Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δυστυχώς γυναίκα είμαι, μόνο που δεν μπορω να ασχολούμαι μονίμως με τα...ηλεκτρικά ειδη...με εξιτάρει η τεχνολογια και το pc gaming, γι αυτο και βάλλομαι απο παντου και κυριως απο δικους μου ανθρωπους:"ειναι σοβαρα πραματα αυτα για μια 30άρα γυναικα;":cry: :cry: Τον άνθωπο που δεν παίζει' date=' να τον φοβάσαι, γιατί έχει σκοτώσει το παιδί που έκρυβε μέσα του... [/quote'] Συνέχισε bianca. Όπως προανέφερε ένα μέλος, σου την λένε οι άνθρωποι που θα την έλεγαν και σε μένα και στον καθένα - αυτοί που δεν μπορούν να εκτιμήσουν την χαρά του παιχνιδιού (εν γένει)...
manic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Λοιπον εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι γυναικες που εχουν τσαμπουκα και κανουν πραγματα που κανουν και οι αντρες. Οσο αφορα τα games ειμαι εναντιον τον καφρον που θεωρουν τι γινεκα κατωτερη απο αυτους και αναξιες να παιξουν games. Αλλοστε ποιος θα ηθελε η γυνεκα του το πιο σοβαρο που εχει να πει εναι τι εκανε ο *** ή τι φοραγε η ****. το μονο που πρεπει να κανει μια γυναικα ειναι να μην χασει την θηλυκοτιτα τις [ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ...... αντε να μην πω] ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
Hustla Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 entaxei einai ligo periergo epeidh den exoume syni8hsei sthn idea,h monh fora pou exw dei gynaika na paizei videogames kai na kerdisei einai h MANA mou!!!:0 otan thn epiase h klimakthrios(arxh,arxh)kai mia mera pou epeza tekken erxetai h mana dipla mou kai mai prokalei 14 fores sth seira me kerdise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!epishs 8elw na prws8esw oti einai elaxistes oi gynaikes gamers sthn europh giati to lew auto epeidh se ena allo xenoglwsw forum(http://www.sonsofsparda.com osoi endaiferwntai)synantisa poles ma para poles gynaikes gamer kai koufa8ika.alla telws pantwn na mhn periaftologw Bianca synexisai to aka8ekto ergo sou ws gamer kai grapse olous tous allous sta ****** sta palia sou ta papoutsia ti nomizate oti 8a elega
bianca76 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Λοιπον εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι γυναικες που εχουν τσαμπουκα και κανουν πραγματα που κανουν και οι αντρες. Οσο αφορα τα games ειμαι εναντιον τον καφρον που θεωρουν τι γινεκα κατωτερη απο αυτους και αναξιες να παιξουν games. Αλλοστε ποιος θα ηθελε η γυνεκα του το πιο σοβαρο που εχει να πει εναι τι εκανε ο *** ή τι φοραγε η ****. το μονο που πρεπει να κανει μια γυναικα ειναι να μην χασει την θηλυκοτιτα τις [ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ...... αντε να μην πω] ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ....ΜΑ ΟΛΑ....
bianca76 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Συνέχισε bianca. Όπως προανέφερε ένα μέλος, σου την λένε οι άνθρωποι που θα την έλεγαν και σε μένα και στον καθένα - αυτοί που δεν μπορούν να εκτιμήσουν την χαρά του παιχνιδιού (εν γένει)... Σου στελνω τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους...ΑΒΕ...Μια χαρα τα ειπες :-D
Bougas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Λοιπον εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι γυναικες που εχουν τσαμπουκα και κανουν πραγματα που κανουν και οι αντρες. θα σου αρεσε δηλαδη,να δεις την γυναικα σου να κατουραει ορθια,και να κανει σουζες με την μηχανη σου? εγω προσωπικα,το γυναικειο gaming,το θεωρω αντισεξουαλικο. ΥΓ.φανταζεστε μια γυναικα να παιζει silent hill,η ακομα καλυτερα championship manager?
asmilon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Ενω ειναι πολυ sexy να καθεται ο αντρας με τις ωρες στο Chapionship manager? Πρεπει να το βαλουμε σε κανενα οδηγο για καμακι αυτο, να το μαθουν πιο πολλοι Ολα ειναι θεμα πως το βλεπεις και ποσο πολυ σε επηρεαζουν καποια στερεοτυπα...
Bougas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 δεν εχεις αδικο φιλε asmilon.απλα το να παιζει μια γυναικα παιχνιδια,ειναι κατι το οποιο εμενα δεν μου εχει τυχει να δω ποτε.γι'αυτο μου φαινετε περιεργο.
p3tran Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 bouga εμεις φτυνουμε αιμα ρε συ να τις βαλουμε να παιξουν εστω λιγο hexic (puzzle) πιστεψε με με το αναλογο νεγκλιζε στον καναπε, ειναι μια χαρα σεξυ με το joypad στο χερι. ασε που ανοιγει και το πεδιο για ατακες/σκηνικα γκουζγκουνη.. <<α, με περασες? τωρα θα σε γ....>> :D μεγαλο προτερημα για τη γυναικα να καταλαβαινει απο ηλ. διασκεδαση. 8)
john2gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 bouga εμεις φτυνουμε αιμα ρε συ να τις βαλουμε να παιξουν εστω λιγο hexic (puzzle)πιστεψε με με το αναλογο νεγκλιζε στον καναπε' date=' ειναι μια χαρα σεξυ με το joypad στο χερι. ασε που ανοιγει και το πεδιο για ατακες/σκηνικα γκουζγκουνη.. <<α, με περασες? τωρα θα σε γ....>> :D μεγαλο προτερημα για τη γυναικα να καταλαβαινει απο ηλ. διασκεδαση. 8)[/quote'] XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAAXAXXAXAXAXA. Ή φαντάσου με τον controller του Wii σκηνικά όταν είσαι με καμιά γκόμενα,ROFL
Bougas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 bouga εμεις φτυνουμε αιμα ρε συ να τις βαλουμε να παιξουν εστω λιγο hexic (puzzle)πιστεψε με με το αναλογο νεγκλιζε στον καναπε' date=' ειναι μια χαρα σεξυ με το joypad στο χερι. ασε που ανοιγει και το πεδιο για ατακες/σκηνικα γκουζγκουνη.. <<α, με περασες? τωρα θα σε γ....>> :D μεγαλο προτερημα για τη γυναικα να καταλαβαινει απο ηλ. διασκεδαση. 8)[/quote'] Μεγαλε,με εχεις αφησει με το στομα ανοιχτο! υποκλινωμαι στην σκεψη σου! η οποια και με βρησκει απολυτα συμφωνο! εμπρος γυναικες,παρτε το χειριστηριο στο χερι!
manic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 θα σου αρεσε δηλαδη' date='να δεις την γυναικα σου να κατουραει ορθια,και να κανει σουζες με την μηχανη σου? εγω προσωπικα,το γυναικειο gaming,το θεωρω αντισεξουαλικο. ΥΓ.φανταζεστε μια γυναικα να παιζει silent hill,η ακομα καλυτερα championship manager?[/quote'] an diabases olo to keimeno leo PAN METRON ARISTON :???: :???: :???:
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Χαχα! Είχαν δεν είχαν, ακούστηκαν και μερικές απίστευτες ατάκες! Α στο καλό, γελάσαμε βραδιάτικα... Πάντως μου έχει τύχει να βρεθώ και σε παρέα που κάναμε καμάκι σε γκόμενες πηγαίνοντας τες να παίξουν Unreal Tournament μαζί μας (σε net cafe) !! Και αμα σας πω ότι έπιανε κιόλας...
HomoR Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Distixos einai mia katastasi h opia yfistate mias kai oi gynaikes stin megali tous pliopsifia..to 90% diladi den 8eloun kan na kseroun peri pc/games console/games klp As min ksexname pos zoume se mia xwra h opia exi tin protioa ston hlektroniko analfavitismo kai to na asxolise me pc 8ewrise nerd/spasikla,antikoinonikos kai alla diafora apo ena megalo meros tis pliopsifia(den milao gia tous xristes ton MMORPG opos WoW klp dioti autoi einai). Fantastite lipon pos antimetopizete mia gyneka h opia asxolite me to gaming eno 8a itane pio apodekto na asxolite na asxolite me allou eidous "games" akoma kai kata koron. Ego simfona me auta pou exo dei diskoleuome na pistepso oti h Bianca kai oi lipes parousies pou exoune kani reply einai 8ylikes parousies...mallon gia kapious pou kanoun plaka kai pe8enouns sta gelia me ta reply mas mou ka8ete. :evil:
blueviper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Επίτρεψέ μου μια καλοπροαίρετη off topic παρατήρηση...είναι ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ και μόνο. Το "παν" δεν "παίζει", δυστυχώς όμως διαιωνίζεται η εσφαλμένη του καταγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.