Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Ego simfona me auta pou exo dei diskoleuome na pistepso oti h Bianca kai oi lipes parousies pou exoune kani reply einai 8ylikes parousies...mallon gia kapious pou kanoun plaka kai pe8enouns sta gelia me ta reply mas mou ka8ete.:evil: E καλά μην γίνεσαι υπερβολικός. Και η αδερφή μου παίζει games. Δεν είναι και τόσο σπάνιο (βέβαια οι άλλες 3 αδερφές μου δεν παίζουν καθόλου, εκτός από super mario...Χμμ... 1/4 λοιπόν) Πάντως ομολογώ ότι έχω και εγώ παρόμοιες υποψίες, αλλά και έτσι να'ναι, τι με νοιάζει; Όπως και να'χει, σκασίλα σου εσένα. Κάποιος ανώριμος σου κάνει αυτήν την τόόόσο πετυχημένη πλάκα και γελάει σαν χαζός. Εσύ αισθάνεσαι άσχημα;
Dark-Shadow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Re Pedia ego exo dei kopela 22 xronon l2 official kai itan 65lvl eixe liosei pragmataka kai lei episis oti pezei kai alla online games!!! Ego den vlepo tpt to kako isa isa kalo!!! Community!!! Rulezzz AsXeTo
MariaTs. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ...... ΥΓ.φανταζεστε μια γυναικα να παιζει silent hill' date='η ακομα καλυτερα championship manager?[/quote'] Nαι! Εμένα! Μόνο που δεν παίζω Championship Manager (μια φορά δοκίμασα και δεν ξαναδοκίμασα)! Silent Hill όμως... Τα 2 πρώτα δεν θυμάμαι και πόσες φορές τα έχω παίξει και ξαναπαίξει! Στο δε τρίτο, άφηνε ο άντρας μου το Far Cry για να δει την εξέλιξη στο Silent Hill! Eυτυχώς για μένα όμως, γιατί βρήκα άντρα γιατί του αρέσει το gaming! Και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα όταν ο ένας πιάνει τον υπολογιστή κι ο άλλος το playstation και πολύ διασκεδαστική! Άσε που κι οι 2 κοντεύουμε να 40αρήσουμε!
theomen Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 πωπώ δεν αντέχω αλλά θα το πω :D ρε αφήστε τα games και πλύντε κανα πιάτο......... πλάκα κάνω Ε. Παίξτε λίγο και για μένα που δεν έχω χρόνο
MariaTs. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Στα μισά το παράτησα! Βήμα και μάχη... Καλό μεν, αλλά απ'τις τόσες μάχες, αηδία κατάντησε και το άφησα! Όπως επίσης τα ίδια συνέβαιναν και στο The Lord Of The Rings The Third Age. Εντάξει εκεί όμως μετά την μάχη μπορεί να σου έδινε σκηνή απ'την ταινία, αλλά όταν ήρθε η ώρα να αντιμετώπισω 2 μαμούθ μαζί, δεν προλάβαινα να κουνηθώ! Τώρα παίζω FF10 που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά!
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 είναι μια αφορμή σαν γκάλοπ περίπου..να δούμε πόσες γυναίκες αρέσκονται στο ΣΠΟΡ. καλο είναι να αποφεύγουμε εμείς οι άντρες να απαντάμε εδώ και να τις αφήσουμε να ελιχθούν. προσωπικά όχι μονο δε θα με πείραζε να έβλεπα γυναικα gamer.. αλλα θα την θεωρούσα και άτομο υψηλού επιπεδου κατανόησης τεχνολογίας! όλα αυτά πάντα σε λογικό βαθμό..δηλαδή μέσα στα στάνταρ αν και δεν υπάρχει κλισέ, εννοώ να μην υπάρχουν και υπερβολές.. (αγάπη μου.. σε περιμένω στο κρεβάτι...AΣΕ με... παίζω τώρα..) για να δούμε λοιπόν πόσες γυναίκες gamer υπάρχοuν.. και ποσο αυτές είναι φανατικές..
bianca76 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Distixos einai mia katastasi h opia yfistate mias kai oi gynaikes stin megali tous pliopsifia..to 90% diladi den 8eloun kan na kseroun peri pc/games console/games klpAs min ksexname pos zoume se mia xwra h opia exi tin protioa ston hlektroniko analfavitismo kai to na asxolise me pc 8ewrise nerd/spasikla' date='antikoinonikos kai alla diafora apo ena megalo meros tis pliopsifia(den milao gia tous xristes ton MMORPG opos WoW klp dioti autoi einai). Fantastite lipon pos antimetopizete mia gyneka h opia asxolite me to gaming eno 8a itane pio apodekto na asxolite na asxolite me allou eidous "games" akoma kai kata koron. Ego simfona me auta pou exo dei diskoleuome na pistepso oti h Bianca kai oi lipes parousies pou exoune kani reply einai 8ylikes parousies...mallon gia kapious pou kanoun plaka kai pe8enouns sta gelia me ta reply mas mou ka8ete. :evil:[/quote'] Φιλε μου δυστυχως δεν μπορω να σου αποδειξω οτι "δεν ειμαι ελεφαντας"!! Πιστεψε με 100% γυναικα ειμαι να παρει! :neutral: Θελετε να πειτε οτι υπαρχουν καφροι στο forum που υποδυονται κατι άλλο απο αυτο που ειναι;Παιδιαρισματα....
bianca76 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 για να δούμε λοιπόν πόσες γυναίκες gamer υπάρχοuν.. και ποσο αυτές είναι φανατικές.. Ασε μην το ψαχνεις, 2-3 κοπελιες απάντησαν μόνο και τις ευχαριστώ πολυ. Παρόλα αυτα ωραία η ιδεα σου. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΝΑΣ ΚΑΦΡΟΣ" ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!Με στεναχωρησατε και μου αποδειξατε οτι το γυναικειο gaming φανταζει αποκοσμο....
kratistos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Bianca εγώ πάντως παίζω με την κοπέλα μου Super Mario,Mario Kart στο Ds,σχεδόν τερματίσαμε το Shaolin Monks στο Xbox και τώρα παίζουμε το Legend of Ares (ένα free open beta MMORPG)....
bianca76 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Bianca εγώ πάντως παίζω με την κοπέλα μου Super Mario,Mario Kart στο Ds,σχεδόν τερματίσαμε το Shaolin Monks στο Xbox και τώρα παίζουμε το Legend of Ares (ένα free open beta MMORPG).... :idea: :idea: ;-) Eυγε!Για πες μου, εχασε η κοπελα σου την θυληκοτητα της με αυτο;;Γιατι το ακουσα κι αυτο και εμεινα παγωτο η γυναικα!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Ε μην παίρνεις τοις μετρητοίς την σαχλαμάρα του καθενός.
bianca76 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Ε μην παίρνεις τοις μετρητοίς την σαχλαμάρα του καθενός. Tι να κανω μωρε, που θελουν να με δουν κι ολας γιατι λενε ή σαυρα θα μαι ή αγοροκοριτσο!ΕΛΕΟΣ!
bianca76 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 προσωπικά όχι μονο δε θα με πείραζε να έβλεπα γυναικα gamer.. αλλα θα την θεωρούσα και άτομο υψηλού επιπεδου κατανόησης τεχνολογίας! όλα αυτά πάντα σε λογικό βαθμό..δηλαδή μέσα στα στάνταρ αν και δεν υπάρχει κλισέ, εννοώ να μην υπάρχουν και υπερβολές.. (αγάπη μου.. σε περιμένω στο κρεβάτι...AΣΕ με... παίζω τώρα..) :oops: :oops: Σωστο σε βρισκω και συμφωνω απολυτα! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.