλλα οι απαιτήσεις σήμερα είναι πάρα πολλές (οικογενειακές, επαγγελματικές) και τα games είναι μεγάλη εξάρτηση και ο χρόνος ΔΕ φτάνει! Από κάπου πρέπει να κόψεις και να κόψεις ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! Ειδικά για τα RPG που όλοι το λένε ότι είναι μεγάλο "κάψιμο" Το είχα πάθει κι εγώ με τα gothic και είχα βυθιστεί για κανα μήνα ολοκληρο περιπλανώμενος σε virtual χώρους. Έκλεινα το κινητο να μη με ενοχλούν οι φίλοι μου! Με τα RPG δεν μπορείς να πεις θα παίξω ένα μισάωρο (όπως πχ έναν αγώνα ποδοσφαίρου) Σε ρουφάει ολοκληρωτικά! Εντάξει, από άλλες εξαρτήσεις (ναρκωτικά κλπ) είναι προτιμότερο αλλά καλό είναι να κάνουμε και την αυτοκριτική μας και να κρατάμε ένα μέτρο. (πραγμα που με τα RPG δύσκολα γίνεται...) Δεν ξέρω αλλα εγώ δεν θα ξανάπιανα RPG στα χέρια μου αν δεν ειδοποιούσα πρώτα συγγενείς και φίλους να μη με αναζητήσουν για κανα 2μηνο! lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.