The Crow Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Χμμ γιατί εγώ νομίζω ότι γενικά οι περισσότερες γυναίκες απεχθάνονται τους υπολογιστές!Μάλλον θα βρίσκομαι σε άλλο πλανήτη!:razz:Σε ποιον πλανήτη ζείτε εσείς;:razz:
FireFoxGr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Καλό thread, πρωτότυπο θα έλεγα.. Έχω έναν φίλο που όχι μόνο δεν θα έπαιζε με γυναίκες παιχνίδια, αλλά επίσης (και αυτό μου την έδινε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) δεν θα έπαιζε και με γυναικείους χαρακτήρες σε διάφορα παιχνίδια (Βλέπε Mortal Kombat V στο XBOX)... Ενοείται ότι κανένας δεν έπαιρνε γυναικείο χαρακτήρα στα XBOX παρτυ... Δεν έχω πρόβλημα με το γυναικείο gaming, αν και μου φαίνεται περίεργο η αλήθεια να βλέπω μερικές κοπέλες να ξημεροβραδιάζονται στα ιντερνετ καφέ πάνω στο πισι για IRC ή και παιχνίδια. Φυσικά αυτό ισχύει και για τους άνδρες, πρέπει να είσαι πολύ καμένος για να το κάνεις αυτό (το έχω κάνει πολλές φορές πιστέψτε με..) Προσωπική άποψη βέβαια. Ρε σεις κορίτσια, γιατί να κάθεστε στο σπίτι (ή στο νετ καφε) μπροστά από ένα πισι, και να μην βγαίνετε έξω να σας βλέπουμε και εμείς; -FireFox p.s: ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ C&C GENERALS online μουχαχαχα
bianca76 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Χμμ γιατί εγώ νομίζω ότι γενικά οι περισσότερες γυναίκες απεχθάνονται τους υπολογιστές!Μάλλον θα βρίσκομαι σε άλλο πλανήτη!:razz:Σε ποιον πλανήτη ζείτε εσείς;:razz: Καλέ μου, οι περισσοτερες γυναικες πλεον εργάζονται στα γραφεια και εχουν επαφη με το pc στη δουλεια περισσοτερη απο καθε άλλη φορα.Γιατι να το απεχθανομαστε το computing?Χμ, θέλεις σεμινάριο!!!!!!!
The Crow Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Καλέ μου, οι περισσοτερες γυναικες πλεον εργάζονται στα γραφεια και εχουν επαφη με το pc στη δουλεια περισσοτερη απο καθε άλλη φορα. Χμμ ακριβώς για αυτό το λόγο.Επειδή το βλέπετε συνέχεια στη δουλειά.Πάντως bianca πίστεψε με οι πλειοψηφία τον απεχθάνεται ή για να μην είμαι τόσο απόλυτος τον θεωρούν ως μέσο για να κάνουν τη δουλειά τους και τίποτα παραπάνω.Να γράψουν για παράδειγμα ένα κείμενο word ή να στείλουν ένα email.Σπάνια έχω δει γυναίκα να κάθεται να παίζει παιχνίδια με τις ώρες και να ψάχνει για καινούρια hardware που θα αντικαταστήσουν τα παλιά έτσι ώστε να παίζει Oblivion.Πάρε παράδειγμα από το insomnia.Η πλειοψηφία των μελών που ασχολιούνται με υπολογιστές,αναβαθμίσεις και παιχνίδια είναι άντρες!
bianca76 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Χμμ ακριβώς για αυτό το λόγο.Επειδή το βλέπετε συνέχεια στη δουλειά.Πάντως bianca πίστεψε με οι πλειοψηφία τον απεχθάνεται ή για να μην είμαι τόσο απόλυτος τον θεωρούν ως μέσο για να κάνουν τη δουλειά τους και τίποτα παραπάνω.Να γράψουν για παράδειγμα ένα κείμενο word ή να στείλουν ένα email.Σπάνια έχω δει γυναίκα να κάθεται να παίζει παιχνίδια με τις ώρες και να ψάχνει για καινούρια hardware που θα αντικαταστήσουν τα παλιά έτσι ώστε να παίζει Oblivion.Πάρε παράδειγμα από το insomnia.Η πλειοψηφία των μελών που ασχολιούνται με υπολογιστές,αναβαθμίσεις και παιχνίδια είναι άντρες! Ναι, εχεις δικιο...ετσι που το λες....κοριτσια σαν και μενα δυστυχως ειναι ελαχιστα...δεν τους αρεσει η τεχνολογια...ξερω κι εγω...απογοητευτηκα...
Wicked Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Είσαι μια περιζήτητη νύφη λοιπόν για κάθε pc-junkie
bianca76 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Είσαι μια περιζήτητη νύφη λοιπόν για κάθε pc-junkie Χα,χα λες:Ε, δεν νομιζω:oops: :oops: :oops: :oops:
thanos75x Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ειμαι 32 και η αρραβωνιαστικια μου ειναι 27. Το πρωτο παιχνιδι που της έμαθα εκτος των αλλων που ηξερε απο μονη της (pacman, πασιεντζα κτλ.) ηταν το bubble bobble στο playstation 1. Παιζαμε μαζι και με μερικα παρα πανω credits το τερματιζαμε... Αργοτερα της εμαθα το Command & Conquer και επειδη στο σπιτι εχω δικτυο παιζαμε κοντρα και ειχε πολυ γελιο. Δεν καταφερε ποτε να με νικησει αλλα η προσπαθεια μετραει! (Ειδικα οταν της εκλεβα την βαση με τους κατασκοπους μολις αρχιζαμε κυλιομουν κατω απο τα γελια...) Και προσφατα με το WOW της εδειξα κατι λιγα ωστε να με ακολουθει σε INSTANCES (εγω lvl 60 και εκεινη 48) και να XPαρω τον χαρακτηρα ενος φιλου μου και ξετρελαθηκε!!! Τρελαινομαι να βλεπω τις γυναικες να παιζουν games!!! Μου αρεσει να τις παρατηρω, πως σκεφτονται, πως αντιδρουν και γενικα να παλευουν με το pc για καποιο καλυτερο αποτελεσμα. Χρονος υπαρχει μπολικος σε ολους τους τομεις... Στο καινουριο σπιτι που χτιζουμε θα φτιαξω δικτυο σε ολο το σπιτι...που να μεγαλωσουν και τα παιδια μας να δειτε RAID... LOL PS. Της εχω μαθει επισης τοσα πολλα για το αυτοκινητο που αμα συζητησει με καποιο αγορι που δεν ασχολειται θα του κανει φροντιστηριο χεχε Και απο εμφανιση Μωρακλα!!!
The Crow Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ειμαι 32 και η αρραβωνιαστικια μου ειναι 27. Το πρωτο παιχνιδι που της έμαθα εκτος των αλλων που ηξερε απο μονη της (pacman' date=' πασιεντζα κτλ.) ηταν το bubble bobble στο playstation 1. Παιζαμε μαζι και με μερικα παρα πανω credits το τερματιζαμε...Αργοτερα της εμαθα το Command & Conquer και επειδη στο σπιτι εχω δικτυο παιζαμε κοντρα και ειχε πολυ γελιο. Δεν καταφερε ποτε να με νικησει αλλα η προσπαθεια μετραει! (Ειδικα οταν της εκλεβα την βαση με τους κατασκοπους μολις αρχιζαμε κυλιομουν κατω απο τα γελια...) Και προσφατα με το WOW της εδειξα κατι λιγα ωστε να με ακολουθει σε INSTANCES (εγω lvl 60 και εκεινη 48) και να XPαρω τον χαρακτηρα ενος φιλου μου και ξετρελαθηκε!!! Τρελαινομαι να βλεπω τις γυναικες να παιζουν games!!! Μου αρεσει να τις παρατηρω, πως σκεφτονται, πως αντιδρουν και γενικα να παλευουν με το pc για καποιο καλυτερο αποτελεσμα. Χρονος υπαρχει μπολικος σε ολους τους τομεις... Στο καινουριο σπιτι που χτιζουμε θα φτιαξω δικτυο σε ολο το σπιτι...που να μεγαλωσουν και τα παιδια μας να δειτε RAID... LOL PS. Της εχω μαθει επισης τοσα πολλα για το αυτοκινητο που αμα συζητησει με καποιο αγορι που δεν ασχολειται θα του κανει φροντιστηριο χεχε Και απο εμφανιση Μωρακλα!!![/quote'] Lucky you!:wink:
s0st0s Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο s0st0s ...kai pou exoun mia tasi na dimiourgoun klikes tou styl female CS clan..nomizo oti perithoriopoiountai kai den tha mporesoun na ginoun pote pliri kai isotima meli opoioasdipote gaming community... Όχι δεν είμαστε εμείς οι κομπλεξαρισμένες, αντιθέτος. Εσύ θα ήθελες να πας CPL ESWC και άλλα τέτοια με μία fem στην ομάδα σου; Αν ναι, πως θα ένιωθες; Θα πήγαινες για να κερδίσεις; Ή θα έλεγες ότι έχεις μία μικτή ομάδα οπότε πας για την πλάκα σου και την εμπειρία; Άσε αυτά τα έχω ξανασυζητήσει και με άλλα άτομα, αλλά, άλλα λένε και μετά τους βλέπεις να μη θέλουν καν να παίξουν με fems. Εξάλλου αν παρατηρήσεις στo cs community οι fem clans αντιστοιχούν σε clans αγοριών. Είναι και οι χορηγοί στη μέση. Άσε είναι μεγάλο θέμα και αυτό. naya de thelo na thikso oute tis fem clans tou cs oute tis ginaikes gamers genika...ego den egrapsa pouthena oti eiste kompleksikes pou kanete aplokleistika fem clans..sigoura to epivalloun kai oi sinthikes kai oi xorigoi kai opoioi alloi paragontes...na simeioso oti den paizo CS se epipedo protathlitismou (tou rpg eimai ego) apla perigrafo mia katastasi pou vlepo sta net cafe kai nomizo oti den einai sosti giati dimiourgei takseis paikton oxi simfona me to skill(na to poume etsi) alla simfona me to fylo, pragma oxi kai poli oraio... ego tha sou po OXI, de tha eixa kanena provlima na katevo me aksioseis se opoiodipote tournament me fem teammates arkei na eixame ti dinamiki kai tin ikanotita san omada alla kai san individual paiktes etsi???nomizo oti den exei simasia poia xeria patane ta koumpia, arkei na ta patane sosta kai na mporeis na sinergasteis/sinenoitheis me ton idioktiti tous..
p3tran Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Ειμαι 32 και η αρραβωνιαστικια μου ειναι 27. Το πρωτο παιχνιδι που της έμαθα εκτος των αλλων που ηξερε απο μονη της (pacman' date=' πασιεντζα κτλ.) ηταν το bubble bobble στο playstation 1. Παιζαμε μαζι και με μερικα παρα πανω credits το τερματιζαμε...Αργοτερα της εμαθα το Command & Conquer και επειδη στο σπιτι εχω δικτυο παιζαμε κοντρα και ειχε πολυ γελιο. Δεν καταφερε ποτε να με νικησει αλλα η προσπαθεια μετραει! (Ειδικα οταν της εκλεβα την βαση με τους κατασκοπους μολις αρχιζαμε κυλιομουν κατω απο τα γελια...) Και προσφατα με το WOW της εδειξα κατι λιγα ωστε να με ακολουθει σε INSTANCES (εγω lvl 60 και εκεινη 48) και να XPαρω τον χαρακτηρα ενος φιλου μου και ξετρελαθηκε!!! Τρελαινομαι να βλεπω τις γυναικες να παιζουν games!!! Μου αρεσει να τις παρατηρω, πως σκεφτονται, πως αντιδρουν και γενικα να παλευουν με το pc για καποιο καλυτερο αποτελεσμα. Χρονος υπαρχει μπολικος σε ολους τους τομεις... Στο καινουριο σπιτι που χτιζουμε θα φτιαξω δικτυο σε ολο το σπιτι...που να μεγαλωσουν και τα παιδια μας να δειτε RAID... LOL PS. Της εχω μαθει επισης τοσα πολλα για το αυτοκινητο που αμα συζητησει με καποιο αγορι που δεν ασχολειται θα του κανει φροντιστηριο χεχε Και απο εμφανιση Μωρακλα!!![/quote'] σωστος ο παιχτης. 8) cars&games&μωρακλα πλησιαζεις την τελειοτητα. ευγε!
The Crow Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 σωστος ο παιχτης.8) cars&games&μωρακλα πλησιαζεις την τελειοτητα. ευγε! Μα αυτή δεν είναι τελειότητα!Άμα δεν είναι αυτή τελειότητα τότε τι είναι;!
p3tran Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μα αυτή δεν είναι τελειότητα!Άμα δεν είναι αυτή τελειότητα τότε τι είναι;! ειναι κι αλλα... πχ να τυχει να γουσταρεις/ανεχεσαι ευκολα κι εσυ τα χουγια της γυναικας σου.
bianca76 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Οπως τα ειπα ο thanos ετσι ειναι παιδια!!!Πως τη λενε τη γυναικα σου καλε;Να γνωριστουμε!!!!!
louben Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 thanos an h gynaika soy exei dydimi adelfh thn pantreyomai ayrio to proi.An oxi klonopoihse thn se 5000 antitipa kai diespire ta sthn ellada. Pera apo thn plaka oses gnostes moy blepoyn to pad toy ps2 to pernoyn gia thlekontrol opote ta sxolia periteyoun. Yparxoyn bebaia kai ejereseis alla mallon epibebaionoyn ton kanona,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.