Προς το περιεχόμενο

Γυναικες και gaming

bianca76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 222
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
hello se olous!!!pou mporw na katebasw full version paixnidia?giati pantou einai trial games...

Yparxoun arketa freeware, gia allou eidous, kanonika full version, ta katevazeis afou pliroseis ;)

Δημοσ.

ε, ας της πει καποιος για τα torrents στο pm να ξεμπερδευουμε!!!Ουπς!!!!!

Οσο για το nwn 2 ας ελπισουμε οτι δεν θα περιμενουμε πολυ.......ακομη.....

Δημοσ.
Ας το παραθέσω κι εδώ, διότι μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των brother gamers! Προσωπικά-το έχω ξαναδηλώσει-είμαι fun των rpg's. Λιώνω με τις ώρες μερικές φορές μπροστά στην οθόνη-οταν έχω χρόνο βεβαίως και χωρις να παραμελώ χαρην αυτού ΤΙΠΟΤΑ σημαντικό, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ-εντούτοις όμως αντιμετωπίζω έναν πρωτόγνωρο ρατσισμό βρε παιδιά. Τόσο κακό είναι άραγε το γυναικείο gaming;Ε, μα πια, με την φουρκέτα και με την ποδια μας θέλετε;

:-) :-)

Δημοσ.

Κοριτσια συνεχιζουμε ακαθεκτες.... και εγω ασχολουμε με το gaming οταν εχω χρονο φυσικα που τον τελευταιο καιρο ειναι πολυ περιορισμενος αλλα δεν το βαζω κατω οταν κατσει ευκαιρια για net play (και οχι μονο) του δινω και καταλαβαινει. Βεβαια δεν μου εχει τυχει να με κραξουνε ποτε αντρες συμπαικτες αλλα και να γινει κατι τετοιο......δεν βαριεσαι παντου υπαρχουν οι κολλημενοι

Δημοσ.

Όταν βρείτε ωραία κοπέλα που παίζει ή έστω σέβεται τα games, ας μου το πείτε. Θα σας κεράσω στη καλύτερη μπυραρία.

Δημοσ.
Όταν βρείτε ωραία κοπέλα που παίζει ή έστω σέβεται τα games, ας μου το πείτε. Θα σας κεράσω στη καλύτερη μπυραρία.

Δηλαδη υποννοειτε οτι το γυναικειο φυλο δεν σεβεται το χωρο των games?Δεν το εννοησα αυτο. Και γιατι οδηγηθηκατε σε αυτο το συμπερασμα?

:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...