manic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 an valeis vista tha to metaniwseis!!!! perimene kana 6 mhno
bianca76 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 an valeis vista tha to metaniwseis!!!! perimene kata 6 mhno ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΑ GAMES?H ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ?
manic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 oxi den lew gia ta games alla panta otan vgenei ena logismiko perimenhs ligo gia na diorthosoun ta mikro provlhmata (an thes vevaia mporeis na perimeneis kai ta updates meso internet)
xionoula20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 hello se olous!!!pou mporw na katebasw full version paixnidia?giati pantou einai trial games...
Japan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 hello se olous!!!pou mporw na katebasw full version paixnidia?giati pantou einai trial games... Yparxoun arketa freeware, gia allou eidous, kanonika full version, ta katevazeis afou pliroseis
DarkKnight Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 και το πολυαναμενομενο NWN 2????? LoLoL έτσι περισσότερες γυναίκες fan των RPG κ όχι μόνο, μην αγχώνεσαι θα το παίξεις κ το NwN II ...
manic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 hello se olous!!!pou mporw na katebasw full version paixnidia?giati pantou einai trial games... filhkh sumvoulh mhn rwtas tetoia edw eiparxoun ban (einai kai prwto sou post)
unre@l Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 hello se olous!!!pou mporw na katebasw full version paixnidia?giati pantou einai trial games... ... pos fenetai oti eisai gunaika... xD
bianca76 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 ε, ας της πει καποιος για τα torrents στο pm να ξεμπερδευουμε!!!Ουπς!!!!! Οσο για το nwn 2 ας ελπισουμε οτι δεν θα περιμενουμε πολυ.......ακομη.....
sotris99 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ας το παραθέσω κι εδώ, διότι μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των brother gamers! Προσωπικά-το έχω ξαναδηλώσει-είμαι fun των rpg's. Λιώνω με τις ώρες μερικές φορές μπροστά στην οθόνη-οταν έχω χρόνο βεβαίως και χωρις να παραμελώ χαρην αυτού ΤΙΠΟΤΑ σημαντικό, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ-εντούτοις όμως αντιμετωπίζω έναν πρωτόγνωρο ρατσισμό βρε παιδιά. Τόσο κακό είναι άραγε το γυναικείο gaming;Ε, μα πια, με την φουρκέτα και με την ποδια μας θέλετε;
Lorea Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Κοριτσια συνεχιζουμε ακαθεκτες.... και εγω ασχολουμε με το gaming οταν εχω χρονο φυσικα που τον τελευταιο καιρο ειναι πολυ περιορισμενος αλλα δεν το βαζω κατω οταν κατσει ευκαιρια για net play (και οχι μονο) του δινω και καταλαβαινει. Βεβαια δεν μου εχει τυχει να με κραξουνε ποτε αντρες συμπαικτες αλλα και να γινει κατι τετοιο......δεν βαριεσαι παντου υπαρχουν οι κολλημενοι
bianca76 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 [/QUO να υποθεσω οτι συμφωνεις? ειμαι και πρωην ξανθια και δεν καταλαβα!χαχαχαχαχαχαχα
Dr_Slump Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν βρείτε ωραία κοπέλα που παίζει ή έστω σέβεται τα games, ας μου το πείτε. Θα σας κεράσω στη καλύτερη μπυραρία.
bianca76 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν βρείτε ωραία κοπέλα που παίζει ή έστω σέβεται τα games, ας μου το πείτε. Θα σας κεράσω στη καλύτερη μπυραρία. Δηλαδη υποννοειτε οτι το γυναικειο φυλο δεν σεβεται το χωρο των games?Δεν το εννοησα αυτο. Και γιατι οδηγηθηκατε σε αυτο το συμπερασμα?
glougr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 uparxoun kai gunaikes pou paizoun kai arketa kala aplws....einai psilospanio eidos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.