Kain Origin Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ksafnika 8umi8ika poso mou ti spaei i aderfi mou (25 xronwn gourouni) otan me vlepei na paizw Silent Hill sto PSX kai kounaei upotimitika to kefali les kai kanw to pio ili8io pragma tou kosmou, ki ekeini paei meta kai vlepei menegaki kai koutsompolia stin tv (kai to pio geloio einai pws otan ti rwtaw ti vriskei se autes tis vlakeies mou apantaei "An isoun gunaika 8a katalavaines" LOLOLOL0L). Episis spastiko einai ta pitsirikia 12 xronwn pou sou lene "Akoma videopaixnidia paizeis stin ilikia sou megalwse ligo ktl (to ti lene gia ta kinoumea sxedia pou toso mou aresoun den mpainw kan ston kopo na to anaferw!! >:-{ ). Ypopsin pws ola auta ta akouei enas mantraxalas 20 xronwn kai travaei ta mallia tou (egw eimai autos, nai)!!! FEY!!!!! (Sorry gia ta greeklish alla kati exei pa8ei to PC kai den mou vgazei Ellinika...)
Pink_Panther Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Popo valate thn Naya na egraftei sto forum gia na kanei posts. Afto simenei oti arxizoun na asxolountai olo kai perisotera fem me to insomnia. Prosopika exw peksei vs Naya CS kai otan pragmatika me kseskise me koufane teleiws me kati "akyra" kai pragmatika thn sevastika. Panta evlepa tis ginekes sto CS asxetes, na vrizoun kai na pezoun xeirotera (noobs). Omws katalaba oti an pragmatika asxoli8ei pragmatika katafernei na kseperasei pollous antres. Kai fisika kalo einai na yparxei o antagwnismos - sinagonismos. Respect @ Naya! P.S. Naya in channels: @#deadline #uplifted.l2 @#imperium @#yperano @#ea @#vl @#SouthPark #esl.gr @#illuminati (oxi den kanw spam).
bianca76 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Emena mou aresoun kai ta kinoumena........(pali palimpedizw.....krata te me!)
HomoR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 thanos an h gynaika soy exei dydimi adelfh thn pantreyomai ayrio to proi.An oxi klonopoihse thn se 5000 antitipa kai diespire ta sthn ellada.Pera apo thn plaka oses gnostes moy blepoyn to pad toy ps2 to pernoyn gia thlekontrol opote ta sxolia periteyoun. Yparxoyn bebaia kai ejereseis alla mallon epibebaionoyn ton kanona' date='[/quote'] Edo mia fili tis aderfis mou pige na peksi GT4 kai molis ekane tin proti "donisi" to petakse kai ourliakse panikovliti giati nomise pos tin xtypise to reuma.. AHAHAHAHA Gelousa gia mia vdomada
louben Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 homor koryfaio.Χθες ηταν φιλη μου στο σπιτι και επαιζα gta liberty city stories.Προσπαθησα παρ ελπιδι να της εξηγησω τι κανει"το παιδακι"(ετσι ελεγε τον ηρωα).Τελος παντων νομιζω οτι αν εβγαινε αναλογια ανδρων γυναικων insomniacs(μπορουν να το κανουν οι mods?)θα εβγαινε ενα αντιπροσωπευτικοτατο παραδειγμα της αναλογιας ανδρων-γυναικων που ασχολουνται με υπολογιστες(για 90-10 το κοβω ή λεω πολυ?).
bianca76 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 homor koryfaio.Χθες ηταν φιλη μου στο σπιτι και επαιζα gta liberty city stories.Προσπαθησα παρ ελπιδι να της εξηγησω τι κανει"το παιδακι"(ετσι ελεγε τον ηρωα).Τελος παντων νομιζω οτι αν εβγαινε αναλογια ανδρων γυναικων insomniacs(μπορουν να το κανουν οι mods?)θα εβγαινε ενα αντιπροσωπευτικοτατο παραδειγμα της αναλογιας ανδρων-γυναικων που ασχολουνται με υπολογιστες(για 90-10 το κοβω ή λεω πολυ?). Εγω το κόβω μάλλον 95%-5%
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 όχι και μόνο 5%. Πολύ απαισιόδοξο ποσοστό. Oι γυναίκες που ασχολούνται σήμερα με pc gaming είναι πολύ περισσότερες. Βασικά προσπαθώ να θυμηθώ μια γυναίκα (πέρα απο μάνα, θεία, γιαγια κλπ) που γνώριζω και που ΔΕΝ έχει ασχοληθεί με pc games (απο pacman, lemmings, Titus the fox έως Myst, Age of Mythology, Max Payne, CounterStrike, Half life κλπ κλπ. όπως και να έχει ένα poll στο insomnia δύσκολα θα είναι αντιπροσωπευτικό. Ειδικά αν γινεί μέσα στον Αύγουστο...
bianca76 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 όχι και μόνο 5%. Πολύ απαισιόδοξο ποσοστό.Oι γυναίκες που ασχολούνται σήμερα με pc gaming είναι πολύ περισσότερες. Βασικά προσπαθώ να θυμηθώ μια γυναίκα (πέρα απο μάνα' date=' θεία, γιαγια κλπ) που γνώριζω και που ΔΕΝ έχει ασχοληθεί με pc games (απο pacman, lemmings, Titus the fox έως Myst, Age of Mythology, Max Payne, CounterStrike, Half life κλπ κλπ. όπως και να έχει ένα poll στο insomnia δύσκολα θα είναι αντιπροσωπευτικό. Ειδικά αν γινεί μέσα στον Αύγουστο...[/quote'] Μακαρι να ειναι ετσι οπως τας λες.Αν κρινω ομως απο τη συμμετοχη στο topic.κλαφτα!
papabiris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 εγω τι να πω που εφτιαξα και γαμω τα πισι για πρωτη φορα στη ζωη μου και αντι να το ξεζουμιζω εγω του πινει το αιμα η κοπελα μου με average 4 hours a day παιζοντας oblivion.... παλι καλα που το παιζει αψογα και ειμαι και γω καλος θεατης
papabiris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 α επισης η αδερφη μου εχει φαει τη ζωη της στο lineage2... κατι 2-3 λογαριασμους κατι τερματισμενα level κατι ''Hero'' κατι στην ομαδα που πηγε στην θεσσαλονικη να παιξει σε καποιο παγκοσμιο τουρνουα... εδω εχει αυτη dfi στο pc της και εγω εχω asus(!) :-? θελετε να σας πω κιαλλα????????
bianca76 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 α επισης η αδερφη μου εχει φαει τη ζωη της στο lineage2...κατι 2-3 λογαριασμους κατι τερματισμενα level κατι στην ομαδα που πηγε στην θεσσαλονικη να παιξει σε καποιο παγκοσμιο τουρνουα... εδω εχει αυτη dfi στο pc της και εγω εχω asus(!) :-? θελετε να σας πω κιαλλα???????? εμενα με καλυψες!:grin:
Xvipes Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 α επισης η αδερφη μου εχει φαει τη ζωη της στο lineage2...κατι 2-3 λογαριασμους κατι τερματισμενα level κατι ''Hero'' κατι στην ομαδα που πηγε στην θεσσαλονικη να παιξει σε καποιο παγκοσμιο τουρνουα... εδω εχει αυτη dfi στο pc της και εγω εχω asus(!) :-? θελετε να σας πω κιαλλα???????? omg άμα όλα αυτό είναι στον official server τότε θέλω να μου την γνωρίσεις πρέπει να είναι τρελά καμμένη για να γίνει hero.... btw τι nick έχει μπας κ την ξέρω
sarisn Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Τώρα εσύ γκόμενα πας να βγάλεις ή μου φαίνεται? :P
bianca76 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπον με ωφελησαν οι ολιγιημερες διακοπες.......... Αναρωτιεμαι τι ειδους παιχνιδια θα υποστηριζουν τα καινουρια windows vista. Θα χασουμε την πολυτελεια να παιζουμε oblivion, crysis, και το πολυαναμενομενο NWN 2?????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.